LaRouche: De yttersta målen i proxykriget i Ukraina är Ryssland och Putin

publicerad 2 juli 2022
- Gästskribent
Harley, Schlanger. Foto: La Rouche

KRIG. “Vittnesmål i rättegången mot Hillary Clintons advokat Michael Sussman bekräftar vad intelligenta människor redan visste: att hela Russiagate-historien var ett påhitt baserat på fullständiga lögner.”

“Medan Donald Trump var ett mål, på grund av hans erkända önskan att sluta fred med Ryssland och president Putin, var de yttersta målen Ryssland och Putin, som vi nu ser i proxykriget i Ukraina för att förstöra Ryssland.

Registrera dig här för att gå med oss den 26 maj när vi visar allmänt galenskapen hos de lögnaktiga tjänstemän som försöker rättfärdiga kampen mot tredje världskriget”. – Harley Schlanger, The LaRouche Organization


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • En till halvdan försäljare som pedlar tanken att kampen mellan stormakterna är geniuin.
  Påpekar inte att samtliga inblandade har skrivit under och följer samma agenda,inte heller nämner han hur Putin är EU/NATO`s största affish namn.
  Ta Sverige som tex,aldrig var tanken att gå med NATO aktuell innan denna massiva propganda kampanj började.
  Jag skulle starkt rekomendera Newsvoice läsarna att läsa
   Gary Allen,Antony C Sutton, Eustance Mullins bla, för att få ett annat perspektiv på världspoltik ,samt meningen med sånna extremt missledande organisationer och artiklar.

  • Dom amerikanerna du nämner var vid den aktuella tiden inte medvetna om att det fanns extra anledning till skenbara eftergifter till kommunismen som gjorde att det såg ut som förräderi men i själva verket agerade Usa smart och det var sannolikt orsaken till att Sovjet ganska välvilligt lät Usa vinna kalla kriget.

   Om Usa hade haft en tuff attityd i stället för att erbjuda Sovjet att köpa allt dom ville som var fallet från 1972 så kanske Sovjet hade anfallit i desperation över att Usas tekniska framsteg annars skulle göra Sovjets missiler oförmögna att penetrera Usas motmetoder.
   Usa’s samarbetsvilja gjorde att Sovjet sänkte garden och litade på väst.

   Så jag instämmer i att Allen och Sutton plockade fram korrekt info och har bidragit med värdefull historisk insikt men dom hade inte full insyn. Och det fanns inte den typen av dubbelspel som verkade vara fallet.

 • En undring: hur skall NATO vinna ett krig, med en vaxxad HBTQ arme’, mot ett land stort över elva tidszoner och alla resurser på hemmaplan. Och skulle det lyckas, vem är då beredd att ta över hela klotet, med ett slutkört NATO? Utan större besvär?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *