Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Gerald Celente: “Alla måste göra allt de kan för att förstärka det positiva och eliminera de negativa trenderna som formar vår framtid”

publicerad 23 november 2022
- Gästskribent
Gerald Celente, 16 dec 2020. Foto: TrendsResearch.com
Gerald Celente, 16 dec 2020. Foto: TrendsResearch.com
Gerald Celente, 16 dec 2020. Foto: TrendsResearch.com

OPINION. Tredje världskriget blev nästan officiellt i tisdags när en missil flög över gränsen in i Polen där USA har 40.000 soldater stationerade. Ryssland beskylldes omedelbart för explosionen utan några verkliga bevis, vilket nästan antände en global konflikt.

Text: Gerald Celente, nyhetsutskick via e-post | Nedkortning: NewsVoice

Vid ytterligare granskning avfyrades missilen av det ukrainska luftförsvarssystemet. Ändå hävdar NATO och amerikanska tjänstemän att Ryssland bär det fulla ansvaret för attacken.

General Mark Milley, ordförande för Joint Chiefs of Staff, backade på sina kommentarer om diplomatiska fredssamtal efter att ha fördömts av Biden-administrationen. Nu hävdar han att Ukraina i huvudsak kommer att besegra Ryssland och att de borde fortsätta att kämpa.

Men när vintern nu kommer till Ukraina förstörde Ryssland mer än 50 procent av Ukrainas energiinfrastruktur och lämnade miljoner utan värme och vatten. Varför stoppar inte folket detta? Var är fredssamtalen?

Påven Franciskus sa att Vatikanen är redo att medla fram ett slut på kriget i Ukraina, äntligen en religion som är villig att stå upp för fred.

Vi står på randen av kärnvapenförintelse. Alla måste göra allt de kan för att förstärka det positiva och eliminera de negativa trenderna som formar vår framtid. Det blir bara värre om vi inte ändrar dem och det enda sättet vi kan besegra denna negativa utveckling är att leva livet, leva friheten och sträva efter lycka.

Text: Gerald Celente, The Universal Church of Freedom


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq