Northern Light Convention – Ett historiskt möte för att stoppa den teknokratiska agendan

publicerad 12 maj 2022
- Gästskribent
Filip Sjöström. Foto: Jesper Johansson
Filip Sjöström. Foto: Jesper Johansson
Filip Sjöström. Foto: Perspektiv TV

KULTUR. Helgen den 13-15 maj äger ett historiskt möte rum i Sverige. Aldrig tidigare har så många namnstarka och inflytelserika personer som är verksamma inom frihetsfrågor samlats i Skandinavien.

Temat för helgen är ”Hur stoppar vi den teknokratiska agendan?” och det är unikt tillfälle för ledare, läkare, jurister, experter, forskare och aktivister att komma samman.

Det finns gott om möten genom historien som varit avgörande för världsutvecklingen. Det möte som kommer att äga rum i Malmö i mitten av maj kommer att ställas till den skaran. Efter två år där världens folk lidit till följd av en påstådd pandemi finns det massor med viktigt arbete att utföra för att ta mänskligheten i en annan riktning än den teknokratiska/transhumana vägen.

Northern Light Convention arrangeras av två namnstarka profiler som varit pådrivande i frihetsarbetet sedan dag ett. Tillsammans har Mads Palsvig och Lisa Renberg sammankallat de främsta fristående läkarna, forskarna och juristerna som vill skapa förändring. En unik samling människor i en unik tid.

Temat är som sagt ”hur stoppar vi den teknokratiska agendan?” Den teknokratiska agendan, som är ivrigt påhejad och finansierad av etablissemanget – inte minst World Economic Forum med Klaus Schwab i spetsen. Parhästen Yuval Noah Harrari gör sitt arbete genom att skriva böcker som målar upp att lösningen för mänskligheten är ”to merge with the machines”.

Denna agenda måste stoppas till varje pris och det är just därför denna helg och detta möte behövs. Den behövs för att på ett tydligt och kraftfullt sätt måla upp alternativet till den teknokratiska agendan och the great reset. Jag ser med spänning fram emot att få lyssna till lösningar på alla de utmaningar och problem vi ställs inför.

 • Hur ställer vi de som begått brott mot mänskligheten till svars?
 • Hur säkerställer vi att dessa övergrepp inte begås igen?
 • Hur samlar vi och enar människor fler människor i kampen för en bättre och friare värld?

Sammanfattningsvis är denna helg en unik möjlighet i att träffa och lyssna på experter från hela världen, få inspiration, positiva framtidsvisioner och inte minst massvis med energi att fortsätta det viktiga arbete som ligger framför oss. Jag hoppas vi möts där.

Läs mer om eventet på: Live.Scandinavianfreedom.events

Text: Filip Sjöström

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Bill Gates och hans kompisar är så rika att de blir less och trött på att kunna köpa allt som finns, så då roar de sig med att ställa till ett helvete för den lilla människan på jorden, och njuter av det de psykopaterna.

 • Ett möte som är ”avgörande för världsutvecklingen”? Någon brist på självförtroende saknas i alla fall inte i denna artikel. Det lovar sannerligen gott inför framtiden.

 • Ni har mitt fulla stöd ! även om jag aldrig har pengar att stötta och bidra med så skulle jag mycket gärna hjälpa till på något vis .
  Jag som så många andra vill absolut inte att dessa galningar ska få igenom sina mål!!
  Om nu en total galning som Claus skulle lyckas i samarbete med alla världens
  klimatgalna politiker i samarbete med de rika vänster oligarkerna såsom George Soros , Bill Gates och så vidare som även samarbetar med EU & FN i de så kallade klimatmålen och den groteska hållbarhets agendan så kommer inte livet
  bli lätt att leva längre.
  Det här med agenda 2030 och The Great Reset / på svenska ( den stora omställningen) har absolut ingenting med miljö eller att rädda jorden att göra!
  det här handlar enbart om total makt och fullständig digital kontroll att göra!
  om man läser mellan raderna och synar deras planer för oss och världen så förstår man vad dessa monster vill!
  Lycka till alla vakna ! vi ska vinna över tekno-galningarna!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *