Northern Light Convention – Ett historiskt möte för att stoppa den teknokratiska agendan

publicerad 12 maj 2022
- Gästskribent
Filip Sjöström. Foto: Jesper Johansson
Filip Sjöström. Foto: Jesper Johansson
Filip Sjöström. Foto: Perspektiv TV

KULTUR. Helgen den 13-15 maj äger ett historiskt möte rum i Sverige. Aldrig tidigare har så många namnstarka och inflytelserika personer som är verksamma inom frihetsfrågor samlats i Skandinavien.

Temat för helgen är ”Hur stoppar vi den teknokratiska agendan?” och det är unikt tillfälle för ledare, läkare, jurister, experter, forskare och aktivister att komma samman.

Det finns gott om möten genom historien som varit avgörande för världsutvecklingen. Det möte som kommer att äga rum i Malmö i mitten av maj kommer att ställas till den skaran. Efter två år där världens folk lidit till följd av en påstådd pandemi finns det massor med viktigt arbete att utföra för att ta mänskligheten i en annan riktning än den teknokratiska/transhumana vägen.

Northern Light Convention arrangeras av två namnstarka profiler som varit pådrivande i frihetsarbetet sedan dag ett. Tillsammans har Mads Palsvig och Lisa Renberg sammankallat de främsta fristående läkarna, forskarna och juristerna som vill skapa förändring. En unik samling människor i en unik tid.

Temat är som sagt ”hur stoppar vi den teknokratiska agendan?” Den teknokratiska agendan, som är ivrigt påhejad och finansierad av etablissemanget – inte minst World Economic Forum med Klaus Schwab i spetsen. Parhästen Yuval Noah Harrari gör sitt arbete genom att skriva böcker som målar upp att lösningen för mänskligheten är ”to merge with the machines”.

Denna agenda måste stoppas till varje pris och det är just därför denna helg och detta möte behövs. Den behövs för att på ett tydligt och kraftfullt sätt måla upp alternativet till den teknokratiska agendan och the great reset. Jag ser med spänning fram emot att få lyssna till lösningar på alla de utmaningar och problem vi ställs inför.

  • Hur ställer vi de som begått brott mot mänskligheten till svars?
  • Hur säkerställer vi att dessa övergrepp inte begås igen?
  • Hur samlar vi och enar människor fler människor i kampen för en bättre och friare värld?

Sammanfattningsvis är denna helg en unik möjlighet i att träffa och lyssna på experter från hela världen, få inspiration, positiva framtidsvisioner och inte minst massvis med energi att fortsätta det viktiga arbete som ligger framför oss. Jag hoppas vi möts där.

Läs mer om eventet på: Live.Scandinavianfreedom.events

Text: Filip Sjöström

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq