Jens Ganman och Aron Flam: Public Service borde vara mycket mindre eller inte finnas alls

publicerad 16 juni 2022
- Gästskribent
Jens Ganman och Aron Flam

MEDIA. “Jens Ganman och Aron Flam är aktuella med boken “Älskade Public Service” där SVT och SR får hård kritik. Jens Ganman var under onsdagsmorgonen inbjuden att debattera Public Service med Ove Joanson, tidigare ordföranden för Sveriges Radio och senare Public Services ägarstiftelse. Debatten med Ove Joanson blev spänstig och Aron Flam fick vänta utanför”, skriver Riks som intervjuade.

Debatten i P1 spårade ur, skriver Expressen. Ganman ansåg att programledaren som var anställd på SR inte kan vara opartisk om public service och att det därmed var ”två mot en” i studion.

Ganman säger i Riks-intervjun att det är vanligt förekommande med två mot en, för att underförstått göra det lättare för Public Service att vinna över opponenten.

Jens Ganman arbetade under större delen av 1990-talet som frilansreporter åt SVT och Sveriges Radio. Ganman finns bla på Substack.

Aron Flam är en svensk manusförfattare, konstnär, debattör, skådespelare, komiker och skribent. Sedan 2016 driver Flam podden Dekonstruktiv kritik.

Sammanställning: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Det enda som behöver ändras är att public service lever upp till namnet. Att den bara försvinner ger utrymme för samma Cia-styrda lögnmaskineri att fortsätta verka genom andra avlopp.

  • Äntligen några som avslöjar samhällskorruptionen direkt ifrån träskets CENTRUM.
    Duktigt och tack Jens och Aron. Kan ni dra fram Hanna Stjärne i ljuset vore det en välgärning.
    Det är mycket efterlängtat. Många vet att hon finns men hennes uppdrag behöver definitivt avslöjas

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *