Vaccinnarrativet kollapsar när Harvard-studie visar att coronavacciner är farligare än Covid-19

publicerad 12 oktober 2022
- Gästskribent
CDC direktören Rochelle Walensky vid sidan av en anonym kvinna med munskydd. Montage av pressfoto från CDC respektive foto av Engin Akyurt (licens: Unsplash.com)
CDC direktören Rochelle Walensky vid sidan av en anonym kvinna med munskydd.

COVID. Covid-Boosters som inte har testats på människor rullas ut över hela världen, men en ny studie indikerar att coronavaccinerna är mycket farligare än sjukdomen Covid-19. CDC har tillhandahållit falsk information om myndighetens dokumentation av biverkningar kopplade till vaccinerna, skriver The Florida Standard.

Regeringstjänstemän och vanliga medier uppmanar de vaccinerade att injicera en andra så kallad “bivalent” booster som sägs rikta in sig på Omicron-varianten, men det visar sig att denna injektion inte har testats på människor och det enda djurförsök som har utförts var på åtta möss.

“Det har inte bevisats i en klinisk prövning, eftersom vi inte har tid att göra en klinisk prövning, eftersom vi måste få ut vaccinet nu, eftersom vi har en sådan situation över hela världen och säkert i USA har vi 400 dödsfall per dag och upp till 5000 sjukhusvistelser om dagen”, förklarade NIAID:s dr Anthony Fauci i en intervju.

CDC-direktören Rochelle Walensky har också sagt att boosters måste påskyndas för att fungera korrekt. En försening skulle potentiellt göra dessa “föråldrade” eftersom nya varianter skulle bildas, hävdar Walensky.

Sprutan värre än viruset

En ny studie utförd av forskare på Harvard och Johns Hopkins, som för närvarande finns i preprint, avslöjar att Covid-19-vaccinerna var upp till 98 gånger värre än själva viruset. Studien är kritisk till booster-kravet för amerikanska universitetsstudenter.

Falsk information

Som först rapporterades i Epoch Times, har CDC tillhandahållit falsk information om deras spårning av biverkningar orsakade av vaccinerna. Samtidigt medger Rochelle Walensky att det finns ett orsakssamband mellan mRNA-vaccinerna och myokardit:

I ett brev daterat den 2 september från CDC-direktören till senator Ron Johnson skriver Walensky att:

“CDC utför konsekvent omfattande datainsamling och analys för att upptäcka potentiella biverkningar och säkerhetssignaler, och kommunicerar sedan denna information till allmänheten. Till exempel genomförde VAERS-personal bedömningar som visade att orsakssamband finns mellan trombos med trombocytopenisyndrom och Janssens COVID-19-vaccin samt mellan myokardit och mRNA COVID-19-vaccination.”

I samma brev uppgav Walensky också att CDC inte analyserade vissa typer av biverkningar alls 2021, trots att de tidigare hade sagt att de startade denna spårning i februari samma år.

Text: Jonas Vesterberg, The Florida Standard: Vaccine Narrative Collapses as Harvard Study Shows Jab More Dangerous than COVID| Översättning: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq