CDC-insider: Vissa partier av vacciner används mot specifika folkgrupper

publicerad 4 mars 2022
- Gästskribent
Smartphone munskydd skeptisk. Foto: Engin Akyurt. Licens: Unsplash.com

VACCIN. Team Enigma är en grupp av analytiker som säger att det finns dödliga biovapenpartier i form av vacciner, något som tidigare diskuterats på Stew Peters Show. Nu ska en visselblåsare på den amerikanska myndigheten CDC uppgivit att det finns VAERS-uppgifter, som inte finns med i CDC:s offentliga rapporteringssystem för vaccinskador.

Läckan på CDC har även uppgivit att det finns lotnummer som är förknippade med mycket höga nivåer av dödsfall och att specifika folkgrupper är måltavlor för dessa vaccinpartier (batches).

Reservation: Påståendena i denna intervju är kontroversiella. NewsVoice har inte resurser att granska eftersom vi bla inte får presstöd. Det är upp till dig som läsare att själv studera om det finns bekräftande källor.

Dr Jane Ruby som ofta gästar Stew Peters Show säger att hon haft ett zoommöte med Team Enigma och Stew Peters intervjuar Jane Ruby om ny information som framkommit.

Transkription

Dr Jane Ruby: Ja, Stew, detta är verkligen en pågående utredning. De här människorna avslöjar mer och mer. Om jag ska vara ärlig mot dig tror jag att det finns en mycket större grupp bakom Team Enigma som befinner sig i skuggorna. De arbetar privat och anonymt. Jag är mycket glad över att se det, för jag tror att saker och ting kommer att röra på sig.

Baserat på vad de har berättat för mig tror jag också att någon eller en grupp människor inom CDC försöker hjälpa dem och försöker hjälpa oss alla här ute. Förresten kunde de verifiera det läckta dokumentet. De ville inte berätta hur och jag vill inte veta mer än vad de vill berätta för mig för att vara ärlig.

Men vad de upptäckte i det läckta CDC-dokumentet var att det fanns specifika partier, som vi i stort sett visste från början – som riktade sig specifikt mot USA. Vi talade förra veckan om hur vissa utländska regeringar och organ rapporterar till VAERS. Många av dem tar sig över till USA. Ofta rapporterar deras myndigheter biverkningar till VAERS-systemet här i USA.

Men de identifierade framför allt ett nytt lotnummer. Jag vill ta fram så många som möjligt med förbehållet att bara för att du inte ser något lotnummer är detta direkt från Team Enigma. Bara för att du inte ser ett lotnummer på deras lista när de går vidare och vad de har lagt fram hittills, betyder inte att dessa icke namngivna partier är säkra. I själva verket har de upptäckt att det bara är total rysk roulette.

Stew Peters: När Sasha var med i programmet så sent som i förra veckan sa hon uttryckligen: “inga partier är säkra”, men det finns några som är strategiskt sett farligare och dödligare än andra.

Dr Jane Ruby: Ja, och de observerar dem. Det första partiet, jag vill bara få fram detta lotnummer, E som Edward, M som Mary 0477. Det var förknippat med 230 dödsfall. Bara just det och det intressanta är att detta lotnummer inte finns med i VAERS-rapporteringssystemet. Den här personen på CDC som läcker, den här visselblåsaren, ger dem lotnummer som inte ens visas i VAERS-systemet. Det kommer att komma ut så mycket mer om detta.

Exempel på numrering av vaccin från Moderna (red anm):

De bekräftade också att partierna är mycket varierande. Detta är viktigt eftersom när du ser dessa bilder, graferna där det finns enorma toppar längs den horisontella axeln, och sedan ser du en period där dessa toppar är mycket låga och mycket lugna. Detta är en avsiktlig åtgärd, eftersom dessa företag använder sina kända och kodade lotnummer med de högsta och dödligaste partierna av material eller doser. Sedan kommer det en lugnare period. För det de gör är verkligen läskigt.

De skapar sin egen baslinje. Med andra ord är en baslinje något som ligger närmare det normala och som man kan jämföra resultaten av de supertoxiska partierna med, så att man kan se skillnaden. Det är verkligen sjukt ur ett farmaceutiskt perspektiv.
De har berättat för mig att de spikar som visar att när det finns sådana otroliga skillnader är de facto icke-homogena. Med andra ord har de inte samma sak i alla flaskor. Du har ingen aning om vad du får.

I flera månader har många av oss i expertgrupperna av läkare i frontlinjen sagt att dess mRNA-molekyler skapades av en dator i en lipidnanopartikel. Det är vad några av dem har. Men nu får vi veta att man inte har någon aning från den här typen av analyser, Stew. Det finns förmodligen många andra sammansättningar. Kanske finns det saker som vi ännu inte ens vet att det finns kemiskt där inne.

Det är förresten inte bara dosering. Det är inte bara hög-låg dosering. Dessa analytiker säger nämligen att man inte skulle se den otroliga variationen av dessa superhöga toppar och dessa riktigt låga områden om det bara var dosen som gällde. Man kan inte få så stor skillnad i reaktion eller effekt med dosen.

Stew Peters: Du kommer att komma in på det faktum att det finns en upptäckt som för första gången avslöjar att en specifik grupp av människor är måltavlor.
Men innan vi kommer dit har jag en fråga om detta. Du säger att detta verkligt dödliga lotnummer som är förknippat med över 200 dödsfall, bara i sig självt, inte rapporterades i Vaccine Adverse Event Reporting System (systemet för rapportering av vaccinbiverkningar). VAERS visar inte det partinumret överhuvudtaget.

Hur kom Team Enigma fram till att den här partibeteckningen ens existerar och att dessa dödsfall är förknippade med den? Vilken databas tittar de på, eller vet du inte det?

Dr Jane Ruby: De tittar på en utländsk databas, säger de till mig. De specificerade inte vad det är, men de kunde korsreferera att den existerade och att det var Pfizers. Kom ihåg att de har hackare som avslöjade hela serien av partinummer för Pfizer. Detta är en Pfizer-kod, EM 0477.

Jag vill berätta något som är lika häpnadsväckande. De fann att Moderna och Johnson & Johnson använder samma system för batchkodning. Med andra ord är de utbytbara partikoder. Men Stew, det är två olika formuleringar. Johnson & Johnson har en viral vektor som verkningsmekanism. Moderna har mRNA i en lipidnanopartikel. Vad är det som händer här?

Jag kan säga att det är ytterligare ett bevis på att dessa inte är konsekventa inom företagets installationer. Det är också mycket misstänkt att dessa företag samarbetar.

Stew Peters: Tillsammans, hand i hand! Det är meningen att de ska vara konkurrenter till varandra. Men det är de inte. De arbetar som den nya världsregeringen. Det är vad de gör.

Dr Jane Ruby: Absolut, Stew och jag vet inte om det finns någon eller något ovanför dem eller om det bara är deras samverkan. Men som Sasha Latypova sa till dig häromdagen finns det ingen skillnad mellan dessa företag. Man kan se att de arbetar tillsammans eftersom det finns väldigt få skillnader. Deras utplaceringssystem liknar den L-formade utplaceringen. Det finns en plan på plats här.

Slutligen, ja, det fanns andra nyheter. Vad de börjar se i sina analyser är att kvinnor är måltavlor i tre till fyra gånger högre grad än män. Man kan hävda att kvinnor kanske är lite mer benägna att rapportera. Vi vet inom läkemedelsforskningen att kvinnor är mer benägna att söka medicinsk behandling. Därför är de kanske mer benägna att rapportera. Men detta kunde uteslutas eftersom det gällde alla typer av skador.

Som jag sa, tre till fyra gånger fler rapporter från kvinnor. En av analytikerna sa att om man kan oskadliggöra kvinnor eller döda dem så destabiliserar det verkligen familjerna. Och om man gör dem odugliga på annat sätt än genom direkta skador på fertiliteten, kommer det ändå att påverka deras fertilitet. Allt detta handlar om avfolkning, att förstöra kvinnors och familjers förmåga.

Stew Peters: Okej, det håller jag med om. Jag tror att detta är en agenda för avfolkning. De människor som står bakom detta har specifikt sagt att det bara ska finnas 500 miljoner människor i världen. Och sedan injicerar människor sig själva med just det som dessa människor rullade ut – Gates och Schwab, bland andra. Men vänta lite nu. Hur kan man rikta in sig på bara en kvinna? Så om Walgreens eller CVS som du kommer att gå in till och de ser mig komma in och doktor Jane Ruby komma in. Ska de gå och hämta en annan flaska från ett annat parti? Hur exakt fungerar det?

Dr Jane Ruby: Bra fråga. Målet, Stew, är inte externt. Målet är internt. Det finns i den kemiska sammansättningen. Fråga mig inte hur, men detta är deras hypotes. De är fast beslutna att bevisa det med mer och mer specifik information.

Stew Peters: Substansen inuti, kemikalierna inuti injektionen – själva biovapnet identifierar att detta är en kvinna, så jag ska gå och göra detta.

Dr Jane Ruby: Absolut!

Stew Peters: Och det kommer att ge fler negativa reaktioner, mer skada, mer blodbad hos en kvinna än hos en man. Jag fattar det. Okej. Jag förstår.

Dr Jane Ruby: Detta är genetisk modifiering. Det är inte bortom fantasin att man skulle kunna rikta in sig på en kvinna genom genetisk inriktning.

Stew Peters: Nej, inte alls. Jag tar inte Midol eftersom jag inte är en kvinna som har mens. Så jag menar, jag skulle inte ha någon anledning till det. Specifika saker är gjorda för män och kvinnor eftersom vi är byggda på olika sätt med olika hormoner, kromosomer och allt det där andra.

Dr Jane Ruby: Naturligtvis, och genetiskt sett är vi olika. Jag vill bara säga en sista sak. Många människor har skrivit på våra kanaler och på sociala medier och frågat om jag är säker om jag inte har ett av de lotnummer som de har listat. Du är inte nödvändigtvis säker eftersom vi inte vet vad som finns i dem. Framöver, för personer som funderar på att ta detta eller ta med sina barn in i detta – kom ihåg att detta är rysk roulette. Vapnet är inte säkert bara för att du vet att vissa kamrar är tomma.

Stew Peters: Jag kan säga att ingen annan talar om detta. Det finns ingen annan show på planeten som har kurage nog att säga de saker som du säger och som vi är villiga att producera så att allmänheten kan se dem. Detta är mycket viktiga saker.

Det finns en visselblåsare från CDC, endast som en sammafattning, som säger att de stryper dessa siffror i VAERS-databasen. Så de 21 000 och några udda dödsfall som har tillskrivits dessa injektioner, som vi redan vet är mindre än 1 procent – här är beviset på att det har strypts.

Jag är lättad över att veta att det finns en ljus sida här. Det finns någon där inne som faktiskt bryr sig. Det finns någon där inne som håller ut och går igenom detta så att de kan leverera information som denna. Vem det än är, om du lyssnar, vill jag uppmuntra dig att fortsätta att släppa denna information och samarbeta med vem det än är som du arbetar med, så att vi kan fortsätta att få tillgång till denna information.

Relaterat och källa

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Om det är meningen att många ska gå bort av själva sprutan på direkten, så är det en väldigt långsam väg att bli av med folk. Bättre att bli av med folk långsamt, men ändå snabbare än nu. Man säljer inte kossan som ger mycket mjölk.

 • Craig Paardekooper tog upp det här redan för ett tag sedan. Hur ca 5% av vaccinpartierna står för ca 90% av allvarliga biverkningar och död. Likaså visar han med diagram hur läkemedelsbolagen turades om med att släppa skadliga batches. Det är ju helt uppenbart att allt detta är ett utstuderat planlagt experiment på en ovetande befolkning.

  https://www.bitchute.com/Craig-Paardekooper/

  Sen visar han även hur man ska gå tillväga om man själv vill replikera det han har gjort.

 • Varför förvägrades i regel människor som valt att låta vaccinera sig att själva välja vilket “vaccin” de skulle få insprutat i sitt blodomlopp?

  • Dels är det experiment som utförs, även etnisk rensning. Om man berättar om det innan kan vaccinationsviljan gå ned. Det vill inte den styrande maffian.

   • Ja, högst sannolikt både och.
    Men inte enbart en ETNISK rensning, utan även en “rensning” av insiktsfulla motståndare till det planerade slavsamhället.

    Det är därför som jag anser att en “Vaccin”-injektion i mitt blodomlopp vore en dödsspruta.

 • Inget nytt för Oss på Forumet s a s , men lika viktigt och dessvärre omtumlande varje gång man läser om eländet. Mkt bra Newvoice att Ni klargör att ni inte har resurser att granska pga ni inte erhåller ‘pengar’ (‘presstöd’,, läs mutpengar och det ska ni vara glada för, men det vet ni) utan att det får bli upp till var o en o göra fotarbetet. Mkt bra Newsvoice, det får kanske nya läsare att förstå (även om de kanske visste ändå) hur ‘medie’landskapet ‘funkar’ på riktigt

  • Tack, Jonny, för dina insiktsfulla ord!

   Och en uppmaning till alla läsare, som har överflöd av pengar, att stödja Newsvioce ekonomiskt.

   Newsvoice är en röst i en öken av tystnad. Det finns några fler sådana tidningar, men om ni kan, så ge något av ert samlande överflöd till en MYCKET god sak.

   Hela Likströmsmedia är starkt kontrollerat!

   Kulturministern, “Svarta Fränkan“, som jag har benämnt henne – långt innan hon blev minister, har ständigt motarbetat Newsvoice, bland annat i egenskap av medlem i styrelsen för distributionen av skattemedel till press och TV, MPRT.
   https://www.regeringen.se/sveriges-regering/kulturdepartementet/jeanette-gustafsdotter/

   https://newsvoice.se/tag/mprt/

   • Tack själv Hans, Newsvoice och alla andra med Faantasiska inlägg. Lärt mig äänu mer genom att befinna mig här, på Vårt (Newsvoice,s) Forum, och såklart på mångamånga andra. Men detta är ett topforum, och det vet ‘de’. Samtidigt cenurerar de Media för 500milj..läsaraktörer, samtidigt..som de promotar ‘fri’ ‘media’..bonnier el schipstedt’redaktören’..Ne vem tror ‘de’ på allvar att Vii är..

 • Om det är meningen att många ska gå bort av själva sprutan på direkten, så är det en väldigt långsam väg att bli av med folk. Bättre att bli av med folk långsamt, men ändå snabbare än nu. Man säljer inte kossan som ger mycket mjölk.

 • Craig Paardekooper tog upp det här redan för ett tag sedan. Hur ca 5% av vaccinpartierna står för ca 90% av allvarliga biverkningar och död. Likaså visar han med diagram hur läkemedelsbolagen turades om med att släppa skadliga batches. Det är ju helt uppenbart att allt detta är ett utstuderat planlagt experiment på en ovetande befolkning.

  https://www.bitchute.com/Craig-Paardekooper/

  Sen visar han även hur man ska gå tillväga om man själv vill replikera det han har gjort.

 • Varför förvägrades i regel människor som valt att låta vaccinera sig att själva välja vilket “vaccin” de skulle få insprutat i sitt blodomlopp?

  • Dels är det experiment som utförs, även etnisk rensning. Om man berättar om det innan kan vaccinationsviljan gå ned. Det vill inte den styrande maffian.

   • Ja, högst sannolikt både och.
    Men inte enbart en ETNISK rensning, utan även en “rensning” av insiktsfulla motståndare till det planerade slavsamhället.

    Det är därför som jag anser att en “Vaccin”-injektion i mitt blodomlopp vore en dödsspruta.

 • Inget nytt för Oss på Forumet s a s , men lika viktigt och dessvärre omtumlande varje gång man läser om eländet. Mkt bra Newvoice att Ni klargör att ni inte har resurser att granska pga ni inte erhåller ‘pengar’ (‘presstöd’,, läs mutpengar och det ska ni vara glada för, men det vet ni) utan att det får bli upp till var o en o göra fotarbetet. Mkt bra Newsvoice, det får kanske nya läsare att förstå (även om de kanske visste ändå) hur ‘medie’landskapet ‘funkar’ på riktigt

  • Tack, Jonny, för dina insiktsfulla ord!

   Och en uppmaning till alla läsare, som har överflöd av pengar, att stödja Newsvioce ekonomiskt.

   Newsvoice är en röst i en öken av tystnad. Det finns några fler sådana tidningar, men om ni kan, så ge något av ert samlande överflöd till en MYCKET god sak.

   Hela Likströmsmedia är starkt kontrollerat!

   Kulturministern, “Svarta Fränkan“, som jag har benämnt henne – långt innan hon blev minister, har ständigt motarbetat Newsvoice, bland annat i egenskap av medlem i styrelsen för distributionen av skattemedel till press och TV, MPRT.
   https://www.regeringen.se/sveriges-regering/kulturdepartementet/jeanette-gustafsdotter/

   https://newsvoice.se/tag/mprt/

   • Tack själv Hans, Newsvoice och alla andra med Faantasiska inlägg. Lärt mig äänu mer genom att befinna mig här, på Vårt (Newsvoice,s) Forum, och såklart på mångamånga andra. Men detta är ett topforum, och det vet ‘de’. Samtidigt cenurerar de Media för 500milj..läsaraktörer, samtidigt..som de promotar ‘fri’ ‘media’..bonnier el schipstedt’redaktören’..Ne vem tror ‘de’ på allvar att Vii är..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *