Mord på indiankvinnor fortsätter oförminskat i USA – Handlar det om organstölder?

publicerad 6 juli 2022
- av Christian Pavón, jurist
Kvinnor från indianstammen Navajo. Foto (beskuret): J. Clarson. Licens: CC BY 2.0
Kvinnor från indianstammen Navajo. Foto (beskuret): J. Clarson. Licens: CC BY 2.0
Navajokvinnor. Foto (beskuret): J. Clarson. Licens: CC BY 2.0

VÄRLDEN. Den obehagliga trenden med mördade kvinnor i den amerikanska ursprungsbefolkningen fortsätter i USA. Mellan 2011 och 2020 har 710 personer försvunnit eller mördats. Mord på Navajokvinnor har nått enorma proportioner. I delstaten Wisconsin har 21% av alla mord varit på ursprungsbefolkningen trots att dessa enbart utgör 3% av delstatens totala befolkning.

Polisen säger att det saknas svar på frågan varför det finns en enorm överrepresentation av mord på och försvinnanden av just Navajokvinnor. Rättsväsendet tycks inte heller ta detta på allvar och det har i sin tur rivit upp stora sår i de redan sargade relationerna mellan vita amerikaner och ursprungsbefolkningen.

Hypoteser om sexualbrott och rasism är de vanligaste misstankarna. Att seriemördare skulle välja kvinnor ur ursprungsbefolkningen just på grund av att rättsväsendet ignorerar deras försvinnanden är den förhärskande hypotesen. Dock har även ännu mer obehagliga teorier framförts. Det spekuleras om att det kan röra sig om mord i kombination med organstölder.

Trots att detta fenomen fått en massiv medial uppmärksamhet på sistone tas det det inte på allvar från FBI och polis vilket i sin tur lett till en kraftig skepsis och även direkt agg emot samhället från den amerikanska ursprungsbefolkningens sida.

Text: Christian Pavón

Källor


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: navajo
 • Vill påpeka att detta är en artikel “under progress” och med det menar jag att det förhoppningsvis blir fler artiklar om detta ämne i framtiden. När jag sökte efter bilder så hittade jag bland annat en kvinna med ögonen borttagna. Jag publicerade inte eftersom jag ännu inte vet om bilden är äkta. Men avsaknaden i flera fall av sexuellt våld och rånmotiv tyder på någonting väldigt skumt!

  Jag kommer fortsätta undersöka detta och skriva om det när det framkommer mer information.

 • Vill påpeka att detta är en artikel “under progress” och med det menar jag att det förhoppningsvis blir fler artiklar om detta ämne i framtiden. När jag sökte efter bilder så hittade jag bland annat en kvinna med ögonen borttagna. Jag publicerade inte eftersom jag ännu inte vet om bilden är äkta. Men avsaknaden i flera fall av sexuellt våld och rånmotiv tyder på någonting väldigt skumt!

  Jag kommer fortsätta undersöka detta och skriva om det när det framkommer mer information.

 • E de nån vettig individ som fortfarande är tveksam kring vad som händer o sker. Nr1 Vi måste såklart begripa veem de är (deras svar; finns i en ‘skrift’ som de påstår tillhör sin egen ‘religions’grupp) (vilket alltså inte stämmer öht, är att dessa skäldar som vanligt).
  Nr2 dessa som påstår o anklagar mkt, äger all finans ooch media Nr3 ‘ de’ som nyttjar o serveras oss ‘vad vi vill ha (Långa flykten, med hararna som var tvungna att fly/hitta ny boning, mkt läsvärd bok),
  vill också ha ngt tillbaka o det är naturligtvis; håll käften o lyd.
  Nr4 Vad ska vi göra för att kunna fortsätta ta hand om Vårt Älskade Fosterland, o hjälpa andra, o plocka parasitismen som drabbat vårt Land
  Nr5. Vi ska aaldrig bortse ifrån att gangsterma jobbar för att Vi ska vara servila..Det är ett av deras främsta verktyg, dvs det de har ‘lärt oss’,, vänd andra kinden till..
  Bullshitt, vare sig Jesus el Johannes el ngn av Apostlarna (män o kvinnor, märk väl) vände ngt till utan talade om preecis hur det var o gällde. Ingen ‘andra sidan till’ där, never. Det är vårt ansvar nu att skydda Mänskligheten fr samma ‘sällskap som existerade då, som existerar idag. Så är det..

 • I USA har barnaförsvinnandet pågått i flera tiotals år, kanske mycket längre än så, bildmängderna på försvunna barn är ofattbart
  Titta bara på dom högtuppsatta pedofilerna inom Globalisterna, det är skrämmande, titta bara vad som pågått i Sverige inom Centern
  Nu vill man i USA på sina håll höja abortgränsen, upp till 2 års ålder till levande barn, det handlar med största sannolikhet och få fram unga friska stamceller och kanske organ men även sexhandel, i värsta fall allt
  Dom rika betalar hur mycket som helst för att få kosmetika spetsat med stamceller som kanske föryngrar huden, även blod från barn
  Människor har blivit monster, djur dödar för att äta, människan dödar för njutning och egen vinning. 

  • när jag redan på 50-talet var i USA var där uppsatt i varuhus stora väggtavlor med foton på försvunna barn.
   Det lär försvinna ca 8 miljoner barn varje år f.n. Med den mängden måste det finnas någon form av processande i försvinnandet. (hamburgare?).

 • E de nån vettig individ som fortfarande är tveksam kring vad som händer o sker. Nr1 Vi måste såklart begripa veem de är (deras svar; finns i en ‘skrift’ som de påstår tillhör sin egen ‘religions’grupp) (vilket alltså inte stämmer öht, är att dessa skäldar som vanligt).
  Nr2 dessa som påstår o anklagar mkt, äger all finans ooch media Nr3 ‘ de’ som nyttjar o serveras oss ‘vad vi vill ha (Långa flykten, med hararna som var tvungna att fly/hitta ny boning, mkt läsvärd bok),
  vill också ha ngt tillbaka o det är naturligtvis; håll käften o lyd.
  Nr4 Vad ska vi göra för att kunna fortsätta ta hand om Vårt Älskade Fosterland, o hjälpa andra, o plocka parasitismen som drabbat vårt Land
  Nr5. Vi ska aaldrig bortse ifrån att gangsterma jobbar för att Vi ska vara servila..Det är ett av deras främsta verktyg, dvs det de har ‘lärt oss’,, vänd andra kinden till..
  Bullshitt, vare sig Jesus el Johannes el ngn av Apostlarna (män o kvinnor, märk väl) vände ngt till utan talade om preecis hur det var o gällde. Ingen ‘andra sidan till’ där, never. Det är vårt ansvar nu att skydda Mänskligheten fr samma ‘sällskap som existerade då, som existerar idag. Så är det..

 • Under en tid har det framförts teorier, eller fakta beroende på hur man ser det, där människor försvunnit. Barn och andra grupper som lätt hamnar i utsatt situation är oftast föremål för detta. Ibland förekommer påståenden som förefaller orimliga i all sin vidrighet och med vrickade inslag.

  För vanligt folk framstår det som rena konspirationsteorier och fantasifoster när det pratas om att det framställs droger från barns blod som försatts i skräck och därmed ger upphov till en föryngrande effekt som är populär bland skådisar i Hollywood. Eller det hemlighetsfulla reptilsläktet som käkar folk och dricker blod eller att barn används i ritualer och sadism rena skräckfilmen m.a.o. Och givetvis pedofili. Fullständigt abnormt, sjukt och direkt omänskligt. Vanliga, friska människor finner allt detta som ohyggligt frånstötande och avfärdar det hela för att slippa känna. Men finns det en klick avskum som ägnar sig åt dylikt i en ganska betydande omfattning? På ett eller annat vis gör det säkert det, men hur lätt blir det inte en historia som skapas för att förfära och röra upp känslor?

  Beträffande indianerna är det beklämmande hur de behandlats genom århundradena, och de utgör idag en spillra av vad de varit, lever ofta under besvärande omständigheter, droger och kriminalitet är vanligt som en konsekvens. Tragiskt hur en sund befolkning med livskraftig livsåskådning minimerats till ett rudiment av vad de en gång var. På 1800-talet stred de för sin existens och frihet, fullt rimligt att de hyser agg mot samhället som fortsätter misskreditera dom.

 • I USA har barnaförsvinnandet pågått i flera tiotals år, kanske mycket längre än så, bildmängderna på försvunna barn är ofattbart
  Titta bara på dom högtuppsatta pedofilerna inom Globalisterna, det är skrämmande, titta bara vad som pågått i Sverige inom Centern
  Nu vill man i USA på sina håll höja abortgränsen, upp till 2 års ålder till levande barn, det handlar med största sannolikhet och få fram unga friska stamceller och kanske organ men även sexhandel, i värsta fall allt
  Dom rika betalar hur mycket som helst för att få kosmetika spetsat med stamceller som kanske föryngrar huden, även blod från barn
  Människor har blivit monster, djur dödar för att äta, människan dödar för njutning och egen vinning. 

  • när jag redan på 50-talet var i USA var där uppsatt i varuhus stora väggtavlor med foton på försvunna barn.
   Det lär försvinna ca 8 miljoner barn varje år f.n. Med den mängden måste det finnas någon form av processande i försvinnandet. (hamburgare?).

 • I Kina är systematiska organstölder sanktionerade från högsta ort.
  I Indien är både stölder och köp från fattiga desperata människor en stor business. Hur mycket de styrande är inblandade är oklart men helt rena är de inte..
  Att det skulle finnas motsvarande krafter i USA förvånar väl ingen? Att FBI och andra organisationer struntar i det indikerar att även här finns kopplingar till en styrande elit.

  Det är tydligt vad det är för vidriga psykopater som ofta lyckas armbåga sig upp till toppen inom myndigher, politiska församlingar och ljusskygga bolag.

 • Under en tid har det framförts teorier, eller fakta beroende på hur man ser det, där människor försvunnit. Barn och andra grupper som lätt hamnar i utsatt situation är oftast föremål för detta. Ibland förekommer påståenden som förefaller orimliga i all sin vidrighet och med vrickade inslag.

  För vanligt folk framstår det som rena konspirationsteorier och fantasifoster när det pratas om att det framställs droger från barns blod som försatts i skräck och därmed ger upphov till en föryngrande effekt som är populär bland skådisar i Hollywood. Eller det hemlighetsfulla reptilsläktet som käkar folk och dricker blod eller att barn används i ritualer och sadism rena skräckfilmen m.a.o. Och givetvis pedofili. Fullständigt abnormt, sjukt och direkt omänskligt. Vanliga, friska människor finner allt detta som ohyggligt frånstötande och avfärdar det hela för att slippa känna. Men finns det en klick avskum som ägnar sig åt dylikt i en ganska betydande omfattning? På ett eller annat vis gör det säkert det, men hur lätt blir det inte en historia som skapas för att förfära och röra upp känslor?

  Beträffande indianerna är det beklämmande hur de behandlats genom århundradena, och de utgör idag en spillra av vad de varit, lever ofta under besvärande omständigheter, droger och kriminalitet är vanligt som en konsekvens. Tragiskt hur en sund befolkning med livskraftig livsåskådning minimerats till ett rudiment av vad de en gång var. På 1800-talet stred de för sin existens och frihet, fullt rimligt att de hyser agg mot samhället som fortsätter misskreditera dom.

 • I Kina är systematiska organstölder sanktionerade från högsta ort.
  I Indien är både stölder och köp från fattiga desperata människor en stor business. Hur mycket de styrande är inblandade är oklart men helt rena är de inte..
  Att det skulle finnas motsvarande krafter i USA förvånar väl ingen? Att FBI och andra organisationer struntar i det indikerar att även här finns kopplingar till en styrande elit.

  Det är tydligt vad det är för vidriga psykopater som ofta lyckas armbåga sig upp till toppen inom myndigher, politiska församlingar och ljusskygga bolag.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *