Globalisterna och WHO skapar ett centralstyrt hälsosystem som beslutar om dina friheter

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 mars 2022
- NewsVoice redaktion
WHO:s huvudkvarter i Geneve.

Dr Mercola sammanställer i sin senaste artikel faran med att låta Big Pharmas frontorganisation WHO som självutvald auktoritet ta på sig uppgiften att skapa ett monopoliserat hälsosystem som en instans i den nya världsregeringen.

Text: Dr. Joseph Mercola | Översättning: Torbjörn Sassersson och Google Translate

Den globalistiska kabalen planerar att monopolisera ett hälsosystem med räckvidd över hela världen genom att skapa ett internationellt pandemifördrag som gör Världshälsoorganisationen [WHO] till den enda beslutsfattaren i pandemifrågor.

WHO kanske också planerar att ta makten över hälsosystemen mer allmänt. Tedros Adhanom Ghebreyesus har uttalat att hans “centrala prioritet” som generaldirektör för WHO är att driva världen mot universell hälsotäckning [universal health coverage].

I namnet av att hålla alla “trygga” från infektion, har den globalistiska kabalen motiverat aldrig tidigare skådade attacker mot demokrati, medborgerliga friheter och personliga friheter, inklusive rätten att välja sin egen medicinska behandling.

Nu rustar WHO upp för att göra sitt pandemiledarskap permanent och att utöka det till hälsovårdssystemen i varje nation. Tanken är att implementera universell hälsovård organiserad av WHO som en del av The Great Reset.

Om detta fördrag går igenom skulle WHO ha befogenhet att kräva obligatoriska vaccinationer och hälsopass, och dess beslut skulle ersätta nationella och statliga lagar.

WHO-finansierat covidläger i Palestina (Rafah Crossing Field Hospital), mars 2020. Pressfoto: WHO. Licens: WHO.int
WHO-finansierat covidläger i Palestina (Rafah Crossing Field Hospital), mars 2020. Pressfoto: WHO. Licens: WHO.int

Med tanke på att WHO ändrade sin definition av “pandemi” till “en världsomspännande epidemi av en sjukdom”, och tog bort kravet på hög sjuklighet, kunde nästan vad som helst göras för att passa pandemikriteriet, inklusive fetma.

SMART Health Cards-systemet används av mer än ett dussin länder, 25 amerikanska stater, Puerto Rico och Washington, D.C. Australiens parlament driver en “Trusted Digital Identity Bill”. Den amerikanska kongressen driver “Improving Digital Identity Act”, och WHO har tecknat ett avtal med ett dotterbolag från Deutsche Telekom för att bygga det första globala digitala vaccinpasset. Alla dessa har en sak gemensamt: slutmålet att expandera det till ett upparbetat, globalt socialt kreditsystem [som Kina redan har, red anm].

Läs hela artikeln “Globalists Aim to Take Over Health Systems Worldwide” på Mercola.com

Text: Dr. Joseph Mercola | Översättning: Torbjörn Sassersson och Google Translate

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq