Facebook (Meta) är fullt av “CIA-agenter” som beslutar om innehållspolicy

publicerad 28 juli 2022
- av NewsVoice
Ben Swann. Foto: Sovren Media

MEDIA. “En ny utredning visar att Metas innehållspolicy kontrolleras av dussintals före detta CIA-agenter. Faktum är att rapporten funnit att det är svårare att hitta någon som inte en gång arbetat för CIA än att hitta någon som gjort det.” – Ben Swann

“You don’t need to wear a tinfoil hat to believe that the CIA is using Facebook, Twitter, Google (GOOG), and other social media to spy on people. That’s because the CIA publishes a helpful list of press releases on all the social media ventures it sponsors, via its technology investment arm In-Q-Tel. The companies that take In-Q-Tel’s money aren’t shy about publicizing what they’re up to, either.”Muhammad Shoaib Marwat

Text: NewsVoice | Källor: Souvren Media och Quora


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Meta
  • Varför måste du skriva så förfärligt mycket? Korta ner till några hundra tecken så kommer det säkert med. Youtube har oerhört låg lägstanivå.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *