What is a woman? – Transrörelsen exponeras i ny populär dokumentär

Christian Pavón Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Han är frilansare och en del av NewsVoice redaktion. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 975 418
publicerad 21 juni 2022
- Christian Pavón, jurist

KULTUR. I den nya dokumentären “What is a Woman?” utforskar journalisten Matt Walsh vad en kvinna egentligen är och huruvida det finns biologiska kriterier för detta. Premissen för dokumentären kan låta raljerande, visst finns det ändå väldigt tydliga kriterier för vad en kvinna biologiskt sett är inom den akademiska världen? Detta visar sig i dokumentären vara en sanning med modifikation.

Matt Walshs dokumentär tar oss ifrån vad vanliga människor tycker till akademiker och besöker bland annat den läkare som genomfört flest könsoperationer på barn av alla i hela USA:s möjligen världens historia.

I ett klipp som blivit viralt så besöker Matt även en professor i genusvetenskap vid University of Tennessee. Professorn är väldigt tydlig med att han anser att det inte finns någon fastlagd objektiv definition för vad en kvinna är och blir så förargad av Walshs frågor att han hotar med att avbryta intervjun om han fortsätter uttrycka sig så “transfobiskt” när han frågar vad en riktig kvinna är. 

Walsh besöker utöver dessa förespråkare även personer som själva genomgått könsbyte och som resultat av det blivit psykiskt ärrade av en behandling som de efteråt i vuxen ålder har ångrat.

Dokumentären avslöjar också hur den kända och hyllade sexologen Alfred Kinsey som har format dagens transsexualismtrend och även hela den amerikanska moderna synen på sexualitet i själva verket förde fram rena pedofila idéer som att till exempel idén om att barn har en sexdrift som uppstår redan från födseln.

What is a woman?

What is a woman? är en dokumentär som är väldigt intressant men samtidigt skrämmande. Den rör vid samtidens mest kontroversiella frågor och filmen är också banbrytande då den är den största och mest påkostade dokumentären hittills som med hjälp av välmeriterade personer och med belagda källor lyfter problematiken med HBTQ-rörelsen och deras osunda fixering vid barn.

Relaterat: Whatisawoman.com

Dokumentären är en stundtals skrämmande, stundtals humoristisk men alltid slagkraftig och tänkvärd dokumentär om vad som händer när verklighet relativiseras och påverkar samhället på en fundamental nivå. Men kanske viktigast av allt så lyfter den fram hur allvarligt det är att mixtra med biologi och hur allvarligt det skadat de barn som blivit utsatta för dessa experimentella åtgärder.

Här kan du streama filmen: What is a woman?

Rättigheter till bild och film: The Daily Wire

Text: Christian Pavón

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq