Pentagons biovapenlab i Mellanöstern, Afrika och Asien – Bulgarisk dokumentär

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 21 mars 2022
- NewsVoice redaktion
Dilyana Gaytandzhieva, eget verk

KRIGSZONER. USA:s ambassad i Tbilisi var bevisligen 2018 inblandat i handeln med patogener i ett hemligt militärt program. Interna dokument läckta till den bulgariska journalisten Dilyana Gaytandzhieva involverar amerikanska vetenskapsmän och experimentella patogener på biovapenlab, allt under “diplomatisk” täckmantel.

Biovapenlab

Enligt dokumenten har Pentagon-forskare utplacerats i republiken Georgien och då haft  diplomatisk immunitet för att på biovapenlab forska på dödliga sjukdomar vid Lugar Center – Pentagons biologiska laboratorium i Georgiens huvudstad Tbilisi. Den militära anläggningen är bara ett av Pentagons många biolaboratorier i 25 länder över hela världen.

Denna undersökande dokumentär sändes ursprungligen av Al Mayadeen TV.

Documentär (YouTube) och text: Dilyana Gaytandzhieva, Dilyana.bg

Pentagons biovapenlab i Ukraina. Bild: Dilyana Gaytandzhieva
Pentagons biovapenlab i Ukraina. Bild: Dilyana Gaytandzhieva

Text: NewsVoice

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • UZA är ondskan själv, och har alltid varit. Att västvärlden tror att de är demokratins beskyddare är sorgligt. Den andra delen av världen som drabbas av deras ondska hatar dem och avskyr landet som pesten.

 • Ingen som undrar över varför Ukraina säljer sig till USA på detta vis = tillåter att Pentagon inrättar ett antal biolabb där de bedriver forskning som är förbjuden att utföra i USA? Och vilken betydelse detta har för uppkomsten av pågående krig?

 • Youtubes algoritmer gör sitt jobb väl kan man konstatera. Legat ute sedan 2018.

  Kanske får man bli lite ödmjuk mot de personer som haft fullständig hysteri under covid plandemin.

  Jag blir väl inte hysterisk, men det obehag som krymper inpå en när man ser sånt här kanske är lite samma sak? Världens sjukaste själar som laborerar och experimenterar med liv Det offantliga antalet liv man skadat och förstört med patogener man skapat som borrelia osv. Det lidande dessa psykopater skapar är nog sannolikt mycket värre än krig.

  Den dagen man använder vätebomber för att utplåna dessa labb så kommer då inte jag gråta.

  Stanken från labbet är nog dock bara olika syror som svavelsyra osv som man använder för att oskadliggöra de små liven med.

  Intressant att se riktiga skyddssdräkter igen. Så man blir påmind om hur löjligt det är med overhead plast hängande framför ansiktet, och otyget med att låta människor flåsa i pappersmasker hela dagarna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *