Datareparatören som avslöjade Hunter Biden talar ut i Fox News

Christian Pavón Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Han är frilansare och en del av NewsVoice redaktion. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 975 418
publicerad 13 juni 2022
- Christian Pavón, jurist
Hunter Biden och Joe Biden. Foto (beskuret och retuscherat av NewsVoice): Ben Stanfield. Licens: CC BY-SA 2.0

KONTROVERSIELLT. I en intervju med datorreparatören John Paul Mac Isaac i Fox News berättar denne om kvällen då han fick besök av Hunter Biden som ville ha hjälp med att återfå data från en skadad dator.

John Isaac var rätt van vid att se kontroversiellt innehåll på folks datorer, men Hunter Bidens dator innehöll data med väldigt komprometterande innehåll, bland annat grovt sexuella bilder och filmer från hans besök i Ukraina år 2019. Droger var även inblandat.

Reparatören var rätt luttrad på grund av sitt yrke, men när han kopplade namnet Biden till Joe Biden så förstod han att det var hans son och blev smått chockad. Efter avslöjandet  har John Isaac fått utstå trakasserier, kallats för en “russian asset” och även blivit dödshotad.

Hunter Biden hade även DOD-kryptering på sin laptop, vilket är en väldigt avancerad form av kryptering som vanliga medborgare vanligtvis definitivt inte brukar ha, vilket även påtalades under kongressförhöret. Hunters kopplingar till Ukraina har också lyfts fram som bekymmersamma och suspekta.

Datareparatören  John Isaac har efter detta debakel stämt TV-kanalen CNN och nättidningen The Daily Beast.

Text: Christian Pavón

Källor


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Toppen med detta vittnesmål!

  Det måste finnas många fler som kan ge en bra bild av Hunter Biden. Jag hoppas att de träder fram, likt denne modige patriot!

  Det ruttna ska exponeras.

  • Vittnesmål efter vittnesmål, det händer ju ingenting, Pappa är president och sonen går lös och ledig. Båda är gangsters och borde sitta inspärrade sedan år tillbaka. Demokraterna driver än den ena än den andra sakfrågan mot Trump och är väl på vippen att lyckas få till ett åtal snart. Amerika är vidrigt. Experterna dödförklarar dollarn och siar om en nära förestående amerikansk konkurs med skyhöga skulder som inte kan betalas. Man säger att kollapsen skall komma när börsmäklare och aktiemarknaden tappat förtroendet och då kommer bubblan spricka. Man måste ha ett oändligt tålamod och orubbad tilltro då allt verkar lunka på som inget har hänt.
   Nya dollarsedlar trycks i snabb takt för att fylla slukhålet samtidig som tilltron består i oändlighet.
   Artikelförfattaren kallar datateknikern/ingenjören för datareparatör.
   Jag har för mig att det skall vara en viss skillnad på en cykel och en laptop.
   Tänk om man skulle vränga till titeln advokat på liknande sätt.

   • Ja, Mjölner det har gått alltmer i den riktningen att höga politiker och deras entourage har försetts med någon slags outtalad juridisk immunitet och i USA har till och med begreppet “to big to jail” myntats.

    Laglösheten urartar alltmer.

    Men det är ändå viktigt att blotta det ruttna, för dessa makthavare rider ofta på en falsk våg av propaganda och i länder som ännu inte helt har infört strikt diktatur så är många av dem ändå rätt känsliga för vad folket i stort tycker.

    Därför kallar de värsta förbrytarna sig själva inte sällan för filantroper och med hjälp av förfalskade fakta och data försöker de vinna befolkningens sympatier.

    Sådana falska data behöver repareras – så “datareperatörer” behövs sannerligen!

   • Pappan har nog köpt sig fri genom att spela charaden att vara representant för USA. Många har säkert köpt sig frihet genom att sjunger som kanariefåglar så att hela den korrupta eliten kan inringas.

    • Tja, Biden verkar ju helt borta och man kan ju fråga sig vem f-n som grävde fram liket och såg till att han blev USA:s nya marionett-president?

   • För att förklara varför dollarn verkar oberörd trots att det skickas ut miljard efter miljard dollar på marknaden…Det fungerar så att dollarn av någon outgrundlig anledning av pengamånglare, börsmäklare och andra finansskojare som lever på den ekonomiska bubblan anser att den är en “safe heaven” i oroliga tider där krig och sanktioner drabbar världen. Denna vanföreställning är grundad på USA:s militära styrka och pengaskojarna inser ju att USA kan strunta i att betala sina skulder…Vem ska tvinga USA att betala sina skulder? Så även om USA:s militär är på ordentlig dekis så finns i alla fall förställningen hos de som hanterar pengar och aktier att dollarn är en säker valuta just på grund av detta!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *