DN:s försök att mobba ut SwebbTV ur Öppna kanalen misslyckades

publicerad 16 maj 2022
- av Gästskribent
Magnus Stenlund, pressfoto

“Försöket att knäcka Swebbtv gick om intet även denna gång. Men underskatta inte DN. Om det är något man kan, så är det mediedrev.”Magnus Stenlund, SwebbTV

 

 


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Bra att swebbTV håller ställningarna men i och med att SwebbTV växer i inflytande är det också viktigt att relevant kritik mot det som framförs når ut. Magnus Stenlund sade i ett annat program att Sverige var för försiktiga under 80-talet (med ubåtsjakter förmodar jag att han menade) Det gjorde han i ett eljest Nato-kritiskt program. Jag hoppas att någon berättar för Magnus om han inte vet att U137 var en psyop där Sovjet på Usas beställning serverade en strandad ubåt och där Sverige hade medarbetare som visste. Det fanns inget påtagligt hot mot Sverige ens 1981. Hade Sverige tagit i hårdare hade det drabbat anglosaxiska och andra Nato-ubåtar. Och flera inom försvaret var angelägna om att förhindra det.
    När vi har snubblat in i Nato och det nu hörs uttalanden om 80% chans för användning av taktiska kärnvapen i Ukraina är det av intresse att rensa bort missförstånd från 80-talet. 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *