Henrik Jönsson analyserar den nya regeringen – Har vi fått en fascistregering?

publicerad 28 oktober 2022
- av Gästskribent
Riksdagen, oktober 2022. Bild: SVT

“Hotas Sveriges demokrati verkligen av maktskiftet ? Hur ser kritiken mot regeringen egentligen ut? — och vad händer med ett samhälle där en allt större del av befolkningen upplever att deras åsikter betraktas som odemokratiska?”

Källa: Henrik Jönsson på YouTube


Så här kan du stötta Newsvoice

 • När Billström säljer Sverige till maffian i Ukraina så skal hela regeringen avsättas.
  När Mårtensson accepterar en muta av en socialist i Sölvesborg om 4,8 miljoner kronor som socialisten inte har, av utplundrade skattepengar. så skall någon i fängelse.
  När en s k ärkebiskop inte ens antyder om att peta hål på en socialistisk varböld
  blir svenska folket grundlurat och kommer garanterat lämna i större omfattning än vad han kunde drömma om. Skall Svenska Folket verkligen behöva utstå det?

 • Lövet hänvisar till en Arnstads bok om en annan uppfattning bla bla.
  Så man skall basera landets politik på EN författares bok, som knappast någon har läst. Kroppsspråket talar för “ge mig sympati”. Patetiskt.

 • Blir nu SD likt Mp ett litet proxyparti, som skall hoppa mellan två agenter redan inom UNI-partiet, för att skapa en illusion av demokrati?

 • Den 16 tar riksdagen beslut i frågan om tryckfrihet och censur i praktiken samt kriminalisering av sanningar. Detta är en vidimering av tidigare godkännande före valet. Denna galenskap har sin grund i Lövens olagliga avtal med FN dec 2018 som tf statsminister i övergångsregering. Över 1000 anmälde detta till JO som lämnade ärendet utan åtgärd. VARJE politiker som nu röstar ja på detta är korrupt landsförrädare och när det beger sig stå till ansvar för detta svek mot landet och folket

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *