Facebook (Meta) är fullt av “CIA-agenter” som beslutar om innehållspolicy

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 juli 2022
- NewsVoice redaktion
Ben Swann. Foto: Sovren Media

MEDIA. “En ny utredning visar att Metas innehållspolicy kontrolleras av dussintals före detta CIA-agenter. Faktum är att rapporten funnit att det är svårare att hitta någon som inte en gång arbetat för CIA än att hitta någon som gjort det.” – Ben Swann

“You don’t need to wear a tinfoil hat to believe that the CIA is using Facebook, Twitter, Google (GOOG), and other social media to spy on people. That’s because the CIA publishes a helpful list of press releases on all the social media ventures it sponsors, via its technology investment arm In-Q-Tel. The companies that take In-Q-Tel’s money aren’t shy about publicizing what they’re up to, either.”Muhammad Shoaib Marwat

Text: NewsVoice | Källor: Souvren Media och Quora

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Meta
  • Varför måste du skriva så förfärligt mycket? Korta ner till några hundra tecken så kommer det säkert med. Youtube har oerhört låg lägstanivå.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *