Globalisterna och WHO skapar ett centralstyrt hälsosystem som beslutar om dina friheter

-

Dr Mercola sammanställer i sin senaste artikel faran med att låta Big Pharmas frontorganisation WHO som självutvald auktoritet ta på sig uppgiften att skapa ett monopoliserat hälsosystem som en instans i den nya världsregeringen.

Text: Dr. Joseph Mercola | Översättning: Torbjörn Sassersson och Google Translate

Den globalistiska kabalen planerar att monopolisera ett hälsosystem med räckvidd över hela världen genom att skapa ett internationellt pandemifördrag som gör Världshälsoorganisationen [WHO] till den enda beslutsfattaren i pandemifrågor.

WHO kanske också planerar att ta makten över hälsosystemen mer allmänt. Tedros Adhanom Ghebreyesus har uttalat att hans “centrala prioritet” som generaldirektör för WHO är att driva världen mot universell hälsotäckning [universal health coverage].

I namnet av att hålla alla “trygga” från infektion, har den globalistiska kabalen motiverat aldrig tidigare skådade attacker mot demokrati, medborgerliga friheter och personliga friheter, inklusive rätten att välja sin egen medicinska behandling.

Nu rustar WHO upp för att göra sitt pandemiledarskap permanent och att utöka det till hälsovårdssystemen i varje nation. Tanken är att implementera universell hälsovård organiserad av WHO som en del av The Great Reset.

Om detta fördrag går igenom skulle WHO ha befogenhet att kräva obligatoriska vaccinationer och hälsopass, och dess beslut skulle ersätta nationella och statliga lagar.

WHO-finansierat covidläger i Palestina (Rafah Crossing Field Hospital), mars 2020. Pressfoto: WHO. Licens: WHO.int
WHO-finansierat covidläger i Palestina (Rafah Crossing Field Hospital), mars 2020. Pressfoto: WHO. Licens: WHO.int

Med tanke på att WHO ändrade sin definition av “pandemi” till “en världsomspännande epidemi av en sjukdom”, och tog bort kravet på hög sjuklighet, kunde nästan vad som helst göras för att passa pandemikriteriet, inklusive fetma.

SMART Health Cards-systemet används av mer än ett dussin länder, 25 amerikanska stater, Puerto Rico och Washington, D.C. Australiens parlament driver en “Trusted Digital Identity Bill”. Den amerikanska kongressen driver “Improving Digital Identity Act”, och WHO har tecknat ett avtal med ett dotterbolag från Deutsche Telekom för att bygga det första globala digitala vaccinpasset. Alla dessa har en sak gemensamt: slutmålet att expandera det till ett upparbetat, globalt socialt kreditsystem [som Kina redan har, red anm].

Läs hela artikeln “Globalists Aim to Take Over Health Systems Worldwide” på Mercola.com

Text: Dr. Joseph Mercola | Översättning: Torbjörn Sassersson och Google Translate

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

8 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hubert
Hubert
Gäst
17 mars 2022 kl 07:27

Man kan inte nå höjdarna men de som “bara gör sitt jobb” definitivt

Harald Lilja
Harald Lilja
Gäst
Reply to  Hubert
17 mars 2022 kl 10:50

Dessa som “bara gör sitt jobb” räknar förmodligen med att fascismens kalla stål inte ska gälla dem när klockan är slagen. Men där är jag helt övertyad om att de kommer bli varse något helt annat när väl den dagen är kommen.

Sophie Holmström
Sophie Holmström
Gäst
16 mars 2022 kl 12:37

Om de lyckas ändra grundlagen ser det inte så hoppfullt ut.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
16 mars 2022 kl 09:32

Jag vill ännu en gång uppmana alla som vill kämpa för en värld präglad av individuell frihet under ansvar att leva enligt de gyllene buden – befriade från globalismens förslavande hierarkiska sammhällsbygge – att ta del av följande enormt väldokumenterade tal av professor Walter Veith.

Här får vi bevis för att FN i själva verket är en förklädd förlängning av de försök som gjorts att lägga världen under socialismens slaveri.

https://www.youtube.com/watch?v=FjGGt1QsCrA&t=1659s

(The UN & the Occult Agenda / Walter Veith)

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
16 mars 2022 kl 09:23

Intressant från Saud A. Tamper with the body and you are a pig.

Martin Lidström
Martin Lidström
Gäst
16 mars 2022 kl 08:59

Jag tar ansvar för min egen hälsa. Jag vägrar alla sk vacciner och ignorerar idiotiska lagar. Jag litar inte längre på några myndigheters förmåga att vilja vårt bästa, och blir genom mina åtgärder fri på riktigt.

Saddeman
Saddeman
Gäst
Reply to  Martin Lidström
16 mars 2022 kl 20:41

Håller absolut med! Men! Vad gör vi när dom kanske spärrar vårt bank id, bankkonto mm? Då är det tyvärr svårt att känna sig fri.

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
16 mars 2022 kl 08:21

Inte ens i sina våtaste drömmar får dom med alla länder på detta. Det snurrar verkligen mellan öronen på dessa aliens.

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV