Sandra Wigren: Tack folket för ett intensivt år med Frihetsarbetet – Nu lämnar jag Sverige

publicerad 7 augusti 2022
- Gästskribent
Sandra Wigren. Foto: Viktor Thorell

OPINION. Sandra Wigren väljer att lämna Sverige och hon meddelar det via denna opinionsartikel. Hon skriver att Sverige är “ett enda stort säte för allt som pågår” och syftar på allt från folkhälsoexperiment och folkomflyttningspolitik. Hon skriver att hon vill “vara fri det svenska systemet”.

Text: Sandra Wigren

Jag är så vansinnigt stolt och glad över den kärlek och gemenskap jag varit med att bidra till genom det vi alla går igenom och via de stora manifestationer jag varit med och skapat.  Min avsikt och mitt budskap har enbart varit att sammanstråla i ljus och värme för att bemöta det mörker vi är i och inte för att hytta med nävar, skapa ytterligare segregering eller för att ’kämpa’.

Jag har aldrig stått bakom det då det enligt mig bara alstrar den energi som vi utsätts för och som vi vill komma bort ifrån. Genom att kliva in i och spela det spelet så gör vi enbart så att mörkret växer.

Det har varit ett turbulent år då jag även inom ’rörelsen’ har fått bevittna figurer som skor sig på frihetsarbetet, där jag sett deras rätta ansikten när det väl gäller. Min familj brukar kalla mig för ’skuggjägare’ och även om jag skrattar åt det ibland, så är det minst sagt en tuff roll att bära då man ständigt penetrerar det som gömmer sig i mörkret.

För mig är det helt omöjligt att hymla eller sopa under mattan, har alltid varit. Om det inte är 100% rent så platsar jag helt enkelt inte.

Därför lämnar jag och min familj nu Sverige

Jag har förutom mina egna två företag senaste året jobbat ytterligare med en heltidstjänst inom frihetsarbetet, som dessutom inneburit enormt mycket övertid.

Jag har totalt utarmat mig och jag behöver nu enbart fokusera på mig själv, min familj och ägna mig åt det som är den starkaste kraften att få allt att vända och det är det inre ljusarbetet. Om alla individer på jorden gör det och helt enkelt bara kliver bort ifrån att alstra spelet, så kommer det heller inte att kunna växa.

Anledningen till att jag lämnar Sverige är helt bl a för att jag anser att vi är ett enda stort säte för allt som pågår. Sverige är den perfekta ’neutrala’ platsen att etablera på då vi är så ’givmilda’ med både våra resurser och tillgångar, och här kan allt döljas väl då det helt enkelt inte är ’synligt’.

Sverige har heller aldrig varit särskilt hårt drabbad av ’Plandemin’ med masker och restriktioner, men under ytan så bara bubblar det, och på många sätt tror jag att det är mycket mer illa än vad vi ser här.

Jag behöver komma bort från detta säte, denna underdolda energi – genom att vara på ett ställe där jag kan vara fri det svenska ’systemet’ och leva under enklare förhållanden. Jag säger inte att det är bättre var helst annars, för det pågår mer och mindre överallt.

Jag är beredd att satsa allt jag har för en mer primitiv plats med ett mycket mer primitivt leverne. Sanningen är att jag hellre plockar och lever på kokosnötter hela mitt liv än att vara kvar här.

Sandra Wigren den 30:e mars, 2022. Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se
Sandra Wigren under ’Tala om det’ i Observatiorielunden den 30:e mars, 2022. Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se

Frukten av allt hårt arbete till det viktigaste av allt- att hjälpa drabbade att bli hörda

Genom mitt engagemang med Partiet MoD och Nej till vaccinpass så har det svenska projektet ’Tala om det’ och det internationella projektet ’Talk about it’ fötts.
Där hjälper vi vaccinskadade att få sin röst hörd och vi har skapat ett tryggt forum där vi hjälper med vård, råd och stöd.

Vi startade även kampanjen ’Vi som kavlade upp’ efter kampanjerna ’Kavla upp’ och sedan ’Kavla Ner’.

Där blir drabbade framlyfta med bild och deras biverkningar för att skapa uppmärksamhet till hur mycket Covid-19 vaccinet skadar. Detta har aldrig varit mer relevant än just nu.

Den 30:e april hade vi den viktiga manifestationen ’Tala om det’ i Observatiorielunden i Stockholm där vi gav en scen till de drabbade att tala ut. Medverkande var då även tex Sjuksköterskeuppropet då sjuksköterskor talade om vad de ser och erfarar.

Jag sätter inte min lilla pojke i detta skolsystem

Den allra viktigaste aspekten med flytten är dock min yngsta son som nu ska in i skolsystemet till hösten.

Vi vägrade kommunalt dagis och har haft en fantastisk dagmamma fram tills nu, men vi har inte hittat något likvärdigt bra inför hans skolgång och jag varken kan eller vill sätta honom självmant i denna institution.

Det är för mig likvärdigt att tillåta ett övergrepp, och det är helt enkelt omöjligt.
Jag hoppas och tror på att de människor som jobbar stenhårt på att skapa ett nytt skolsystem och nya skolor lyckas, och då kanske vi kommer tillbaka. Fram tills dess så blir det en skola som är fristående på annan ort i ett annat land.

Jag önskar Sverige, folket och hela världen det allra allra bästa och jag tror på en ljus framtid! Ingen vet hur det ser ut framöver, det kan bara framtiden själv utvisa.

Text: Sandra Wigren


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Stort Lycka Till, Sandra Wigren! Vi andra som är utan valmöjligheter rent fysiskt, kan ändå finna kraft att ge Sverige och dess goda invånare genom att sprida värdefull information som inte går att köpa för pengar. Se på youtube Bruno Gröning Circle of friends och Bruno Gröning Friends. Tredelad dokumentär. Förlora aldrig vetskapen om vad och vem som är mäktigast och välj rätt sida.

  • Dokumentären i tre delar heter The Phenomenon Bruno Gröning, är dubbad till engelska, och hittas på yt-kanalen Bruno Gröning Circle of friends. Fantastisk historia, mycket hopp för de av oss utan yttre resurser.

 • Hej Sandra. Jag förstår dig helt och fullt.
  Själv lämnade jag Sverige för tre år sedan.
  En av sönerna med familj flyttade och då följde jag och min fru med.
  Barnbarnen STORTRIVS i skolan som är vitt skild från den svenska s.k skolan. Dom pratar nu både engelska och spanska flytande, 10 och 8 år gamla. Går i spansk skola.

 • Hej Sandra. Jag förstår dig helt och fullt.
  Själv lämnade jag Sverige för tre år sedan.
  En av sönerna med familj flyttade och då följde jag och min fru med.
  Barnbarnen STORTRIVS i skolan som är vitt skild från den svenska s.k skolan. Dom pratar nu både engelska och spanska flytande, 10 och 8 år gamla. Går i spansk skola.

   • Var försiktig. Socialen har tagit barn från föräldrar på Arlanda, föräldrar som försökt lämna Sverige för att skola i annat land.

   • Var försiktig. Socialen har tagit barn från föräldrar på Arlanda, föräldrar som försökt lämna Sverige för att skola i annat land.

 • Kan bara önska er lycka till.

  Bra anyfiken på vart, men förstår det är hemligt.

  Skulle nog gärna flytta själv om jag haft någon att flytta med. Men min medberoende situation med psykopaten staten är väl tyvärr också vad som håller mig vid liv (sjukersättning)

  Men visst är det lite mer lugnt och städat på onskans trapp, men man kan känna närvaron. Tor inte många ser det, men Sverige har nog en av världens fattigaste befolkningar på många sätt och vis. Det är “primitivare” i många länder, men hur “primitivt ” är det inte egentligen att nio till fem gå varje dag och göra något man kanske inte tycker om för att se 70-90 % av den mödan (skatt) gå till ett gäng psykopater som använder dem till att förstöra planeten. Det är dyrt att sälja sin själ.

  Ja, jag hoppas vi alla fick någonstans där vi kunde börja om, och göra rätt. Leva med naturen, och inte av den. Så som sagt, lycka till. Hade jag själv haft barn hade jag fött dem utanför systemet som fria individer och inte slavar. Ingen skulle “äga” mina barn. Och det Svenska “skolsystemet” skulle de inte få komma nära. Helt rätt

 • Kan bara önska er lycka till.

  Bra anyfiken på vart, men förstår det är hemligt.

  Skulle nog gärna flytta själv om jag haft någon att flytta med. Men min medberoende situation med psykopaten staten är väl tyvärr också vad som håller mig vid liv (sjukersättning)

  Men visst är det lite mer lugnt och städat på onskans trapp, men man kan känna närvaron. Tor inte många ser det, men Sverige har nog en av världens fattigaste befolkningar på många sätt och vis. Det är “primitivare” i många länder, men hur “primitivt ” är det inte egentligen att nio till fem gå varje dag och göra något man kanske inte tycker om för att se 70-90 % av den mödan (skatt) gå till ett gäng psykopater som använder dem till att förstöra planeten. Det är dyrt att sälja sin själ.

  Ja, jag hoppas vi alla fick någonstans där vi kunde börja om, och göra rätt. Leva med naturen, och inte av den. Så som sagt, lycka till. Hade jag själv haft barn hade jag fött dem utanför systemet som fria individer och inte slavar. Ingen skulle “äga” mina barn. Och det Svenska “skolsystemet” skulle de inte få komma nära. Helt rätt

 • Tack Sandra för det fantastiska arbete du gjort. Jag önskar dig med familjen all lycka till i framtiden ❤️. Önskar med lämna Sverige men frågan är vilket annat land ska man då flytta till? Hela världen är under ”The new world order ”. Vi har nu en ny världsreligion Covid-19 och en ny världsordning som råder. Människor har blivit stungen av Big Pharma Kobran. De är som hypnotiserade av giftet från vaccinet. Jag förlorade hela mitt stora nätverk på grund av att jag sa sanningen om vaccinet. Har med förlorat så kallade vänner som böjde sig för det här att tro vaccinet är deras frälsare. Det kostar att stå upp mot lögnerna!

  • Tack för din värme och dina ord ❤
   Det finns ställen bättre än andra. O jag väljer ett för nu som är mkt mer primitivt och som inte ingår i detta samhällssystem

   • Letar med efter ett land ..
    Det ända som varit grönt i rese guiden har varit Mexico..men finns det fler länder som inte har alla dessa who,wef,eu,mfl krigs fallanger? Om jag får fråga.

 • Tack Sandra för det fantastiska arbete du gjort. Jag önskar dig med familjen all lycka till i framtiden ❤️. Önskar med lämna Sverige men frågan är vilket annat land ska man då flytta till? Hela världen är under “The new world order “. Vi har nu en ny världsreligion Covid-19 och en ny världsordning som råder. Människor har blivit stungen av Big Pharma Kobran. De är som hypnotiserade av giftet från vaccinet. Jag förlorade hela mitt stora nätverk på grund av att jag sa sanningen om vaccinet. Har med förlorat så kallade vänner som böjde sig för det här att tro vaccinet är deras frälsare. Det kostar att stå upp mot lögnerna!

  • Tack för din värme och dina ord ❤
   Det finns ställen bättre än andra. O jag väljer ett för nu som är mkt mer primitivt och som inte ingår i detta samhällssystem

   • Letar med efter ett land ..
    Det ända som varit grönt i rese guiden har varit Mexico..men finns det fler länder som inte har alla dessa who,wef,eu,mfl krigs fallanger? Om jag får fråga.

 • Jag sätter inte min lilla pojke i detta skolsystem”Vart hittar man en sådan kvinna nu förtiden? 🙂
  Nu ska jag inte vara en sån där och skriva att Sverige behöver mer sånna av dig(här),men jag skev det ändå.
  Bäst av lycka till dig och familjen.

 • Jag sätter inte min lilla pojke i detta skolsystem”Vart hittar man en sådan kvinna nu förtiden? 🙂
  Nu ska jag inte vara en sån där och skriva att Sverige behöver mer sånna av dig(här),men jag skev det ändå.
  Bäst av lycka till dig och familjen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *