24.3 C
New York
spot_img

Pentagons biovapenlab i Mellanöstern, Afrika och Asien – Bulgarisk dokumentär

-

KRIGSZONER. USA:s ambassad i Tbilisi var bevisligen 2018 inblandat i handeln med patogener i ett hemligt militärt program. Interna dokument läckta till den bulgariska journalisten Dilyana Gaytandzhieva involverar amerikanska vetenskapsmän och experimentella patogener på biovapenlab, allt under “diplomatisk” täckmantel.

Biovapenlab

Enligt dokumenten har Pentagon-forskare utplacerats i republiken Georgien och då haft  diplomatisk immunitet för att på biovapenlab forska på dödliga sjukdomar vid Lugar Center – Pentagons biologiska laboratorium i Georgiens huvudstad Tbilisi. Den militära anläggningen är bara ett av Pentagons många biolaboratorier i 25 länder över hela världen.

Denna undersökande dokumentär sändes ursprungligen av Al Mayadeen TV.

Documentär (YouTube) och text: Dilyana Gaytandzhieva, Dilyana.bg

Pentagons biovapenlab i Ukraina. Bild: Dilyana Gaytandzhieva
Pentagons biovapenlab i Ukraina. Bild: Dilyana Gaytandzhieva

Text: NewsVoice

Relaterat

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

4 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Rolf Sjöwall
Rolf Sjöwall
Gäst
28 mars 2022 kl 18:58

UZA är ondskan själv, och har alltid varit. Att västvärlden tror att de är demokratins beskyddare är sorgligt. Den andra delen av världen som drabbas av deras ondska hatar dem och avskyr landet som pesten.

marianne
marianne
Gäst
23 mars 2022 kl 22:14

Studie som visar hur skadliga lipiderna är för äggstockar och testiklar. Man visste det för många år sedan, studien är från 2018;
https://www.docdroid.net/a6zhnj7/potential-adverse-effects-of-nanoparticles-on-the-reproductive-system-pdf#page=4

Sunngifu
Sunngifu
Gäst
21 mars 2022 kl 23:16

Ingen som undrar över varför Ukraina säljer sig till USA på detta vis = tillåter att Pentagon inrättar ett antal biolabb där de bedriver forskning som är förbjuden att utföra i USA? Och vilken betydelse detta har för uppkomsten av pågående krig?

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
21 mars 2022 kl 21:14

Youtubes algoritmer gör sitt jobb väl kan man konstatera. Legat ute sedan 2018.

Kanske får man bli lite ödmjuk mot de personer som haft fullständig hysteri under covid plandemin.

Jag blir väl inte hysterisk, men det obehag som krymper inpå en när man ser sånt här kanske är lite samma sak? Världens sjukaste själar som laborerar och experimenterar med liv Det offantliga antalet liv man skadat och förstört med patogener man skapat som borrelia osv. Det lidande dessa psykopater skapar är nog sannolikt mycket värre än krig.

Den dagen man använder vätebomber för att utplåna dessa labb så kommer då inte jag gråta.

Stanken från labbet är nog dock bara olika syror som svavelsyra osv som man använder för att oskadliggöra de små liven med.

Intressant att se riktiga skyddssdräkter igen. Så man blir påmind om hur löjligt det är med overhead plast hängande framför ansiktet, och otyget med att låta människor flåsa i pappersmasker hela dagarna.

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.