De nya nätmedierna folkbildar, för fram fakta och leder samhällsdebatter

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 24 oktober 2022
- Torbjörn Sassersson red.
Fria människor är lyckliga människor. Foto: Roman Samborskyi. Licens: Shutterstock.com

https://www.youtube.com/watch?v=NUJS2pa40tI

REDAKTÖREN. Perspektiv TV är en kanal som lyfter fram intressanta nyheter i videoformat. De arbetar utifrån en fantastisk studio i Stockholm som har allt ett seriöst och oberoende media kan önska sig.

De nya nätmedierna (altmedia) har idag har så mycket bra och trovärdigt material att vi kan citera och korsreferera till varandra istället för att vanemässigt referera till agendadrivna systemmedier. Vi kan bjuda in varandras debattprofiler för intervjuer. Vi folkbildar, för fram fakta och leder de samhällsdebatter som de industrianpassade systemmedierna inte vill ha.

Låt oss samarbeta mer

Torbjörn Sassersson, redaktör, NewsVoice.se


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Hur bra som helst , din sista uppmaning. Och i det arbetet vore det också bra om många av de som kommenterar deltar. Dvs ett organiserat samarbete med alternativmedia, där ändå vars och ens egenprofil bevaras. Detta skulle uppnås enkelt om man har en gemensam nyhetsbyrå, där man grraskar flödet exvis av två- tre kunniga personer -Sedan har man en sändlista där man uppmanar övriga media att publicera detta : Fast på ert sätt.
    Vad säger du Torbjörn?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *