De nya nätmedierna folkbildar, för fram fakta och leder samhällsdebatter

-

REDAKTÖREN. Perspektiv TV är en kanal som lyfter fram intressanta nyheter i videoformat. De arbetar utifrån en fantastisk studio i Stockholm som har allt ett seriöst och oberoende media kan önska sig.

De nya nätmedierna (altmedia) har idag har så mycket bra och trovärdigt material att vi kan citera och korsreferera till varandra istället för att vanemässigt referera till agendadrivna systemmedier. Vi kan bjuda in varandras debattprofiler för intervjuer. Vi folkbildar, för fram fakta och leder de samhällsdebatter som de industrianpassade systemmedierna inte vill ha.

Låt oss samarbeta mer

Torbjörn Sassersson, redaktör, NewsVoice.se

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

2 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Pia Hellertz
24 oktober 2022 kl 14:02

Utmärkt förslag! Ensamma är vi svaga, men tillsammans blir vi starka…

Ingemar ljungqvist
Gäst
24 oktober 2022 kl 12:38

Hur bra som helst , din sista uppmaning. Och i det arbetet vore det också bra om många av de som kommenterar deltar. Dvs ett organiserat samarbete med alternativmedia, där ändå vars och ens egenprofil bevaras. Detta skulle uppnås enkelt om man har en gemensam nyhetsbyrå, där man grraskar flödet exvis av två- tre kunniga personer -Sedan har man en sändlista där man uppmanar övriga media att publicera detta : Fast på ert sätt.
Vad säger du Torbjörn?

Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV