Fd polisen Conny Andersson: Mordet på Lisa Holm ledde även till ett justitiemord

publicerad 7 mars 2022
- av Gästskribent
Nerijus Bilevicius (foto: Polisen) och Lisa Holm (privat foto)

JURIDIK. De flesta minns mordet på Lisa Holm den 7:e juni 2015 i Blomberg på Kinnekulle. De flesta har funnit sig i att Nerijus Bilevicius från Litauen är mördaren, dömd till livstids fängelse, men ny kommer den f d polisen Conny Andersson med sensationella bevis att Nerijus Bilevicius är totalt oskyldig, ett vidrigt justitiemord.

Conny Andersson kommer även med uppgifter att etablissemanget som polis, åklagare, domare, journalister och även Leif GW Persson har spelat ett mycket fult spel i det här fallet.

Istället är det bankhuset Rothschilds underrättelsetjänst Mossad som är huvudmisstänkt, som seglar under falsk israelisk flagga.

Mycket tyder på att Lisa Holms far, en mäktig officer i den svenska militära underrättelsetjänsten MUST, hade fått hot emot sin dotter och därför gjorde allt att skydda henne, men misslyckades. Om en snickare från Litauen hade varit hotet, hade MUST inte misslyckats.

Mördaren kom alltså från kretsar som var mäktigare än MUST och som är kapabel att låta polisen, åklagare, domare, obducenter och journalister göra likriktade fel. Redan bara av den anledningen faller misstanken på Mossad.

Text och videointervju: Henning Witte, TV