De nya nätmedierna folkbildar, för fram fakta och leder samhällsdebatter

publicerad 24 oktober 2022
- av Torbjörn Sassersson red.
Fria människor är lyckliga människor. Foto: Roman Samborskyi. Licens: Shutterstock.com

https://www.youtube.com/watch?v=NUJS2pa40tI

REDAKTÖREN. Perspektiv TV är en kanal som lyfter fram intressanta nyheter i videoformat. De arbetar utifrån en fantastisk studio i Stockholm som har allt ett seriöst och oberoende media kan önska sig.

De nya nätmedierna (altmedia) har idag har så mycket bra och trovärdigt material att vi kan citera och korsreferera till varandra istället för att vanemässigt referera till agendadrivna systemmedier. Vi kan bjuda in varandras debattprofiler för intervjuer. Vi folkbildar, för fram fakta och leder de samhällsdebatter som de industrianpassade systemmedierna inte vill ha.

Låt oss samarbeta mer

Torbjörn Sassersson, redaktör, NewsVoice.se