Gerald Celente: “Alla måste göra allt de kan för att förstärka det positiva och eliminera de negativa trenderna som formar vår framtid”

publicerad 23 november 2022
- Gästskribent
Gerald Celente, 16 dec 2020. Foto: TrendsResearch.com
Gerald Celente, 16 dec 2020. Foto: TrendsResearch.com
Gerald Celente, 16 dec 2020. Foto: TrendsResearch.com

OPINION. Tredje världskriget blev nästan officiellt i tisdags när en missil flög över gränsen in i Polen där USA har 40.000 soldater stationerade. Ryssland beskylldes omedelbart för explosionen utan några verkliga bevis, vilket nästan antände en global konflikt.

Text: Gerald Celente, nyhetsutskick via e-post | Nedkortning: NewsVoice

Vid ytterligare granskning avfyrades missilen av det ukrainska luftförsvarssystemet. Ändå hävdar NATO och amerikanska tjänstemän att Ryssland bär det fulla ansvaret för attacken.

General Mark Milley, ordförande för Joint Chiefs of Staff, backade på sina kommentarer om diplomatiska fredssamtal efter att ha fördömts av Biden-administrationen. Nu hävdar han att Ukraina i huvudsak kommer att besegra Ryssland och att de borde fortsätta att kämpa.

Men när vintern nu kommer till Ukraina förstörde Ryssland mer än 50 procent av Ukrainas energiinfrastruktur och lämnade miljoner utan värme och vatten. Varför stoppar inte folket detta? Var är fredssamtalen?

Påven Franciskus sa att Vatikanen är redo att medla fram ett slut på kriget i Ukraina, äntligen en religion som är villig att stå upp för fred.

Vi står på randen av kärnvapenförintelse. Alla måste göra allt de kan för att förstärka det positiva och eliminera de negativa trenderna som formar vår framtid. Det blir bara värre om vi inte ändrar dem och det enda sättet vi kan besegra denna negativa utveckling är att leva livet, leva friheten och sträva efter lycka.

Text: Gerald Celente, The Universal Church of Freedom


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • ”Det positiva” ska alltså verkas för. Vilket sinnesdrag, kan vara lika unikt som att en talesman för nån religion pratar om fred, eller inte. Jag kan nästan se framför mig djungis Khan pratandes om paradiset och att gräset är grönare på andra sidan.

  Bibliskt är det hursomhelst för där varnas det emot de falska profeterna, som pratar om kärlek och fred , men har dolken redo bakom ryggen.

  Mina två poäng alltså, och för att förtydliga så tror jag ”påven” är en stor falsk profet, inte minst för att han pushat för satans giftinjektioner. Oavsett om han vet vad det är eller ej, så är det en högre andemakt som bestämmer

 • “Det positiva” ska alltså verkas för. Vilket sinnesdrag, kan vara lika unikt som att en talesman för nån religion pratar om fred, eller inte. Jag kan nästan se framför mig djungis Khan pratandes om paradiset och att gräset är grönare på andra sidan.

  Bibliskt är det hursomhelst för där varnas det emot de falska profeterna, som pratar om kärlek och fred , men har dolken redo bakom ryggen.

  Mina två poäng alltså, och för att förtydliga så tror jag “påven” är en stor falsk profet, inte minst för att han pushat för satans giftinjektioner. Oavsett om han vet vad det är eller ej, så är det en högre andemakt som bestämmer

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *