Robin Eriksson: Kriminella i USA brukar rösta på Demokraterna

publicerad 28 november 2022
- Gästskribent
Temabild: mafioso. Foto: Shutterstock.com

USA-POLITIK. Politikern och republikanen Ted Cruz sa på ABC News att kriminella brukar rösta på Demokraterna. En man från Cosa Nostra – den italienska maffian – säger att han är för vapenkontroll. Det underlättar hans jobb som yrkesmördare.

Text: Robin Eriksson, swisha gärna en gåva till 0760-836744

Han kan resa runt i New York, Philadelphia och New Jersey och skjuta folk som behöver elimineras mycket lättare om skjutvapen är förbjudna. Det blir svårare för honom att försörja sig som lönnmördare om vanligt folk får ha vapen. Då kan folk skjuta honom när han ska skjuta någon på gatan, i en bar eller när han går in på ett företag och spöar en företagare med en batong för att företagaren har satt på någon annans fru.

I denna fråga brinner både Cosa Nostra och Sveriges politiker för vapenkontroll.

En annan man från Cosa Nostra säger att han har betalat många politiker och alla av dem har varit demokrater. Det är lättare att muta en normkritisk demokrat än en kristen republikan.

Demokraternas politik med hög bensinskatt gör det också möjligt för Cosa Nostra att tjäna större pengar när de säljer bensin svart.

Då det kommer till brottslighet vill Cosa Nostra ha politiker som är mjukisar. Cosa Nostra vill att kriminella ska få korta fängelsestraff och att polisen bara ska få några jordnötter i finansiering.

Den senaste tiden har demokrater börjat säga att polisen ej längre ska få några pengar för poliserna är rasister mot afroamerikaner. Det älskar Cosa Nostra för om polisen ej längre ska få några resurser blir det lättare för maffian att driva sin verksamhet.

Vissa säger att Cosa Nostra borde vilja ha en hyfsad polis för de är italienare som har fru och barn och de borde ej vilja att sonen misshandlas och dottern våldtas. Dock springer ej Cosa Nostra till polisen för något utan de håller själva ordning i sina egna områden.

Om du kommer som utböling till ett italienskt område där maffian är stark och börjar våldta och misshandla kommer maffian att skjuta dig och de är experter på att trolla bort folks kroppar.

Cosa nostra är för illegal migration, öppna gränser och okontrollerad massinvandring från tredje världen. Illegal migration ökar brottsligheten så polisen får mindre resurser att trakassera maffian. Öppna gränser är bra för maffian för då flödar det in massor av narkotika i USA vilket ökar brottsligheten då det finns en massa vansinniga pundare överallt. Polisen måste fokusera på alla hjärndöda junkies om gränserna står öppna vilket gynnar maffian.

Maffian gillar republikanernas politik i två frågor: utrikespolitik och sexualundervisning. De flesta mafiosos är kulturella katoliker (men ej starka katoliker) så de vill ej att skolorna ska lära deras barn saker om sex och HBTQ som de som föräldrar ej gillar.

Mafiosos är macho. Inget fruntimmer har kommit på tanken att försöka bli medlem i maffian) och de har traditionella åsikter om könsroller och sex. Även om mafiosos bor i den liberala delstaten New York kan de välja en katolsk skola åt sina barn så barnen slipper drag queen story hour och liknande i skolan. Katoliker är i minoritet i New York, men de är ändå en stor del av befolkningen så de kan ha sina egna skolor. I delstaten New York och staden New York City finns 30 procent katoliker.

Mafiosos är nationalister. De vill att USA ska vara nummer ett och att presidenten ska jävlas med andra länder som vill sätta sig på USA. Därför gillar maffian republikanernas utrikespolitik. President Obama sa att han tycker att USA är ett exceptionellt land på samma sätt som grekerna tycker att Grekland är ett exceptionellt land. Maffian föredrar en patriotisk president som säger ”USA är bäst”.

På det hela taget är det självklart för maffian att de röstar på Demokraterna. I slutänden går maffian ut på att tjäna pengar och det blir lättare med korrupta politiker, mjuka straff, en svag polis, en vek befolkning som ej kan skjuta tillbaka samt narkomaner och illegala migranter i varje gatuhörn.

Text: Robin Eriksson, swisha gärna en gåva till 0760-836744


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Ta bort demokraterna och ersätt med sozzarna, miljöpesten, centerpedofilerna och vänsterkommunisterna så är det precis så det går till i Sverige inklusive röstfusket.

  • Ta bort demokraterna och ersätt med sozzarna, miljöpesten, centerpedofilerna och vänsterkommunisterna så är det precis så det går till i Sverige inklusive röstfusket.

  • Tja, “demokraterna” är ju själva de värsta valfuskarna och myglarna så nog trivs de i sällskap med andra kriminella. Dessutom är banden mellan “demokraterna” och maffian sekelgamla i USA och passar varandra som hand i handsken!

  • Tja, “demokraterna” är ju själva de värsta valfuskarna och myglarna så nog trivs de i sällskap med andra kriminella. Dessutom är banden mellan “demokraterna” och maffian sekelgamla i USA och passar varandra som hand i handsken!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *