Sverigedemokraterna vill terrorstämpla hela Ryssland

13

Sverigedemokraterna vill klassa hela Ryssland, inklusive det ryska folket, som en terroraktör. Partiet har drivit frågan i den konservativa EU-gruppen och får nu stöd från Europas liberaler.

Sparka ut de ryska ambassadörerna från EU, från alla andra internationella organ, inklusive från FN:s säkerhetsråd, avbryt alla diplomatiska förbindelser med Ryssland och klassa hela landet som en terrorstat. Det kräver den konservativa gruppen i EU (ECR), den partigrupp som Sverigedemokraterna är med i, i en motion till EU-parlamentet.

Läs hela artikeln i Samnytt

Text: Samnytt | Video: Perspektiv TV

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Bengan
Bengan
Gäst
22 november 2022 kl 23:11

Södra och härska vinner igen!

Åter en suck…

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
21 november 2022 kl 18:02

Det handlar nog om att gynna Sveriges affärer och inte om något som någon tror på.
Det är ett alltför stort språng för att kunna vara något annat.
Sveriges etablissemang signalerar till USA: vi tycker som ni vad tycker ni?

Marianne
Marianne
Gäst
21 november 2022 kl 18:01

Å Kina är väl bästa samarbetspartnern, så demokratiska och förstående för alla nationer runt i Stilla havet. Quatar och Saudiarabien är också de utmärkta demokratier vi kvinnor får göra vad vi vill utanför hemmet.
Hur kan de bara “glömma” allt elände som NATO och vissa länder där ur, ställt till med. De är ju orsaken till att världen fått flyktingströmmar, detta vet de om.
SD sviker på front efter front, allt de säger sig stått för, för att få sitta med eliten vid köttgrytorna – skamligt och fult.

Benny H
Benny H
Gäst
21 november 2022 kl 16:26

Jaha? Och när ska SD proklamera att Israel, Saudiarabien, USA, Storbritannien, Qatar, Turkiet med flera klassas som terrornationer vilket torde vara en logisk följd av SD:s nya politik? Det är nog så illa att SD tar sina order direkt från Jerusalem och det var nog därför man markerade med Israels flagga vid en valvaka! Sverige är väl också en sponsor av terrorism i Syrien, Afghanistan, Irak och Libyen. Verkar som SD är dåligt pålästa och ska nog bara hålla sig till svensk politik. Inkompetensen lyser igenom för mycket!

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
21 november 2022 kl 12:37

Men, men, men, alla människor är ju lika mycket värda?

Det var nog den snabbaste resan hittils från. “Putin är en ond diktator som förtrycker sitt folk”. Till. “Alla ryssar är terrorister”.

Måste vara bästa receptet. Isolera, uteslut, stoppa all dialog och avhumanisera, och terrorklassa alla som fiender till männskligheten. Ett verkligt fruktbart recept för fred.

Förr hyste jag viss respekt för Sverigedemokraterna, de kunde ju i alla fall säga vissa vettiga saker. De borde byta namn till Nya Socialdemokraterna. Snart får nog Jimmy gå på nobelfesten ändå. Ja Wallenbergs alla ho___ hamnar ju förr eller senare där.

En blå eller röd regering, samma “bruna” soppa alltihopa. Ju förr människor inser det ju bättre.

Hur många gånger ska “regeringskifte” ske där man sviker samtliga löften till sina väljare för att kompromissa med dem man “samarbetar” med. Alltid är det det som folk röstar på som röstas bort.

Det enda man kan hoppas på med Nya Socialdemokraterna är väl att det går så fort att avsäga sig allt man stod för, att människor faktiskt kan se det.

Elsa Widding gillar jag. Och Jomshof kan ju säga en hel del vettigt. Men Jimmie har ju blivit en lobotomerad grå sosse. Vareda intervju låter ju precis likadan. Kanske behöver han bli lite “sedelös” med någon av de unga damerna i partiet igen så han vaknar till liv?

evavadD
evavad
Reply to  Josef Persson
22 november 2022 kl 22:59

När ska vi få nog av kontrollerad opposition?

Conny Freij larson
Conny Freij larson
Gäst
21 november 2022 kl 12:19

Skrämmande okunnigt. Men partiet har fler av dessa okunniga och närsynta politiker med relativt hög placering inom SD, Björn Söder är en.
Men SD skiljer sig inte så värst mycket från övriga regeringspartier. Den svartvita synen på omvärlden råder även hos dem. “Antingen är du med oss, eller emot oss.”, är det vanliga och inskränkta resonemanget. Ingen nyanserad debatt överhuvudtaget.
Det är naturligtvis inte lätt att få en klar bild av verkligheten, men om man följer de alternativa medier som finns, t ex Newsvoice, får man ändå en någorlunda blandad information om vad som sker i världen.

Södergren
Södergren
Gäst
Reply to  Conny Freij larson
21 november 2022 kl 21:42

Och mer kunnighet bör även omfatta [regionen] Ukraina och dess förhållande till den Ryska Federationen. Och varför ligger världens bio-lab just i UA?

Södergren
Södergren
Gäst
21 november 2022 kl 11:48

Och varför inte lika för USA, som förstört en hel rad stater sedan Koreakriget.
Och varför skall Sverige, som är en neutral stat, lägga sig i trubbel mellan
UA vs RU?
Mer handel och kommunikation är lösningen på det mesta i politiken.

holmans
holmans
Gäst
Reply to  Södergren
21 november 2022 kl 18:25

Jovisst, handel och kommunikation är ju det som varit grunden till vårt välstånd.

Här en lista som någon presenterade på sönderbombade och manipulerade länder där USA “sprider demokrati”:

States that were bombed by the United States of America after World War II:
• Korea and China 1950-53 (Korean War)
• Guatemala 1954
• Indonesia (1958)
• Cuba (1959-1961)
• Guatemala (1960)
• Congo (1964)
• Laos (1964-1973)
• Vietnam (1961-1973)
• Cambodia (1969-1970)
• Guatemala (1967-1969)
• Grenada (1983)
• Lebanon (1983, 1984) (destroying targets in the territories of Lebanon and Syria)
• Libya (1986)
• Salvador (1980)
• Nicaragua (1980)
• Iran (1987)

Ladulås
Ladulås
Gäst
Reply to  Södergren
22 november 2022 kl 19:53

Sverige är inte längre en neutral stat. Riksdagspolitikerna, inklusive Sverigedemokraterna, har givit upp Sverige som en suverän stat och ämnar nu underordna landet det AngloAmerikanska Imperiets väpnade gren NATO (North Atlantic Terror Organization).

SD har svikit sina väljare i frågan om svenskt EU-medlemskap, med motiveringen att partiet ville “påverka EU inifrån”. Var det på detta och liknande sätt de ville påverka EU?

holmans
holmans
Gäst
21 november 2022 kl 11:41

Jamen det var ju väldigt smart! Inte ett enda bevis på någonting och utifrån dessa icke-bevis terrorklassa hela Ryssland. För allt i världen se till att inga fredssamtal kan äga rum för tänk vad mycket pengar som skulle gå förlorade för USAs krigsindustri (en av de få som fortfarande inte flyttat till Kina). Risken för kärnvapenkrig struntar vi naturligtvis fullständigt i nuförtiden.
Jag hade 10 förhoppningar på förbättringar inom olika områden inför ett regeringsskifte och jag hade hoppats att någon iallafall skulle förverkligas eftersom det fanns vissa förnuftiga röster inom SD, Richthof, Elsa Widding exempelvis. Men ingenting, absolut ingenting har blivit bättre. Jo förresten, det var några örens sänkning av drivmedelspriset…

Ladulås
Ladulås
Gäst
Reply to  holmans
22 november 2022 kl 20:00

Det finns ingen politisk opposition i Riksdagen, alla där är rörande överens. Svenskarna vill heller inte ha någon opposition.