Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Studier och data: Covidvacciner hindrar kroppens immunförsvar och kan stimulera cancer

Christian Pavón Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Han är frilansare och en del av NewsVoice redaktion. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 975 418
publicerad 28 september 2022
- Christian Pavón, jurist
Äldre person får vaccin. Foto: Mongkolchon Akesin. Licens: Shutterstock.com

VACCININDUSTRIN. En nyligen utförd studie har visat att vissa negativa effekter orsakas av hur det nya experimentella covidvaccinet. Det spikprotein som levereras med mRNA-vaccinet har visat sig innehålla nanopartiklar som både kan trigga immunförsvaret på negativa sätt och dessutom är mycket tåliga på så sätt att de kan överleva i kroppen under 20-30 dagars tid. En annan studie visar att antalet cancerfall ökat med över 140% efter att personer tagit den tredje dosen.

Det senaste coronavaccinet har också uppgetts orsaka cancer vilket enligt studier beror på att det nya vaccinet som en bieffekt sätter ned kroppens varningssystem för kroppsceller som beter sig på ett onaturligt sätt.

Epoch Times [1]:

“Både Pfizer- och Moderna mRNA COVID-19-vaccinerna använder LNP:er för att leverera mRNA-spikproteinsekvenser till mänskliga celler. När mänskliga celler väl fått mRNA-sekvenserna kommer cellerna att tillverka spikproteiner, vilket utlöser ett immunsvar.

Det var ursprungligen tänkt att LNP:erna diskret levererar mRNA-sekvenser in i cellerna för att producera spikproteiner och på så sätt bilda immunitet mot COVID-19-viruset.

Men många studier på möss har sedan dess funnit att LNP, som påstås vara giftfria och säkra, faktiskt är mycket inflammatoriska.”

Kort sagt så ska en cell kunna signalera till kroppen när den beter sig märkligt och på det sättet ska en självförgörelsemekanism triggas som dödar den felande cellen. Eftersom den tredje dosen av coronavaccinet förändrar kroppens DNA har mekanismen i flera fall uppgetts sätta kroppens skyddssystem ur spel.

Epoch Times skriver [2]:

“På Frontline Health delar vi en berättelse om en helt frisk man som utvecklade matstrupscancer i stadium 3 fem månader efter att ha tagit sin andra dos av Covid-19-vaccinet. Hans fru tror att det var injektionen som gjorde att hennes mans hälsa blev utom kontroll.

Hennes misstankar stöds av en enorm ökning av cancersjukdomar som har rapporterats till Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) sedan starten av covid-19-vaccinationerna”.

Enligt vissa studier ska antalet cancerfall ha ökat med över 140% efter att personer tagit den tredje dosen, därav begreppet “turbocancer”.

Barncancer har också ökat kraftigt vilket det finns stöd för att det kan finnas korrelation mellan cancer och mRNA-vacciner.

Exposé skriver [3]:

“Officiella dödstalssiffror för Europa visar att det har skett en chockerande ökning med 691% av överdödlighet bland barn sedan europeiska läkemedelsmyndigheten förlängde godkännandet för akut användning [emergency use] av Covid-19-vaccinet från Pfizer för användning på barn i åldrarna 12 till 15 år i maj 2021.

Före detta beslut av europeiska läkemedelsmyndigheten var dödsfallen bland barn 2021 under den förväntade takten, men efter godkännandet för akut användning hade antalet dödsfall bland barn i slutet av året ökat med djupt oroande 1599 % jämfört med genomsnittet åren 2017 till 2020.

Tyvärr har denna trend fortsatt in i 2022, där Europa officiellt registrerat en 381% ökning av antalet dödsfall bland barn i år hittills, jämfört med genomsnittet 2018 till 2021.”

På äldreboenden i Kanada har dödssiffrorna stigit kraftigt och många av dessa har tagit tilläggssprutorna (boosters). Nu anklagas ansvariga myndigheter för att mörka data.

Epoch Times skriver [4]:

“Provinledningen i Manitoba i Kanada rapporterade i juli 2022 att administreringsfrekvensen för vaccin-boostershot i provinsen låg på 43,8% i maj 2022. Människor som hade fått booster-injektioner stod dock för mer än 70% av alla covidrelaterade dödsfall.

Denna rapport är fortfarande tillgänglig på Manitobas regeringswebbplats, men i veckan den 31 juli slutade webbplatsen att uppdatera diagrammet.

Liknande uppgifter finns tillgängliga från Storbritannien.”

Text: Christian Pavón

Källor

  1. Epoch Times: Inflammatory mRNA Nanoparticles Inhibit and Alter Immune Response: Pre-Print Study
  2. Epoch Times: COVID Vaccine Injury Data: 143,233 Percent Increase in Cancer
  3. Exposé: Europe officially records a shocking 691% increase in Excess Deaths among Children since EMA first approved COVID Vaccine for Children
  4. Epoch Times: High Percentage of COVID Deaths Had 3rd Shot, More Excess Deaths After 4th Shot


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq