Elton John och Britney Spears – “Hold Me Closer”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete (inkl granskningar, utlandsreportage) genom att annonsera, donera eller sponsra.
publicerad 8 september 2022
- NewsVoice redaktionen

“Hold Me Closer” är en låt av den engelska sångaren Elton John och den amerikanska sångerskan Britney Spears. Den släpptes som singel den 26 augusti 2022, genom EMI och Mercury. Låten kombinerar element från Johns låtar “Tiny Dancer” (1971), “The One” (1992) och “Don’t Go Breaking My Heart” (1976).

Bonus: Elton John och Dua Lipa – “Cold Heart”

“Cold Heart (Pnau remix)” är en låt av de engelska sångarna Elton John och Dua Lipa, producerad av den australiensiska trion Pnau, och släpptes genom EMI och Mercury Records den 13 augusti 2021 som den ledande singeln från Johns samarbetsalbum, The Lockdown Sessions.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq