Dr Lee Merritt: Vi ser en aldrig tidigare skådad dödlighet orsakad av Covid-19-vaccinerna

publicerad 15 april 2022
- av Christian Pavón, jurist
Dr Lee Merritt. Pressfoto: Enlightenomaha.com

KONTROVERSIELLT. Dr Lee Merritt säger att mänskligheten nu befinner sig i det fjärde skedet av DNA-kriget som involverar Wuhan-virus och tillhörande covidvacciner. Videon är ett inspelat samtal mellan Merritt och Bob Sisson på ett Let's Go Brandon-event i Florida.

"På tal om det stora DNA-kriget mot mänskligheten, i grund och botten är vi i den fjärde etappen av kriget" ... "Vi måste förbereda oss, skydda oss själva och kämpa oss ur det här."

"Sedan 2015 känns det som om jag har bevittnat en slow motion-terroristattack mot hela världen och inte kunnat stoppa detta. Den enda anledningen till att jag väcktes tidigt är för att [AAPS] väckte mig till vad som hände och den organiserade medicinens brott", sa Merritt under det fyra dagar långa Let's Go Brandon-eventet som hölls i Brandon, Florida.

Lee Merritt slår fast att tvångsvaccination är ett brott mot mänskligheten på förintelsenivå.

Både Sisson och Merritt citerade den konservative författaren G. Edward Griffin's metod för att öppna ögonen inför vaccinrisker. Sisson som är värd för CLO2TV, säger att Griffins bok "A World Without Cancer" visade honom hur finansfamiljerna Carnegie och Rockefeller tog över de medicinska skolorna och dramatiskt förändrade läkarpraktiken.

"Jag började liksom vakna, men jag blev inte riktigt allvarlig förrän kanske när Trump ställde upp. Jag trodde att vi hade klarat det när han kom in [i Vita huset]. Men träsket är djupare än vi trodde", säger Sisson, "[Griffin] berättade för oss, förmodligen redan på 1960- och 1970-talet, vad som [kommer] att hända..."

Vaccinerade individer kan inte avvaccinera sig själva

"Ingen som är ovaccinerad just nu, som jag vet, kommer att hoppa in i den vaccinerade gruppen. Den vaccinerade gruppen är redan vaccinerad, de kan inte hoppa av. De kan bara bestämma om de ska ha den fjärde eller femte boostern, antar jag, men de kan inte "avvaccinera" sig själva så vitt vi vet!", säger Merritt.

"Vi är i en situation där [det är] ett litet lugn före stormen. Vi ser att det finns många som är döende, men vi har ingen aning om hur många som kommer att dö. Med andra ord vet vi inte hur snabbt dödstalen förändras."


Vi ser en "markant, aldrig tidigare skådad ökning" av dödlighet orsakad av Covid-19-vaccinerna, med hänvisning till data från USA, Storbritannien och Tyskland, påpekar Merritt.


 

"Jag kan inte hitta siffror för Israel, men jag är säker på att de har stora problem eftersom de var de första som vaccinerades", säger hon.

Merritt nämnde också dödfödslar, missfall och infertilitet som några av de andra frågorna kopplade till injektionerna.

"I stället för att möblera om på Titanic så måste vi titta på data och förbereda oss" ... "Vi kan inte backa det här."

Enligt Merritt finns det flera sätt att ta itu med spikproteinerna som genereras av Covid-19 vaccinerna.

"Vi kan hantera spikproteinet, det vet vi. Ivermektin, övertrycksbehandling, Chelation, [intravenös] glutation – det finns massor av saker vi kan göra."

Text: Christian Pavon

Källor