Insamlingen är avslutad – Aga Wilson ska rapportera från Health & Freedom Expo 2023 i Florida

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 september 2022
- NewsVoice redaktion
American Health Freedom Expo 2022 och Aga Wilson

Aga Wilson åker för att rapportera från Health & Freedom Expo i Florida för NewsVoice. Vi behöver ditt stöd för att sponsra kostnaderna för resan. Konferensen blir nu uppskjuten från oktober till januari 2023 på grund av orkanen Ian, men insamlingen fortsätter till att vi nått målet 10.000 kr.

Så här skriver arrangören:

“Vid det här laget är du förmodligen medveten om att guvernör DeSantis utropade undantagstillstånd i hela delstaten Florida på grund av de förödande effekterna av orkanen Ian.

Efter mycket noggrant övervägande fastställdes det tyvärr att det är omöjligt under dessa extrema och oförutsedda omständigheter att vara värd för Health & Freedom Expo nästa vecka, och vi tvingas att boka om.

Under de senaste timmarna arbetade hotellet febrilt med oss för att säkra ett nytt datum som inte skulle störa semestern. Vi är glada att kunna rapportera att vi kan bekräfta 5-8 januari 2023.”Wellnessparenting.info

Det här är ett av årets viktigaste event som samlar ledande experter och organisationer som arbetar för våra mänskliga rättigheter, vårdfrihet, vetenskap och yttrandefrihet.

Aga kommer att rapportera på plats och intervjua personer med stort inflytande och som arbetar helhjärtat för vår framtid. Vi hoppas vi kan få in donationer på 10,000 kr för att täcka kostnader för flygbiljett och boende.

Swisha till nr: 1646 379 7684
Skriv som meddelande: freedom expo
Pengarna går oavkortat till dessa reportage.

Avslutad insamling gav 11 okt: 10.620 kr
Tack för allt fantastiskt stöd!

Redaktionen

American Health Freedom Expo 2023
American Health Freedom Expo 2023

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Skickar också en slant i kväll. Inte för så mycket för Health & Freedom Expo (har gjort mitt i vaccinfrågan…) utan mer för att har träffat Aga vid ett par tillfällen och det avgör frågan.

  • Oj så bra! Vore hemskt bra att få del av på diverse protokoller. Det är trots allt det viktigaste för befolkningen och det svåraste för lekmän att få tag på.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *