43% av föräldrarna i USA kommer inte att covidvaccinera sina småbarn

12
Klienter diskuterar med en läkare om tvångsvaccinering - Bild: Crestock.com
Temabild: Crestock.com

COVID-19-VACCIN. Enligt undersökningsresultat som släpptes på tisdagen kommer 43 % av amerikanska föräldrar till barn under 5 “definitivt inte” att ge sitt barn ett covid-19-vaccin på grund av oro för att vaccinet utgör en större risk för barn än viruset.

Trots att U.S. Food and Drug Administration (FDA) beviljat nödtillstånd för Moderna och Pfizer Covid-19-vacciner för barn i åldrarna 6 månader till 5 år, är många föräldrar fortfarande tveksamma till att vaccinera sina barn.

Enligt undersökningsresultat som släpptes på tisdagen kommer 43 % av amerikanska föräldrar till barn under 5 “definitivt inte” att ge sitt barn ett covid-19-vaccin på grund av oro för att vaccinet utgör en större risk för barn än själva viruset.

Undersökningen, publicerad av Kaiser Family Foundation (KFF), fann att 27% av föräldrarna sa att de skulle “vänta och se”, medan ytterligare 13% sa att de bara kommer att låta vaccinera sina barn om det krävs för skola eller barnomsorg.

Föräldrar som vaccinerats mot Covid-19 sa att de inte skulle ge tillstånd för sina yngsta barn att bli vaccinerade.

CDC använde felaktiga data för att motivera covidinjektioner för barn

Det avslöjades nyligen att en tjänsteman vid Centers for Disease Control and Prevention (CDC) använde data från en felaktig preprint-studie som överdrev risken för dödsfall för barn från covid-19 i sina presentationer för rådgivare från CDC och U.S. Food and Drug Administration som var ansvariga för att rekommendera Pfizer samt Modernas vacciner för spädbarn och småbarn.

Text: The Defender | Översättning: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

12 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ann-Charlott Odelberg
Gäst
29 juli 2022 kl 16:53

Men barn klarar ju alltid andra vaccinationer bättre än vuxna

Johan Tornberg
Reply to  Ann-Charlott Odelberg
30 juli 2022 kl 00:20

Säg det till mitt barn, vågar du det eller är du bara modig på nätet, du tar väl inget ansvar för dina råd när inte ens bolagen gör det och vill dölja dokument i 75 år.
Vem fan är du!

Brandy36
Brandy36
Gäst
29 juli 2022 kl 09:54

Det betyder att 57 % av amerikanerna struntar i att ta reda på vad det innebär med det så kallade vaccinet, eller så struntar de i sina egna barns hälsa för framtiden.Tänk att utsätta sina barn för denna farsot om bonuspolitiker kräver det för skola och barnomsorg.

Ann-Charlott Odelberg
Reply to  Brandy36
29 juli 2022 kl 22:19

Men vuxna o ju äldre man blir. Det är i så fall värst för dem med vaccinationen. Men vad har vi att välja då på blev mycket sjuk av vaccinerna två sorters tre doser tagna. Men om du visste hur sjuk man kan bli av covid 19 då. Jag vill inte ha covid mera. Jag ser mer dödlighet med att få covid. Trotts jag blev dement bla efter vaccinationer.

Rita Ekholm
Rita Ekholm
Gäst
29 juli 2022 kl 09:14

Gudskelov börjar allt flera nyktra till, det är bara i Sverige det går långsamt, här tror det sovande folket att alternativa och utländska medier är farliga och läsa och då vet dom ingenting överhuvudtaget.
Om några år kommer många barn ställa frågan till sina föräldrar ”HUR KUNDE NI LÅTA DETTA SKE, VARFÖR GJORDE NI INGENTING” 

Rhoda P
Rhoda P
Gäst
Reply to  Rita Ekholm
1 augusti 2022 kl 17:24

Om några år finns det inga barn. .Deras immunförsvar kollapsar med denna injektion.

Peter TorpareD
Peter Torpare
29 juli 2022 kl 00:34

Åtminstone 43% vettiga föräldrar men vad skall man kalla resten?
Knäppgökar eller obildade?

Last edited 4 månader sedan by Peter Torpare
Rita Ekholm
Rita Ekholm
Gäst
Reply to  Peter Torpare
29 juli 2022 kl 09:16

Hjärntvättade av den stora staten från tidig ålder. 

Jorgen Lof
Jorgen Lof
Gäst
28 juli 2022 kl 21:37

Vaccinet handlar om att uppfylla profetian i bibeln där det står att en fjärdedel av jordens befolkning skall dö av pest och av krig och det är planeten Nibiru som kommer att vara triggern när den syns som ett stort kors i himlen inom några år, redan nu syns bilder på Nibiru från sydpolsteleskopet https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=wqovlRhIxIE&feature=emb_logo Och Nibiru kommer orsaka att jorden roterar 30 grader enligt uppenbarelseboken i ett sk polskift och eliten i världen har sparat alla grödor i Svalbards doomsday vault: Inside ‘doomsday’ vault near the North Pole designed to prevent human extinction – Mirror Online

Fredrik Eriksson
Reply to  Jorgen Lof
29 juli 2022 kl 11:46

En mera rättvis Biblisk förklaringsmodell är att Vaccinen (som inte är något vaccin faktiskt är en Bio-Mekanisk markör som Bibeln anger.
Den ger osökt förklaringen att utan denna markör kan ingen köpa och sälja.

Precis samma lögn som vaccinen!
Detta narrativ om att vaccinen botar, (eventuellt som botemedel).
Men varken lindrar, eller botar eller förhindrar.
Utan tvärtemot orsakar, bölder,svåra sår och död.
Återigen, det är samma lögn som återupprepas.

Det handlar alltså om satanisk form av hjärntvätt (vilket är en extraordinär form) som svenska befolkningen är utsatt för.

Dvs det kommer sluta med att ingen som INTE är vaccinerad INTE kan köpa och sälja. Precis som jag tror Bibeln ska tolkas.

[off topic raderat]

Sten B
Sten B
Gäst
28 juli 2022 kl 11:16

Självklart tillåter man inte sitt barn att bli en del Big Pharmas kampanj! Utöver de tydliga riskerna med biverkningar och att yngre definitivt inte har nytta av injektionerna (och ingen annan heller för den delen) reflekterar många inte över är att [email protected]@inen har sitt ursprung i den kanske smutsigaste branschen på planeten, läkemedelsbranschen. Den tillåts pumpas ut sina mer eller mindre giftiga medikament år ut och år, trots att deras produkter är 3-4 vanligaste dödsorsaken. De stora läkemedelsföretagen har flera miljarder dollar avsatt för skadestånd i sina budgetar. För dom är det inte konstigt att folk dör och blir skadade, det är en del i deras business.

Så ett virus har skapats och släppt ut av samma gruppering som sedan presenterade lösning; ett gift ska ersättas av ett annat. Allt för att skapa rädsla, kontroll och skador. Detta är den ondska vi har med att göra som givetvis har korrumperat de flesta västliga regimerna via WEF & co innan dess.

Hur kommer de föräldrar må som lät sina barn få dessa injektioner när man inser syftet? Barn som skadas, blir sjuka och dör, barn som blir infertila. Frågan är hur långt det ska gå innan den stora allmänheten vaknar.

Andy S
Andy S
Gäst
Reply to  Sten B
28 juli 2022 kl 14:01

Vaccinet handlar om en ny världsordning. En ny världsreligion träder fram och folk som tillber det här blir som zombies. Känner en ung kvinna som hade en dröm där hon i drömmen ser alla vaccinerade blev som zombies.

Om man inte förstår att vaccinet har ett större syfte dvs att skapa fram en världsordning så blir man bedragen.

Sedan 2020 har människor globalt blev utsatta för hjärntvätt och Big Pharma lögner har människor svalt.