Dr Simone Gold: Myndighetsdokument bevisar att covidvaccinerna är skadliga – 1200 kända biverkningar

publicerad 10 mars 2022
- av Gästskribent
Dr Simone Gold. Pressfoto: americasfrontlinedoctors.org

FDA-dokumenten visar vad America's Frontline Doctors (AFLDS) har sagt i mer än ett år: covidvaccinationerna var forcerade och experimentella. De nödvändiga testerna som borde ha gjorts innan de släpptes till den allmänna befolkningen skedde helt enkelt inte.

Text: Dr Simone Gold, MD, JD, grundare, America's Frontline Doctors

Vaccinerna har en stark negativ effekt på immunsystemet med fler än 1200 olika typer av biverkningar som är kända och dokumenterade av Pfizer innan vaccinerna släpptes brett till allmänheten. Det här innebär att Pfizer (och troligen även Moderna) agerar bedrägligt och att vår regering är korrupt.

Pfizer har en lång historia av bedrägerier. Pfizer bötfälldes 2009 på 2,3 miljarder dollar - den största uppgörelsen för justitiedepartementet i USA:s historia.

AFLDS assisterade advokat Aaron Siri vid det federala Fort Worth Texas Courthouse i förra månaden, när domaren beslutade att FDA-dokumenten måste släppas. Den första mängden av information bekräftar vad vi förutspådde och försökte förhindra, att covidvaccinerna är skadliga.

Nu kommer de medicinska experterna och forskarna att kunna gå igenom tusentals sidor med dokument från FDA för att se vad som blivit känt.

AFLDS är en frontlinje i denna strid. Dina donationer gör skillnad. Vi är den starkaste organisationen [i USA] som motsätter sig dessa mandat, och vi behöver din hjälp för att fortsätta kämpa.

Text: Dr Simone Gold, MD, JD, grundare, America's Frontline Doctors