Folkets Radio: Den brutna kontakten med Moder Jord

publicerad 2 maj 2022
- Per Shapiro
Per Shapiro. Pressfoto: Eva Wernlid

KULTUR. Gnostikerna var antikens ledande mystiker och shamaner. De fanns bland annat i Medelhavsområdet, Egypten och delar av Mellanöstern. De har varit föremål för den mest utdragna och systematiska utrotningskampanjen i världshistorien. Enbart tack vare fyndet av urgamla skriftrullar finns nu viss kunskap om gnostikernas världsbild.

Deras insikter är ovärderliga för alla som vill orientera sig i den tid vi genomlever.

Gnostikernas varningar kastar en blixtbelysning över den teknokratiska agenda som FN och World Economic Forum har utstakat för världen.

Gnostikernas mystik lär oss hur vi slitits loss från vår ursprungliga kontakt med Gaia, den levande planeten.

John Lamb Lash
John Lamb Lash

Ciceron genom det här programmet är mytologiforskare John Lamb Lash, som har vikt en stor del av sitt liv åt att studera och begripliggöra de viktigaste budskapen i de överlevda textfragmenten. Enligt honom skulle världen ha sett väldigt annorlunda ut ifall gnostikernas kunskaper inte hade utplånats.

Text och reportage av Per Shapiro, Folkets Radio | Slutmixning: Samuel Tyskling

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Bara en undring? Är inte moms på mat en skatt på att äta? Är inte en mänsklig rättighet att äta? Vad blir då skatt på mat annat än skatt på att äta.

  • Ja kanske är det det som är kärnan i det hela? Både i din kommentar, och ovanstående mycket lyssningsvärda avsnitt där Shapiro levererar igen.

   Vem “äger” oss egentligen? Moder jord, eller parasiterna, arconterna, demonerna, de oorganiska varelserna, eliten? Kalla dem vad man vill.

   Klimatskatt, matskatt, och ingen äganderätt på bostäder, de skall ju beskattas till döden. Skatt på att existera som liv helt enkelt.

   Vem har “rätt” att ta betalt för att du är “lev-ande”?

   Suger ut allt liv, eftersom de inte har något själv…..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *