LaRouche: De yttersta målen i proxykriget i Ukraina är Ryssland och Putin

publicerad 2 juli 2022
- Gästskribent
Harley, Schlanger. Foto: La Rouche

KRIG. ”Vittnesmål i rättegången mot Hillary Clintons advokat Michael Sussman bekräftar vad intelligenta människor redan visste: att hela Russiagate-historien var ett påhitt baserat på fullständiga lögner.”

”Medan Donald Trump var ett mål, på grund av hans erkända önskan att sluta fred med Ryssland och president Putin, var de yttersta målen Ryssland och Putin, som vi nu ser i proxykriget i Ukraina för att förstöra Ryssland.

Registrera dig här för att gå med oss den 26 maj när vi visar allmänt galenskapen hos de lögnaktiga tjänstemän som försöker rättfärdiga kampen mot tredje världskriget”. – Harley Schlanger, The LaRouche Organization


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq