43% av föräldrarna i USA kommer inte att covidvaccinera sina småbarn

publicerad 28 juli 2022
- Gästskribent
Klienter diskuterar med en läkare om tvångsvaccinering - Bild: Crestock.com

Enligt undersökningsresultat som släpptes på tisdagen kommer 43 % av amerikanska föräldrar till barn under 5 “definitivt inte” att ge sitt barn ett covid-19-vaccin på grund av oro för att vaccinet utgör en större risk för barn än viruset.

Trots att U.S. Food and Drug Administration (FDA) beviljat nödtillstånd för Moderna och Pfizer Covid-19-vacciner för barn i åldrarna 6 månader till 5 år, är många föräldrar fortfarande tveksamma till att vaccinera sina barn.

Enligt undersökningsresultat som släpptes på tisdagen kommer 43 % av amerikanska föräldrar till barn under 5 “definitivt inte” att ge sitt barn ett covid-19-vaccin på grund av oro för att vaccinet utgör en större risk för barn än själva viruset.

Undersökningen, publicerad av Kaiser Family Foundation (KFF), fann att 27% av föräldrarna sa att de skulle “vänta och se”, medan ytterligare 13% sa att de bara kommer att låta vaccinera sina barn om det krävs för skola eller barnomsorg.

Föräldrar som vaccinerats mot Covid-19 sa att de inte skulle ge tillstånd för sina yngsta barn att bli vaccinerade.

CDC använde felaktiga data för att motivera covidinjektioner för barn

Det avslöjades nyligen att en tjänsteman vid Centers for Disease Control and Prevention (CDC) använde data från en felaktig preprint-studie som överdrev risken för dödsfall för barn från covid-19 i sina presentationer för rådgivare från CDC och U.S. Food and Drug Administration som var ansvariga för att rekommendera Pfizer samt Modernas vacciner för spädbarn och småbarn.

Text: The Defender | Översättning: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Säg det till mitt barn, vågar du det eller är du bara modig på nätet, du tar väl inget ansvar för dina råd när inte ens bolagen gör det och vill dölja dokument i 75 år.
   Vem fan är du!

  • Säg det till mitt barn, vågar du det eller är du bara modig på nätet, du tar väl inget ansvar för dina råd när inte ens bolagen gör det och vill dölja dokument i 75 år.
   Vem fan är du!

 • Det betyder att 57 % av amerikanerna struntar i att ta reda på vad det innebär med det så kallade vaccinet, eller så struntar de i sina egna barns hälsa för framtiden.Tänk att utsätta sina barn för denna farsot om bonuspolitiker kräver det för skola och barnomsorg.

  • Men vuxna o ju äldre man blir. Det är i så fall värst för dem med vaccinationen. Men vad har vi att välja då på blev mycket sjuk av vaccinerna två sorters tre doser tagna. Men om du visste hur sjuk man kan bli av covid 19 då. Jag vill inte ha covid mera. Jag ser mer dödlighet med att få covid. Trotts jag blev dement bla efter vaccinationer.

 • Gudskelov börjar allt flera nyktra till, det är bara i Sverige det går långsamt, här tror det sovande folket att alternativa och utländska medier är farliga och läsa och då vet dom ingenting överhuvudtaget.
  Om några år kommer många barn ställa frågan till sina föräldrar ”HUR KUNDE NI LÅTA DETTA SKE, VARFÖR GJORDE NI INGENTING” 

 • Det betyder att 57 % av amerikanerna struntar i att ta reda på vad det innebär med det så kallade vaccinet, eller så struntar de i sina egna barns hälsa för framtiden.Tänk att utsätta sina barn för denna farsot om bonuspolitiker kräver det för skola och barnomsorg.

  • Men vuxna o ju äldre man blir. Det är i så fall värst för dem med vaccinationen. Men vad har vi att välja då på blev mycket sjuk av vaccinerna två sorters tre doser tagna. Men om du visste hur sjuk man kan bli av covid 19 då. Jag vill inte ha covid mera. Jag ser mer dödlighet med att få covid. Trotts jag blev dement bla efter vaccinationer.

 • Gudskelov börjar allt flera nyktra till, det är bara i Sverige det går långsamt, här tror det sovande folket att alternativa och utländska medier är farliga och läsa och då vet dom ingenting överhuvudtaget.
  Om några år kommer många barn ställa frågan till sina föräldrar “HUR KUNDE NI LÅTA DETTA SKE, VARFÖR GJORDE NI INGENTING” 

 • Vaccinet handlar om att uppfylla profetian i bibeln där det står att en fjärdedel av jordens befolkning skall dö av pest och av krig och det är planeten Nibiru som kommer att vara triggern när den syns som ett stort kors i himlen inom några år, redan nu syns bilder på Nibiru från sydpolsteleskopet https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=wqovlRhIxIE&feature=emb_logo Och Nibiru kommer orsaka att jorden roterar 30 grader enligt uppenbarelseboken i ett sk polskift och eliten i världen har sparat alla grödor i Svalbards doomsday vault: Inside ‘doomsday’ vault near the North Pole designed to prevent human extinction – Mirror Online

 • Vaccinet handlar om att uppfylla profetian i bibeln där det står att en fjärdedel av jordens befolkning skall dö av pest och av krig och det är planeten Nibiru som kommer att vara triggern när den syns som ett stort kors i himlen inom några år, redan nu syns bilder på Nibiru från sydpolsteleskopet https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=wqovlRhIxIE&feature=emb_logo Och Nibiru kommer orsaka att jorden roterar 30 grader enligt uppenbarelseboken i ett sk polskift och eliten i världen har sparat alla grödor i Svalbards doomsday vault: Inside ‘doomsday’ vault near the North Pole designed to prevent human extinction – Mirror Online

 • Självklart tillåter man inte sitt barn att bli en del Big Pharmas kampanj! Utöver de tydliga riskerna med biverkningar och att yngre definitivt inte har nytta av injektionerna (och ingen annan heller för den delen) reflekterar många inte över är att va@@inen har sitt ursprung i den kanske smutsigaste branschen på planeten, läkemedelsbranschen. Den tillåts pumpas ut sina mer eller mindre giftiga medikament år ut och år, trots att deras produkter är 3-4 vanligaste dödsorsaken. De stora läkemedelsföretagen har flera miljarder dollar avsatt för skadestånd i sina budgetar. För dom är det inte konstigt att folk dör och blir skadade, det är en del i deras business.

  Så ett virus har skapats och släppt ut av samma gruppering som sedan presenterade lösning; ett gift ska ersättas av ett annat. Allt för att skapa rädsla, kontroll och skador. Detta är den ondska vi har med att göra som givetvis har korrumperat de flesta västliga regimerna via WEF & co innan dess.

  Hur kommer de föräldrar må som lät sina barn få dessa injektioner när man inser syftet? Barn som skadas, blir sjuka och dör, barn som blir infertila. Frågan är hur långt det ska gå innan den stora allmänheten vaknar.

  • Vaccinet handlar om en ny världsordning. En ny världsreligion träder fram och folk som tillber det här blir som zombies. Känner en ung kvinna som hade en dröm där hon i drömmen ser alla vaccinerade blev som zombies.

   Om man inte förstår att vaccinet har ett större syfte dvs att skapa fram en världsordning så blir man bedragen.

   Sedan 2020 har människor globalt blev utsatta för hjärntvätt och Big Pharma lögner har människor svalt.

 • Självklart tillåter man inte sitt barn att bli en del Big Pharmas kampanj! Utöver de tydliga riskerna med biverkningar och att yngre definitivt inte har nytta av injektionerna (och ingen annan heller för den delen) reflekterar många inte över är att va@@inen har sitt ursprung i den kanske smutsigaste branschen på planeten, läkemedelsbranschen. Den tillåts pumpas ut sina mer eller mindre giftiga medikament år ut och år, trots att deras produkter är 3-4 vanligaste dödsorsaken. De stora läkemedelsföretagen har flera miljarder dollar avsatt för skadestånd i sina budgetar. För dom är det inte konstigt att folk dör och blir skadade, det är en del i deras business.

  Så ett virus har skapats och släppt ut av samma gruppering som sedan presenterade lösning; ett gift ska ersättas av ett annat. Allt för att skapa rädsla, kontroll och skador. Detta är den ondska vi har med att göra som givetvis har korrumperat de flesta västliga regimerna via WEF & co innan dess.

  Hur kommer de föräldrar må som lät sina barn få dessa injektioner när man inser syftet? Barn som skadas, blir sjuka och dör, barn som blir infertila. Frågan är hur långt det ska gå innan den stora allmänheten vaknar.

  • Vaccinet handlar om en ny världsordning. En ny världsreligion träder fram och folk som tillber det här blir som zombies. Känner en ung kvinna som hade en dröm där hon i drömmen ser alla vaccinerade blev som zombies.

   Om man inte förstår att vaccinet har ett större syfte dvs att skapa fram en världsordning så blir man bedragen.

   Sedan 2020 har människor globalt blev utsatta för hjärntvätt och Big Pharma lögner har människor svalt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *