Datareparatören som avslöjade Hunter Biden talar ut i Fox News

Christian Pavón Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Han är frilansare och en del av NewsVoice redaktion. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 975 418
publicerad 13 juni 2022
- Christian Pavón, jurist
Hunter Biden och Joe Biden. Foto (beskuret och retuscherat av NewsVoice): Ben Stanfield. Licens: CC BY-SA 2.0

KONTROVERSIELLT. I en intervju med datorreparatören John Paul Mac Isaac i Fox News berättar denne om kvällen då han fick besök av Hunter Biden som ville ha hjälp med att återfå data från en skadad dator.

John Isaac var rätt van vid att se kontroversiellt innehåll på folks datorer, men Hunter Bidens dator innehöll data med väldigt komprometterande innehåll, bland annat grovt sexuella bilder och filmer från hans besök i Ukraina år 2019. Droger var även inblandat.

Reparatören var rätt luttrad på grund av sitt yrke, men när han kopplade namnet Biden till Joe Biden så förstod han att det var hans son och blev smått chockad. Efter avslöjandet  har John Isaac fått utstå trakasserier, kallats för en ”russian asset” och även blivit dödshotad.

Hunter Biden hade även DOD-kryptering på sin laptop, vilket är en väldigt avancerad form av kryptering som vanliga medborgare vanligtvis definitivt inte brukar ha, vilket även påtalades under kongressförhöret. Hunters kopplingar till Ukraina har också lyfts fram som bekymmersamma och suspekta.

Datareparatören  John Isaac har efter detta debakel stämt TV-kanalen CNN och nättidningen The Daily Beast.

Text: Christian Pavón

Källor


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq