SVT och Hanna Wittrock anpassar Sverige: Minimala speedos för män och kvinnor ska täckas

-

LIVSSTIL. Ingen rast och ingen ro för statstelevisionen, inte ens i semestertider. De fortsätter oförtrutet sin propaganda för normalisering av den totalitära politiska ideologin islam, hederskultur och kvinnoförtryck.

Text: Birgitta Sparf | Artikeln har tidigare publicerats i Det Goda Samhället med rubriken: “Den övertydliga propagandan fortsätter”

Här sitter två modevetarpretton i SVT på stranden, skenbart för att upplysa oss om badmodet genom tiderna. Men för ett tränat öga är det inte svårt att se det egentliga syftet med inslaget. Det handlar om statlig folkuppfostran, inget annat.

”Badmodet har alltid provocerat” får vi veta. Och som bevis för detta anger de exempel från förra sekelskiftet. Glada badare på 1920-talet och kvinnor i bikini på 40-talet.

”Än i dag rör badmode upp känslor” påstås det, samtidigt som en skyltdocka iförd den sedesamma burkinin dyker upp i bild. Jag förmodar att de inte hittade någon levande muslimsk kvinna som fick vara med på bild, så provocerande kroppsavslöjande klädd som i en burkini.

Vi som blir provocerade av burkinis ska alltså veta att ”Så här har det alltid varit”. Ingenting att hetsa upp sig över. Trender kommer och går, typ och det kvinnliga modeprettot slår fast:

“Det är samtidigt svårt att prata om samhällets normer i dag, för det finns en sådan mångfald av normer och allt beror på sammanhang. Men om jag får försöka på mig på en trendspaning så tror jag att det kommer att gå mer mot speedos för män och mer täckande för kvinnor. Modet rör på sig och vi har redan sett det extremt avklädda för kvinnor och täckande för män”, tillägger Hanna Wittrock.

Men absolut, det är bara en modependel som svänger tillbaka. Nu är kvinnors frihet snart över och vi går mot det mera heltäckande. Som burkini, hijab eller varför inte en chic liten sommarburka? Praktisk att dra på sig när man vill gå till strandkiosken och köpa en kaffe till sin man som sitter där på filten och solar i sina speedos.

Universitetslekto Hanna Wittrock. Foto: SVT
Universitetslektor Hanna Wittrock trendspanar. Foto: SVT
Universitetslekto Hanna Wittrock. Foto: SVT
Universitetslektor Hanna Wittrock trendspanar. Foto: SVT

Går man in och läser reaktionerna på SVT Nyheters Facebook-sida så slår modevetarna in redan öppna dörrar. Kommentarsfältet vimlar av svenska kvinnor som säger att ”Folk får klä sig precis som de vill, även på stranden!”. De är redan färdigindoktrinerade och toleranta, in i döden, mot det som på allvar hotar deras frihet och självständighet. Mot det som faktiskt hotar hela deras existens.

Nu tycker kanske någon att jag överreagerar på ett till synes harmlöst TV-inslag. Och ja, jag skulle kunna skratta åt denna renodlade och övertydliga statspropaganda. Om det inte vore för att jag måste vara med och tvångsfinansiera den via skattsedeln. I en statlig mediekanal som kallar sig politiskt oberoende och neutral.

Jag vill inte vara med och betala för något som hotar mig, vare sig med bidrag till statsmedierna eller till muslimska församlingar och så kallade studieförbund, vars enda syfte är att förgöra vår fria sekulära demokrati. Och därmed hotar allas vår frihet, vilket gäller för både kvinnor och män.

Text: Birgitta Sparf

Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

12 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

12 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Tommy Andersson
Tommy Andersson
Gäst
17 juli 2022 kl 21:46

Jag tror inte man kan ändra någon Religion, inte ens kristendom. Fast dom gått hårt åt den. “Man arbetar bort den och fortfarande kallar det Kristet? Muslimer lär nog inte ändra sina hållningar heller, även om vissa, tror att man kan ändra ?, de är förstås ute och Cyklar någonstans, som tror det, utan skrifterna, anses Heliga för dem, och det ändras ju nog icke. Någonstans om Klädsel, myntade Paulus i Bibeln om, att Kvinnorna har långt hår, därför de skyler deras ansikten, ungefär som en egen fin slöja, kanske den vackraste av dem alla, och enligt mig och många är den Heliga skriften Bibeln, många muslimer har ju sitt utsläppta hår också. även kristna hade ju förr Sjal på sig. livet är mer än mat och kläder, Högst andligt också. “Nå” vem kan Öppna våra ögon, så vi ser.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
17 juli 2022 kl 00:57

Förr var det kvinnor som skulle exponera sig på bilar och annat framför lönnfeta gubbar och nu när feminismen tar revanch går det åt andra hållet. Männens tur nu att förödmjukas/exploateras.

Sten B
Sten B
Gäst
16 juli 2022 kl 19:31

Andra knasigheter. Det finns dom som tror det handlar om var och ens frihet, men det är det argumentet man gömmer sig bakom i strävan att utplåna tanken om två kön. Uniformsbestämmelser ändras i Kanadas militär – Nya Dagbladet

Om jag inte är felunderättad så är det en av satanismens punkter, att det inte ska finnas några kön. Satanismen hyser också en förkärlek för befolkningsreducering, kontroll och det mesta elände som poppar upp i media tycks ha sitt ursprung i den där lilla “eliten”. Paddan WEF-Svabb och den lismande Gates har i alla fall gett oss ansikte på ondskan.

M.b-Stenungsund
M.b-Stenungsund
Gäst
16 juli 2022 kl 19:11

Personligen har jag inte betalad ”normal” inkomstskatt sedans 2001, så skyll inte på mig höll jag på att säga

Men islam är satans religion och Allah är djävulen och jag har sett den phan

Anders
Anders
Gäst
Reply to  M.b-Stenungsund
18 juli 2022 kl 00:27

Alla stora religioner är idag kontrollerade. Mörkret har lyckats ta bort de vitala delarna ur alla religioner. Buddhismen idag är nog den som ligger närmast sanningen.

Buddhism, Islam, kristendom kom ur samma källa med samma intuition men lyckats olika bra. Muhamed fick aldrig kontakt med sitt högre jag/sin ande utan agerade som en “vanlig” människa. Sedan har mänskligheten som manipuleras av mörkret, förstört sanningens ord som förmedlas och förvrängt budskapen.

Exempel bibeln har översatts flera gånger där lite sanning försvunnit varje gång (boken Bergsprefikan av Oekka Ervast) , delar är borta och delar lagts till. Det som mörkret lagt till är gamla testamentet och tagit bort reinkarnation…….

Sten B
Sten B
Gäst
16 juli 2022 kl 18:13

En milt sagt helsnurrig tid vi lever i och knasigheterna tilltar. SVT och övrig mainstream media har till sin egenpåtagna uppgift att sprida sitt gift ut i folks vardagsrum och vidare ut i samhället. Från dagis och skolor, ut på arbetsplatser, till polis och militär och politiker verkställer dumheterna. Förnekelsen av det naturliga, den egna identiteten eller könet för den delen, till förmån för det som kan förtrycka, förvränga, förvirra och upplösa det som håller hopa allt från könsroller och sociala kontexter till hela nationalstater.

Notera att det är små grupperingar av PK-folk som sprider dynga, det sprider sig i leden för folk tror att “så här ska man tycka för att bli accepterad”, många gånger vågar inte människor annat för de är rädda för att bli uteslutna från flocken.

Var snälla och uppvisa kurage, stå upp för er egen sanning och åsikter så blir ni ett gott föredöme som förhoppningsvis också har en spridande effekt. Det är alltid en frisk fläkt när människor vågar stå emot den unkna PK-vågen som hotar allt det som gör oss till ett välfungerande folk och land.

Sten B
Sten B
Gäst
Reply to  Sten B
16 juli 2022 kl 18:48

Floridas guvernör står upp för sunda värderingar: Ingen mer woke-propaganda: ”Barn ska utbildas, inte indoktrineras” – SwebbTV

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
16 juli 2022 kl 17:14

På tal om islam. En liten kulturkrock!

https://www.expressen.se/kultur/jonas-gardell/moskeerna-har-ett-ansvar–att-inkludera-homosexuella/

Gardell i framsätet, utan säkerhetsbälte och med speedosarna på.

Man kan bara önska honom lycka till!

Torbjörn Sassersson red.
Admin
16 juli 2022 kl 17:06

Hu ska detta sluta?

Gardell kräver att moskéer välkomnar homosexuella

Gardell: “”Men lik förbannat har alla ett ansvar, ett ansvar för hur den religion man tillhör ser på homosexuella och transpersoner, en skyldighet att försvara och inkludera HBTQ-personer i sina församlingar, ta emot oss i sina moskéer som älskade av Gud, just så som vi är.””

https://nyheteridag.se/gardell-kraver-att-moskeer-inkluderar-homosexuella/

robert öjefors
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
17 juli 2022 kl 18:11

Ska muslimer välkomna homosexuella?Kommer aldrig att hända!Gardell är korkad.

Erik Forsman
Reply to  robert öjefors
17 juli 2022 kl 19:05

Dom (homosexuella) kommer in, men aldrig ut igen.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
16 juli 2022 kl 17:02

“Jag vill inte vara med och betala för något som hotar mig, vare sig med bidrag till statsmedierna eller till muslimska församlingar och så kallade studieförbund, vars enda syfte är att förgöra vår fria sekulära demokrati. Och därmed hotar allas vår frihet, vilket gäller för både kvinnor och män.”

#metoo……

Last edited 4 månader sedan by Torbjörn Sassersson red.
Extern skribent
Extern skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV