Svaga protester mot islams kvinnoförtryck och NATO – Starka däremot mot medborgare som röstar fel

publicerad 27 september 2022
- Harriet Larsson
Mahsa Amini, privat foto

OPINION. I Iran demonstrerar folket mot regimens brutalitet, sedan den 22-åriga Mahsa Amini slogs ihjäl av moralpolisen, för att hennes sjal satt fel. Nu ska regimen agera mycket bestämt mot demonstranterna, säger Irans president Ebrahim Raisi. Tyvärr gör polisen i Paris och London detsamma, när demonstranter protesterar framför den iranska ambassaden.

Text: Harriet Larsson

Glöm inte “Hijab upproret” när våra feminister 2013 satte sjalen på huvudet för att en gravid muslimsk kvinna påstod att hon fått sin huvudduk avryckt. Massmedia spelade med. Röda mattan rullades ut ända upp till dåvarande justitieminister Beatrice Ask, där dessa sjalprydda damer tågade upp i samlad tropp.

Veronica Palm (S) var en av dessa, som nu låtsas protestera och skylla kvinnoförtrycket från islams moralpoliser på alla män. Hyckleri är bara förnamnet. När hon, precis som andra feminister alltid gör, smetar ut allt förtryck med förkärlek på vita medelålders män.

Undertecknad undrar var vänsterns annars så högljudda feminister håller hus, så fort unga muslimska män visar sina kvinnoförtryckande färdigheter? Våldtäkter sker varje dag utan att någon ställs till svars, eftersom förövare ofta har fel etnicitet, som riskerar att erodera det lika värdet, om signalement publiceras.

Inte heller denna gång hördes initialt ett pip till protest från vänsterhåll i mot Irans ledare. Nu, tycks de tvingade till lama försök, när protesterna ökar i hela Europa.

Feministerna till vänster tycks gå i före detta statsminister Stefan Löfvens fotspår, som beordrade sina kvinnliga ministrar att bära huvudduk under ett besök hos Irans ledare. Så utmärker sig den feministiska regeringen!

Från mina yrkesår inom rehabilitering minns jag en kvinna med utomeuropeisk bakgrund som vid ett återbesök på poliomottagningen, till sist visade sitt blåslagna ansikte under sjalen. En släkting hade sett hur hennes sjal hade halkat ner under en promenad och vips stod den vredgade maken i dörren, när hon kom hem.

Lika tyst är det från fredsrörelsen efter att den politiska eliten gjorde sin NATO-ansökan med regeringen i spetsen, som gjorde helt om på bara någon vecka. Folket fick inte säga sitt om ett så viktigt beslut. Precis som när beslutet togs i riksdagen under 1976 att Sverige skulle bli mångkulturellt, när proposition 1976:26 blev lag.

Nu har folket sagt sitt i årets val där Sverigedemokraterna gick framåt i hela landet, men vad hjälper det, när den politiska eliten återigen nonchalerar folkviljan.

Helst skall SD böja sitt huvud i skam för sina rötter och lägga sig platt på dörrmattan, för de som med sin politik har ansvar för att landet slår nya rekord i skjutningar, sprängningar och mord. När tryggheten flugit sin kos hos Svensson, då hjälper det inte att rabbla om allas lika värde, när Svennar förnedringsrånas och Svennes flickor våldtas varje dag.

Värst drabbade av det kriminella våldet är dock skötsamma invandrare i förorten, som vet att ingen hjälp är att få om de går till polisen. Att försvenskas kan straffa sig lika mycket som att tjalla. Vad hjälper hårdare straff om ingen åker fast?

Hedersförtryck med förortens ”skäggiga skuggor” blomstrar, när förorten hela tiden fylls på av nyanlända, där klanen styr och inte lagen.

Regeringsformens första paragraf verkar totalt bortglömd, att all makt utgår från folket, när midnatt råder och tyst det är i husen, men i de vänsterliberala husen är det minsann inte tyst, efter högerpartiernas framgång i det italienska valet.

Globalisternas företrädare i EU, Ursula van der Leyen ropar “Att vi har verktyg” (mot Italiens medborgare som röstade fel, precis som i Ungern) och vår Ann Linde vill inte vara sämre. I FN deklarerar hon att “omvärlden oroar sig över SD:s framväxt.”

Att det är deras S-politik som får medborgare att protestera finns inte i deras hjärnkontor för där ryms bara girighet, låtsasgodhet och underdånighet mot den globala finanseliten.

Giorgia Heloni, partiledare för “Italiens bröder” fick omkring 25% från 4,4% i valet 2018. Troligen blir det en koalition mellan högerpartierna – Italiens bröder, Lega och Forza Italia, som får omkring 45% av rösterna enligt valundersökningar (SvD).

Jag förstår att brunsmetade ord haglar från de vänsterliberala, när de hör Giorgias valspråk “Gud, familj och fosterland” att hon dessutom utan omsvep förkunnar att hon är emot EU, massinvandring och HBTQ-lobbyn gör oron stor i Bryssel för att EU:s medborgare ska sätta krokben för NWO, den nya världsordning. Eftersom folket nationen värnar, medan de själva globalismen tjänar.

Text: Harriet Larsson

Relaterat och källor


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Håller helt med dig angående svenska politikers hyckleri om alla kvinnors påstådda lika värde. Men det är också möjligt att den här kvinnans död varit en chans att återigen försöka dra igång någon form av färgrevolution på falska grunder. CCTV videon visar att hon bara kollapsar framför shariapolisen. Hjärtstopp kan i dagens läge lika väl bero på eventuell “vaccination”, som att det skulle vara en konsekvens av misshandel eller ej.

  Mahsa Amini CCTV Video

  https://nomadiceveryman.blogspot.com/2022/09/mahsa-amini-cctv-video.html

 • Håller helt med dig angående svenska politikers hyckleri om alla kvinnors påstådda lika värde. Men det är också möjligt att den här kvinnans död varit en chans att återigen försöka dra igång någon form av färgrevolution på falska grunder. CCTV videon visar att hon bara kollapsar framför shariapolisen. Hjärtstopp kan i dagens läge lika väl bero på eventuell “vaccination”, som att det skulle vara en konsekvens av misshandel eller ej.

  Mahsa Amini CCTV Video

  https://nomadiceveryman.blogspot.com/2022/09/mahsa-amini-cctv-video.html

 • Bra artikel. Kul för Italien. De vänsterextrema pk-politikerna och pk-journalisterna brunsmetar alla nationella partier som inte dansar efter globalisternas pipa.

 • Bra artikel. Kul för Italien. De vänsterextrema pk-politikerna och pk-journalisterna brunsmetar alla nationella partier som inte dansar efter globalisternas pipa.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *