What is a woman? – Transrörelsen exponeras i ny populär dokumentär

-

KULTUR. I den nya dokumentären “What is a Woman?” utforskar journalisten Matt Walsh vad en kvinna egentligen är och huruvida det finns biologiska kriterier för detta. Premissen för dokumentären kan låta raljerande, visst finns det ändå väldigt tydliga kriterier för vad en kvinna biologiskt sett är inom den akademiska världen? Detta visar sig i dokumentären vara en sanning med modifikation.

Matt Walshs dokumentär tar oss ifrån vad vanliga människor tycker till akademiker och besöker bland annat den läkare som genomfört flest könsoperationer på barn av alla i hela USA:s möjligen världens historia.

I ett klipp som blivit viralt så besöker Matt även en professor i genusvetenskap vid University of Tennessee. Professorn är väldigt tydlig med att han anser att det inte finns någon fastlagd objektiv definition för vad en kvinna är och blir så förargad av Walshs frågor att han hotar med att avbryta intervjun om han fortsätter uttrycka sig så “transfobiskt” när han frågar vad en riktig kvinna är. 

Walsh besöker utöver dessa förespråkare även personer som själva genomgått könsbyte och som resultat av det blivit psykiskt ärrade av en behandling som de efteråt i vuxen ålder har ångrat.

Dokumentären avslöjar också hur den kända och hyllade sexologen Alfred Kinsey som har format dagens transsexualismtrend och även hela den amerikanska moderna synen på sexualitet i själva verket förde fram rena pedofila idéer som att till exempel idén om att barn har en sexdrift som uppstår redan från födseln.

What is a woman?

What is a woman? är en dokumentär som är väldigt intressant men samtidigt skrämmande. Den rör vid samtidens mest kontroversiella frågor och filmen är också banbrytande då den är den största och mest påkostade dokumentären hittills som med hjälp av välmeriterade personer och med belagda källor lyfter problematiken med HBTQ-rörelsen och deras osunda fixering vid barn.

Relaterat: Whatisawoman.com

Dokumentären är en stundtals skrämmande, stundtals humoristisk men alltid slagkraftig och tänkvärd dokumentär om vad som händer när verklighet relativiseras och påverkar samhället på en fundamental nivå. Men kanske viktigast av allt så lyfter den fram hur allvarligt det är att mixtra med biologi och hur allvarligt det skadat de barn som blivit utsatta för dessa experimentella åtgärder.

Här kan du streama filmen: What is a woman?

Rättigheter till bild och film: The Daily Wire

Text: Christian Pavón

Christian Pavón
Christian Pavón
Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Frilansare för NewsVoice. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 97 54 18

11 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

11 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Johannes
Gäst
24 juni 2022 kl 14:28

Han anlägger en rätt märklig ton (narratorn) i den inledande scenen. Sen kan man ju ha i åtanke också att propaganda alltid tjänar vissa specifika syften, men det är definitivt sunt med ett mer realistiskt perspektiv (LOL). Skulle snarare rekommendera Hjernevask om man vill fördjupa sig lite i ämnnet, riktigt vettig dokumentärserie med helt rätt infallsvinkel..

Last edited 7 månader sedan by Johannes
Einstein
Einstein
Gäst
22 juni 2022 kl 23:58

What is a woman? Ask your mother !

Torbjörn Sassersson red.
Admin
22 juni 2022 kl 21:34

“David Wood reviews Matt Walsh’s new documentary “What Is a Woman?” You can watch “What Is a Woman?” Every child that decides to transition on average generates $1.3 million for the pharmaceutical industry.”

https://gettr.com/post/p1f2as8713a

Mayne Sundewall-Hopkins
Gäst
22 juni 2022 kl 20:15

I Devon i UK ha man klart för sej vad en kvinna är.. 🙂

Se: Transwoman’s anger as Devon carnival float mocks trans athletes – Devon Live

Ladulås
Ladulås
Gäst
22 juni 2022 kl 10:37

Filmen är utomordentligt klargörande och sevärd. Dock:

Glöm inte att för 12 år sedan gjorde en norsk socionom och tillika komiker en TV-serie i sju delar, med rubriken Hjernevask. Harald Eia intervuar där bland annat norska Genus-‘forskare’. Deras påståenden och argument spelar han sedan upp för de mest framstående forskarna i relevanta ämnen i världen, i intervjuer med dem. Dessa senare intervjuer spelar han sedan upp för de tidigare genus-‘forskarna’, i uppföljande intervjuer, där dessa får bemöta vad världsexperterna säger.

Serien sändes i den statliga TV-kanalen NRK. I ett slag sågade den serien Genus-tramset jäms med fotknölarna i vårt grannland. All genus’forskning’ lades ned i Norge, genus-galningarna i Norge blev av med jobbet och fick i stället söka psykiatrisk hjälp för sin psykos.

Självklart sändes aldrig serien i vårt land och den är naturligtvis numera bort-censurerad av “diktaturens kreatur” på Youtube, men finns – Gud ske lov – fortfarande att se via följande länk:

https://archive.org/details/Hjernevask_Brainwash_EngSub/Hjernevask+(Brainwash)+1+of+7+-+The+Gender+Equality+Paradox.mkv

Johannes
Gäst
Reply to  Ladulås
24 juni 2022 kl 14:20

Den är mycket bättre faktiskt än den här nya dokumentären.

Eddie Felson
Eddie Felson
Gäst
22 juni 2022 kl 03:51

Den här killen har svaret på allt
https://www.youtube.com/watch?v=1klEet5rBeQ

Per-Inge Eliasson
Per-Inge Eliasson
Gäst
21 juni 2022 kl 21:04

Bra och välgjord dokumentär. Hela finns på Odysee för den som är intresserad.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
21 juni 2022 kl 16:22

Se det biologiska syftet och funktion med två kön, kontra den mentala identitetsförvirringen, så faller diskussionen platt. En mental identitetskonstruktion kan ha hur många varianter som helst.
En biologisk konstruktion har här ett klart syfte i att överleva som art i en värld med katastrofer, tänder och klor.
En kvinna är en producent av nya kroppar i en av naturen skapad protoplasmalinje.

Fredrik Eriksson
Reply to  Å. Södergren
21 juni 2022 kl 20:23

[off topic]

Last edited 7 månader sedan by Fredrik Eriksson
Roger P
Roger P
Gäst
21 juni 2022 kl 09:09

Vem är vem i dagens dekadens-samhälle i fritt fall?

Filmen Idiocracy är en liknelse av detta.

http://pressibus.org/gen/trogneux/indexgb.html

Christian Pavón
Christian Pavón
Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Frilansare för NewsVoice. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 97 54 18

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV