SwebbTV: Turkiet kan blockera NATO-inträde och grundlagsändring stoppades

publicerad 13 maj 2022
- Gästskribent
Anita Bååth. Foto: SwebbTV

NATO

Det är ännu oklart om Sverige kommer att söka NATO-medlemskap. Många tror och hoppas att Sverige ansöker. SwebbTV uppger att Ryssland har gått ut med att både Finland och Sverige kan bli legitima måltavlor om länderna blir medlemmar i vapenalliansen.

Turkiets president Recap Erdogan säger att ett medlemskap är ett misstag och att Sverige har blivit en grogrund för terrorgrupper.

Censur och grundlagsändring

Den nya Myndigheten för psykologiskt försvar ska enligt Morgan Johansson arbeta med att motverka information som splittrar Sverige, men skeptiker menar att det snarare handlar om en omskrivning för ett sanningsministerium.

Det blev bakslag för Socialdemokraternas försök att genomdriva inskränkningar i tryck- och yttrandefriheten. Fyra riksdagspartier satte stopp för censurförsöket. Förslaget fick även motstånd från JO, JK, journalistföreningar och Public Serice. Det blir därmed ingen ändring i grundlagen.

Socialdemokraterna minskar i populäritet

Socialdemokraterna har tappat väljarnas förtroende efter påskupploppen. Det visar en ny mätning från Infostat. Socialdemokraterna ligger nu under valresultatet 2018 på 27,7% och har därmed tappat på 3,9%. SD har ökat med 3% och KD gick upp 0,7%.

Sammanställning: NewsVoice | Källa: SwebbTV


Så här kan du stötta Newsvoice

 • I Sverige och vad man kallar för Mainstream medias” så får vi enbart ett narrativ av konflikten. Det finns dock journalister på plats mitt i den militära operationen som rapporterar dagligen om vad som pågår men dessa journalister vill man i Sverige inte veta av. John Mark Dougan har sin egen kanal på Rumble kallad “badvolf” och han är en Amerikansk före detta polis och militär som vart tvungen att fly Amerika efter att ha visselblåst. Sedan har vi även Patric Lancaster som ordagrant står och rapporterar mitt bland regnande granater. Även han har en kanal på Rumble. Bägge dessa individer jobbar utan lön och har istället crowdfunding. Eva Bartlett är en annan journalist som är på plats. https://rumble.com/v13c1e7-may-3-2022.html
  Patric Lancaster
  https://rumble.com/v11xzio-inside-mariupol-drama-theatre-where-300-people-were-killed-in-russian-ukrai.html
  Mark Dougan intervju med Sonja Van Ende, obs om du är känslig för västlig kritik och totalt indoktrinerad av PK Media med sin västpropaganda så lyssna inte på båda sidor av en konflikt utan bara den ena.
  https://rumble.com/vwjjkd-fleeing-european-fascism-i-interview-sonja-van-den-ende-about-russia-confli.html
  Video med Kanadensisk militär som efter 21 år insett vad det är han jobbat med varpå han slår larm.
  https://rumble.com/vyr153-speech-about-freedom-by-canadian-army-major-stephen-chledowski.html
  Om du också är tortyrutsatt så kallad “Targeted Individual” så kan jag rekommendera en journalist vid namn Ramola D som har kanaler på sociala medier där hon intervjuar mängder av visselblåsare från både militär och polis samt deras offer.
  https://rumble.com/vvg3g5-report-280-dr.-len-ber-leads-the-acknowledgment-of-dew-hits-on-civilians-by.html

 • Svenska FOLKET kräver bevis för att socialisterna inte fuskar/förvanskar valresultatredovisningen den 11 September 2022 och aldrig därefter!

 • Att Finland går med i Nato är ett verkligt hot mot Rysslands och dess folks säkerhet, att ryssarna tar Ukraina är det enda sättet att återställa maktbalansen i Östeuropa och undvika en kärnvapenkonflikt. Finlands och Sveriges neutralitet har varit avgörande för den fred vi sett i hela Europa under de senaste 50 åren.
  Ryssland närmar sig att ockupera hela Ukraina för att hindra NATO att göra det.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *