Dr Lee Merritt: Vi ser en aldrig tidigare skådad dödlighet orsakad av Covid-19-vaccinerna

14

KONTROVERSIELLT. Dr Lee Merritt säger att mänskligheten nu befinner sig i det fjärde skedet av DNA-kriget som involverar Wuhan-virus och tillhörande covidvacciner. Videon är ett inspelat samtal mellan Merritt och Bob Sisson på ett Let’s Go Brandon-event i Florida.

“På tal om det stora DNA-kriget mot mänskligheten, i grund och botten är vi i den fjärde etappen av kriget” … “Vi måste förbereda oss, skydda oss själva och kämpa oss ur det här.”

“Sedan 2015 känns det som om jag har bevittnat en slow motion-terroristattack mot hela världen och inte kunnat stoppa detta. Den enda anledningen till att jag väcktes tidigt är för att [AAPS] väckte mig till vad som hände och den organiserade medicinens brott”, sa Merritt under det fyra dagar långa Let’s Go Brandon-eventet som hölls i Brandon, Florida.

Lee Merritt slår fast att tvångsvaccination är ett brott mot mänskligheten på förintelsenivå.

Både Sisson och Merritt citerade den konservative författaren G. Edward Griffin’s metod för att öppna ögonen inför vaccinrisker. Sisson som är värd för CLO2TV, säger att Griffins bok “A World Without Cancer” visade honom hur finansfamiljerna Carnegie och Rockefeller tog över de medicinska skolorna och dramatiskt förändrade läkarpraktiken.

“Jag började liksom vakna, men jag blev inte riktigt allvarlig förrän kanske när Trump ställde upp. Jag trodde att vi hade klarat det när han kom in [i Vita huset]. Men träsket är djupare än vi trodde”, säger Sisson, “[Griffin] berättade för oss, förmodligen redan på 1960- och 1970-talet, vad som [kommer] att hända…”

Vaccinerade individer kan inte avvaccinera sig själva

“Ingen som är ovaccinerad just nu, som jag vet, kommer att hoppa in i den vaccinerade gruppen. Den vaccinerade gruppen är redan vaccinerad, de kan inte hoppa av. De kan bara bestämma om de ska ha den fjärde eller femte boostern, antar jag, men de kan inte “avvaccinera” sig själva så vitt vi vet!”, säger Merritt.

“Vi är i en situation där [det är] ett litet lugn före stormen. Vi ser att det finns många som är döende, men vi har ingen aning om hur många som kommer att dö. Med andra ord vet vi inte hur snabbt dödstalen förändras.”


Vi ser en “markant, aldrig tidigare skådad ökning” av dödlighet orsakad av Covid-19-vaccinerna, med hänvisning till data från USA, Storbritannien och Tyskland, påpekar Merritt.


 

“Jag kan inte hitta siffror för Israel, men jag är säker på att de har stora problem eftersom de var de första som vaccinerades”, säger hon.

Merritt nämnde också dödfödslar, missfall och infertilitet som några av de andra frågorna kopplade till injektionerna.

“I stället för att möblera om på Titanic så måste vi titta på data och förbereda oss” ... “Vi kan inte backa det här.”

Enligt Merritt finns det flera sätt att ta itu med spikproteinerna som genereras av Covid-19 vaccinerna.

“Vi kan hantera spikproteinet, det vet vi. Ivermektin, övertrycksbehandling, Chelation, [intravenös] glutation – det finns massor av saker vi kan göra.”

Text: Christian Pavon

Källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

14 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
21 april 2022 kl 10:28

En sak för kunniga studenten är att titta på om grafener har en inverkan på celler i form av “electro plating”. Alltså liknande att lägga ett tunt atomlager av metall eller annat på cellers yttersfär för att på så sätt styra cellers funktion.
Om nu IAS sprayandet (chemtrails) innehåller grafen, som sedan andas in och sprids i kroppen och gör den i princip till en antenn, vad händer då med våra cellmembran?

Fredrik Eriksson
Reply to  Å. Södergren
21 april 2022 kl 12:18

Oxidativ stress?

Det intressanta är att Kungs-kobra giftet tycks har exakt samma neurologiska aspekt som Covid-19.
Smak,lukt och känslobortfall, andnöd och respiratoriska problem som kan hänga med i över 18 månader=post Covid-=..-JA anser jag! häpnadsväckande…

Oavsett logisk deduktion borde konsekvensen bli vävnadsdöd.
IE oxidativ stress.
Grafenet enligt min mening skyndar på detta, först och främst därför att grafenet
är genomskinligt, precis som kungs-kobra giftet (1906-bok om Kungs-kobra gifter).
Dvs det räcker med 2 droppar gift för att döda ett marsvin.
GRAFENET MÅSTE VARA TILL FÖR ATT BEVARA GIFTET SOM FINNS I AEROSOL_BUNDET SARS_COV-2, så att det inte bryts ner i luften,vattnet och självklart i vaccinen.

https://rumble.com/v10pjkc-dangercovid-19-virus-and-vaccines-bioweapon-is-created-from-royal-king-cobr.html

Källa: On the Poison of venomous snakes.
Joseph Fayer/Lauder Brunton, 1909. (sidan 1-^100).

Det är det enda motgiftet jag har hittat är Nikotin (Niacin?) Plus då som en del andra författare,NAC samt Tyrosin, om man får symtom (andnöd,svalg,svälj,torrhosta samt irriterad hals och hosta).
Quercetin och Astaxin tycks också lindra denna neurologiska process.
Så om jag får summera tycks först och främst Nikotin hindra ormgiftet från att nå hjärnan.

Fredrik Eriksson
Reply to  Fredrik Eriksson
21 april 2022 kl 13:03

Since 2005, it’s been known that nicotine blocks the receptors in the brain stem that are attacked by cobra venom. These receptors control the diaphragm and thus enable a person to breathe, thereby obtaining sufficient oxygen. The venom ingested will normally reach these brain receptors, paralyzing breathing. However, it was being reported early on that smokers were the least represented demographic among Covid sufferers (less than 5%), which is odd for a respiratory virus that should especially target smokers. In the first 6 months, however, Fauci was telling people to stop smoking;
As a non-smoker, if you go into hospital to be treated for Covid, they give you Remdesivir (based on venom), which attacks the nicotine receptors in the brain stem, paralyzing breathing. Then, in order to put you on a ventilator, they give you one of 5 drugs first (e.g. midazolam, morphine, etc.) which acts to further suppress breathing. So these two drugs, which are worked out in a precise cocktail, are euthanizing patients.

nicotinic acetylcholine receptors (nAChRs)

https://en.wikipedia.org/wiki/Cobratoxin

En tanke är att 5G-systemet accentuerar detta luftbortfall av syre.
-Är det någon som har haft svårare att andas sedan Mars tex?

Detta skulle kunna förklara att 5G-systemet har ökat sin “energi-förbrukning” dvs just 60Ghz-systemet har initierats.

Respiratorisk stress orsakad av 5G.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
21 april 2022 kl 13:06

det är väl då B3, Nicotinsyra (Niacin) som gäller?

Fredrik Eriksson
Reply to  Å. Södergren
21 april 2022 kl 15:07

-Ja enligt gammal (1909) och ny forskning.
Att Niacin hindrar och blockerar kungs-kobra ormgift.
Som tycks vara en komponent varför grafenet är koncentrerat i vaccinen tycks förhindra denna cytokoniska storm (lunginflammation och feber) där CRP-kurvan blir alltför hög, vilket gör att man dör med vattenfyllda lungor.
Men det gäller ju även Povidone-nässpray i utblandad form.
2 duschar i vardera näsborre i längre (2-3 timmar) kontakt med vaccinerade människor, tex vid möten, längre resor etc.

Niacin tycks hjälpa mot den respiratoriska fasen medans Povidone (Iodine) förhindrar neurologisk beläggning innan viruset Sars Cov-2 fäster på cellerna och slemhinnan i halsen,näshinna och/eller hypofarynx?
Dur 5G-komponenten kommer in i helhetsbilden. Enligt all data jag har så är den enbart till för den respiratoriska bilden, det och viruset i sig, vilket gör att det blir oerhört svårt att härleda hur patienten “smittar” eller sprider vidare virusen, vilket bör vara 5G-systemet tillsammans med viruset!
Om det då är aerosol-bundet.
Om då föranlett han/hon (finns inga hen) fick Remsdevir vilket ytterligare sänker syre-nivån, precis som kungskobra och Covid-19.

Förutom niacin och povidone är enligt min entyda forskning att alkaliniserat vatten (en gnutta bikarbonat ej bakpulver) med en lite större gnutta askobinsyra (c-vitamin) kan frigöra extra syre som också eventuellt kan förhindra och lindra Covid-19 innan den akuta fas

Jaro Pleva
Jaro Pleva
Gäst
16 april 2022 kl 14:17

Det verkar ännu värre än dentalt amalgam-förgiftningen. Där kunde man inte själv avlägsna giftkällan, men kunde ändå hitta en tandläkare som gjorde det. Dock var det svårt för att S-myndigheten förföljde dessa, målet var att förgifta folk med kvicksilver. Då blir de fördummade och lättare att styra, det visste redan de gamla Romarna – Vem Mecurius vill förinta, fördummar den honom först.

MikaelD
Mikael
15 april 2022 kl 12:53

vår kropp kommunicerar med magnetsika skalärvågor enl. konstantin meyl
https://www.youtube.com/watch?v=e8ZcTCI325Q

robert öjefors
Gäst
15 april 2022 kl 02:18

Nu när sanningen om covid vaccinerna börjar uppdagas,tror jag att det är rätt många vaccinförespråkare som börjar få ågren för hur många liv och vaccinskador dom har på sitt samvete!Men förmodligen är många så korkade att dom inte fattar,eller vill erkänna!

Fredrik Eriksson
Reply to  robert öjefors
15 april 2022 kl 08:19

Tänk på att 90% har injicerats med ett DNA-främmande fragment från bla 20 typer av ormgift.
Dessa 90% (87%) kommer aldrig våga erkänna att de har blivit lurade av Läkemedelsverket, Socialstyrelsen och av sin egen Regering.

Jag anser att kriget är andligt och anledningen till vaccinen ett själsligt trauma.

Oavsett anledningen, religiöst,så tror jag tyvärr att de flesta ca 80% av de redan 90% som är märkta alltså kommer ta det lugnt och ledigt och ivrigt ta 4:e sprutan.
Doktorn i intervjun ca 30 minuter in (spola fram till 30 minuter om ni blir uttråkade av proteiner och mRNA). Där antyder han att Nobelpriset 1986 gavs till ormgiftsserum som förvandlar folks hjärnceller, implicit tankar?
På genetiskt modifierat vis.

Rekommenderas är den senaste informationen om aerosoler i luften och vattnet som också innehåller SARS Cov-2,Covid 19 i intervjun speglas detta.
Senaste rönen visar att Covid 19 är ett neurologiskt ormgift som smittar via membran som ögon,näsa,hals.

Intervjun med Doktorn:https://www.brighteon.com/0d74ac38-dcf9-44e6-99f6-96c6a59abcf9

Jaro Pleva
Jaro Pleva
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
16 april 2022 kl 14:26

Doktor Mengeles testamente lever vidare…

Jaro Pleva
Jaro Pleva
Gäst
Reply to  robert öjefors
16 april 2022 kl 14:19

Vaccinnomenklaturan har inget samvete, de är lika samvetslösa som den odontologiska amalgammafian.

Fredrik Eriksson
Reply to  Jaro Pleva
17 april 2022 kl 07:41

Om man lär sig tala ormspråket (det omvända sataniska lexikon, Aftonbladet, Expressen SVD och DN bemyndigar) inser man snart vad ömsinta skäl betyder samt vilka konsekvenser det kommer få för de tusentals frikostigt reserverade platser flyktingarna får.

Maggan med gadden, står redo att omfamna sina europeiska bröder och systrar med en dödens kyss. Av särskilt ömsinta skäl förstås.
Ty hon sticker den i första bästa flykting.
Ty det får man lära sig på forum.
Att hålla nere de mänskliga kvoten.
Gadden går dock ej att bringa ogjord.
Ty hon vet om att det är den bittra roten.
En reprimand för de reportrar som ensidigt serverar lögn till frukost, hat till middag och rädsla till kvällsmål och deras ansedda lösning, och boten.

En injektion för att sämja dem!
En injektion för att främja dem!
En injektion för svea rike, att i nattens timmar tämja dem!

Ulrika Hallgren
Ulrika Hallgren
Gäst
Reply to  robert öjefors
21 april 2022 kl 00:03

De kommer naturligtvis att straffas för att de grundlurat världens befolkningar. Speciellt hårdast straff får dem som injicerat högfertila människor under 30 år och förmodligen förstört deras liv. Vänta och se. Vän av ordning kan ju tycka att man inte behöver några högre studier för att tidigt fatta att Covid 19 är att bedrägeri från början till….

….när nu regimmedia nu väljer att upphöra att ljuga och skrämma lytesvaga medborgare runt om i världen. Till dessa räknas även HBO och Netflix som också deltar i hjärntvätten. MEDIA IS THE VIRUS,

Fredrik Eriksson
Reply to  Ulrika Hallgren
21 april 2022 kl 12:30

Om du väntar på rättvisa lever du inte i verkligheten!
NATO kommer självklart producera vaccinpass i en sällan skådad omfattning för att pacificera svenskens inneboende feghet, så att ingen till slut vågar säga sanningen eller erkänna att de har blivit lurade.

Jag tror precis tvärtom att Magdalena Anderson och Hans Hoff som båda är ivriga NATO-förespråkare kommer erkänna inom 14-22 månader att de har en lösning mot det vaccin de har injicerat många med.
-Dvs inte de som läser på NewsVoice men i princip alla andra människor.

Ironiskt nog blir vaccinen alltså lösningen till ännu mera vacciner.
De kommer aldrig erkänna att de har lurat oss i i en evig säkerhetsloop med löften de aldrig, aldrig någonsin kommer att erhålla.
Däremot kommer löftet om ett bot mot Covid-19 desperat att vilja erhållas i denna ondskefulla clown-karusell där alla politiker högst upp snurrar av deras egna förträffliga oskudsfullhet.
Priset är mycket högre än någon kan inse.
Magdalena vill verkligen ta livet av alla, även om hon själv inte vet om det.
Hon ska ha heder för att hon åtminstone i sin naivitet gör som hennes riktiga arbetsgivare säger.
Oavsett om de bor på Arsenalsgatan 8 C eller har sitt högsäte i BIS,WEF eller COF.
Rättvisa finns tyvärr inte i den här världen, Trump som initierade Warp-Speed är ett gyllene exempel. Q och Anon är andra förträffliga exempel.