Regeringen: System med visitationszoner utreds för att stoppa skjut­ningar och sprängningar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete (inkl granskningar, utlandsreportage) genom att annonsera, donera eller sponsra.
publicerad 20 december 2022
- NewsVoice redaktionen
Statsminister Ulf Kristersson, december 2022. Pressfoto: Regeringen.se

SVERIGE. En utredare ska lämna förslag på hur ett system med tids­begränsade och geografiskt avgränsade visitations­zoner kan införas i Sverige. Syftet är att kunna vässa arbetet mot gängen och före­bygga att skjut­ningar och sprängningar sker.

Regeringen genomför nu den största offensiven i svensk historia mot organiserad brotts­lighet. Tryggheten och tilliten ska återupprättas. För det krävs ett paradigm­skifte med kraftfulla åtgärder som ger resultat. Som en del av det arbetet har regeringen beslutat att ett system med visitations­zoner ska utredas.

Ett system med visitations­zoner innebär att det blir möjligt att inrätta särskilda zoner där vissa tvångs­medel – såsom kropps­visitation och hus­rann­­sakan i fordon – får användas utan att det finns någon brotts­misstanke. Det är viktigt att reglerna utformas så att systemet är rättssäkert och att det används förnuftigt och vid rätt tillfällen, när det verkligen kan göra nytta i brotts­bekämp­ningen.

Syftet med uppdraget är att vässa arbetet mot gängen och före­bygga samt förhindra skjutningar och spräng­ningar. Utredaren inleder sitt arbete efter nyår och ska redovisa upp­draget efter ett år. Utredare blir Karin Erlingsson.

Den danska polisen har sedan 2004 i förhållandevis stor omfattning använt verktyget och där finns en beprövad erfarenhet av åtgärden Polis­myndig­heten i Sverige har, med hänvisning till den negativa brotts­utveck­lingen, framfört att det bör övervägas om visitations­zoner ska kunna inrättas även här i landet.

Beslutet att tillsätta en utredning är en del av Tidöavtalet som är en överens­kommelse mellan Sverige­demokraterna, Moderaterna, Krist­demokraterna och Liberalerna.

Text: Caroline Opsahl, pressekreterare hos justitieminister Gunnar Strömmer

Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Annons från Patriotkompaniet


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Så grisen ska börja visitera folk som är på ute på promenad i ”fel” område. Eller ska de gå på hudfärg, kläder, frisyrer eller smycken? Hur som helst så luktar det upplopp. Och även denna gång hejjar jag på orten!! Undra hur kombon upplopp och vapen ser ut? Ska hålla koll på detta så jag vet när popcornen ska införskaffas.

 • Så grisen ska börja visitera folk som är på ute på promenad i “fel” område. Eller ska de gå på hudfärg, kläder, frisyrer eller smycken? Hur som helst så luktar det upplopp. Och även denna gång hejjar jag på orten!! Undra hur kombon upplopp och vapen ser ut? Ska hålla koll på detta så jag vet när popcornen ska införskaffas.

 • Mycket att reda ut här. Att nya regeringen försöker att stävja våldsutvecklingen förstår jag inte hur någon kan tycka är problematiskt, men det är mer komplicerat än så. Sverige förändrades i avseende gäng åren kring 90-94 i sammanband med fastighetskrisen och tänker då på etablering av div Mc-gäng. Det dröjde inte många år innan dessa gäng blev utskjutna ur t ex Malmö Down Town av så kallade invandrargäng, sedan dess har våldet, skjutningarna våldtäkter bara öka och ökat. 

  I ett längre perspektiv är våldsutvecklingen naturligtvis planerad och i samband med detta har flera narrativ lanserats t ex att våldet har sin orsak i Svenskarnas rasism som inte “bjuder in” invandrare in i samhället osv – ett skuldbeläggande av offret dvs oss svenskar. Dessutom splittrar man upp och politiserar debatten genom ideologiska höger- och vänster idéer. Är du inte för är du emot. Problemen får inte diskuteras utifrån händelser utan allt skall tolkas utifrån ideologier. 

  Ett enat folk kan aldrig besegras, och doktrinen har varit att splittra så mycket det går, i annat fall hade man inte lyckas med massinvandringen. 

  I dag spelar allt detta inte så stor roll längre. Globalisterna segrar genom att metodiskt bit för bit reglera bara bort det mest nödvändigast från oss med t ex pandemilagar, dyr EL, inflation osv och har för avsikt att göra alla fattiga för att hålla oss sysselsatta med med ren överlevnad allt meden nedmontering av alla länders suveräna rätt att själva få bestämma monteras ner. Vi kommer att bli skinnade in på bara kroppen, frysa och gå hungriga. 

  Hur många av er besökte östblocket innan murens fall? Ni som gjorde det vet ungefär hur det kommer att bli här. Brist på allt, vilket spär på korruptionen. Gripande av dissidenter och summariska rättegångar.

  • Bra tänkt, tycker jag. Nu har vi äntligen en ny regeringen som vill göra något på riktigt mot våldet och då kan vi ju inte gnälla om att det handlar om att införa en polisstat.

   Ett massivt problem är att polisen saboterats av yttre krafter (via typer som Eliasson) som syftar till att försvaga polisen genom att införa PK-policy.

   Jag kommer aldrig att glömma när en sabotör på polisens växel valde att inte skicka en patrull när jag varnade för att barn höll på att bli överkörda av några dårar som körde crossmotorcykel intill en lekplats vid en Max-restaurang.

   Polisen och Max i Slagsta ointresserad av att förhindra barnolycka – Fel signalement
   https://newsvoice.se/2018/06/polisen-max-barnolycka-signalement/

   Så fort jag uppgav signalement ändrades tonen hos växelpolisen som omedelbart blev snorkig och snabbt avslutade samtalet. Ingen polis kom till platsen och jag väntade länge.

   • “Nu har vi äntligen en ny regeringen som vill göra något på riktigt mot våldet och då kan vi ju inte gnälla om att det handlar om att införa en polisstat”.

    Ett exempel av många när människor passivt låter sig hjärntvättas; lär sig utantill (utan att tänka själva) upprepa vad andra har sagt åt dom att säga. Syftet är att splittra så till den grad att hela debatten slår knut på sig själv: förts en massiv kritik mot det ökande gatuvåldet med kritik av främst polisens inaktivitet som ytterst beror på politiska beslut. Så ändras opinionen och en ny regering försöker ta krafttag och kritikerna vänder nu på en femöring och kritiserar politikerna och polisen för att göra något åt de problem som tidigare kritiserats?

   • “Nu har vi äntligen en ny regeringen som vill göra något på riktigt mot våldet och då kan vi ju inte gnälla om att det handlar om att införa en polisstat.”

    Undrar hur du skulle tycka om polisen stoppade dig varje gång du gick ut på ett ärende, kroppvistera dig, ge dig order hit och dit, gå igenom din bil, kräva svar på vart du ska, varför du ska dit, vem du ska träffa, hur lång din visit är.
    Och så en knuff hit och dit eller en betong på knäna när du misslyckas ge “korrekt” svar eller inte klarar av att vara extremt vänlig mot dessa människor som försöker och hålla gatorna “säkra”.
    Några veckor av sådan behandlingen kanske får dig på andra tankar.
    Det mest skrämmande i ditt inlägg, är att du verkar tro att regeringen (röd,grön eller blå) arbetar för att förbättra landet, man blir livrädd av sån naivitet.

    • Självklart har du rätt. Om polisen istället får denna typ av arbetsuppgifter kan det bli dags att antingen lägga resten av sitt liv inom partipolitiken eller att lämna landet och där ute hoppas på att det finns ett bättre land, vilket är tveksamt.

     Jag förstår att toppolitikerna styrs av yttre krafter som EU och inre krafter som ego, men jag vill ändå hoppas på det bästa och att ge den nya regeringen åtminstone EN chans.

     • För rätt länge sedan, i min ungdom, gick jag på niten att tro att hela samhället går fram rätt oplanerat, mållöst, nästan som ett fyllo på en gata, raglande från en sida till den andra, eftersom den teorin gav en förklaring till de återkommande omsvängningar som historien uppvisar på så många områden.

      Numera har jag fullständigt övergett tesen att samhällsutvecklingen kan ses som resultatet av rätt trubbiga sociologiska förklaringsmodeller.

      Istället är jag helt övertygad om att precis allt viktigt som sker i världen är planerat.

      Man kan likna den minutiöst planerade samhällsutvecklingen vid en gammaldags klocka, ett så kallat pendelur.

      Själva dynamiken utgår från pendelrörelsen: Den ena ytterligheten avlöser den andra:

      – En tids starkt överdriven vänsterextremism ger plats för fascism.

      – En tids oordning och laglöshet ger plats för ett strikt kontrollerat polissamhälle.

      Vi kan här se resultatet av hur svängningar fram och tillbaka kan förstöra det mest solida bygge:
      https://www.youtube.com/watch?v=j-zczJXSxnw

   • metoden som politiker och polis använder fungerar inte. Den har aldrig fungerat och kommer aldrig att fungera. Utom som ett skott i mörkret (tyvärr träffar man då inte de mörka personerna).
    Man har hållit på i över hundra år och bekämpat, utan minsta framgång. Det vore enklare att eliminera orsakerna till gängen med DET vill inte politikerna. Vilket torde vara uppenbart för alla som har grundläggande tankeförmåga i behåll.

  • https://expose-news.com/2022/12/13/climate-change-lockdowns-15-min-city/
   Governments are about to introduce Climate Change Lockdowns disguised as “15 Minute Cities” under the UN Agenda 2030 directive & WEF Great Reset plan
   https://odysee.com/@WindowsontheWorld:8/Opposing-Human-Settlement-Zones:1
   Opposing Human Settlement Zones = Show
   Following the news that UK cities are being split into zones and travel in cars is being restricted under Agenda 2030 this show outlines the reasons and facts behind this permanent lockdown of local travel.
   https://odysee.com/@WindowsontheWorld:8/OPPOSING-LTNS–:8
   How to Oppose LTN’s – Bullet Points
   Low Traffic Neighbourhoods are being implemented all over the UK. This lockdown of towns and cities is being done with the appearance of public participation.

   Allting idag är så korrumperat att man kan betrakta allting som ett bedrägeri med bedrägligt språk som alltid leder till nya bedrägerier och än mer finns i en stor kampanj som helt klart är synkroniserad. Vi befinner oss i ett globalt WWIII vare sig vi förstår det – vill det – eller inte – kriget om föreställningarna.
   Detta gäller även de nu föreslagna svenska “visitations-zonerna”.
   Om man verkligen ville komma tillrätta med problemen så finns det praktiska handfasta lösningar på dem – men det kommer inte att ske – “problemen” ingår i kampanjen. (Hegelian Dialiectic).

 • I det område jag bor (Hässelby, Stockholm) har det inom en radie på 500 meter från vår bostad senaste 5 åren förekommit 3 mord, 2 sprängningar, 1 våldtäkt, 3 butiksrån (med “kniv- och pistolliknande föremål”) och x antal bilstölder och inbrott. Jag nämner endast siffror jag känner till och har inte kollat om det finns fler exempel, vilket det naturligtvis gör.

  I grannorten Rinkeby kan man köpa automatvapen på öppen gatan.

  Med detta som bakgrund är det bra att veta att polisen inte bara kör runt och tittar utan även har mandat att göra något.

  Frågan är hur många vapen de kan beslagta från fordon. Jag undrar även om de kommer att åka in i orter som Rinkeby och ta vapen eftersom tätheten av vapen förmodligen är högre där. Frågan är alltså var vapnen finns lagrade? Finns det lager på Shurgard eller är det mest balar med narkotika där?

  Självklart finns de flesta vapnen i hemmen, så det kommer att krävas husrannsakan där också.

 • Mycket att reda ut här. Att nya regeringen försöker att stävja våldsutvecklingen förstår jag inte hur någon kan tycka är problematiskt, men det är mer komplicerat än så. Sverige förändrades i avseende gäng åren kring 90-94 i sammanband med fastighetskrisen och tänker då på etablering av div Mc-gäng. Det dröjde inte många år innan dessa gäng blev utskjutna ur t ex Malmö Down Town av så kallade invandrargäng, sedan dess har våldet, skjutningarna våldtäkter bara öka och ökat. 

  I ett längre perspektiv är våldsutvecklingen naturligtvis planerad och i samband med detta har flera narrativ lanserats t ex att våldet har sin orsak i Svenskarnas rasism som inte “bjuder in” invandrare in i samhället osv – ett skuldbeläggande av offret dvs oss svenskar. Dessutom splittrar man upp och politiserar debatten genom ideologiska höger- och vänster idéer. Är du inte för är du emot. Problemen får inte diskuteras utifrån händelser utan allt skall tolkas utifrån ideologier. 

  Ett enat folk kan aldrig besegras, och doktrinen har varit att splittra så mycket det går, i annat fall hade man inte lyckas med massinvandringen. 

  I dag spelar allt detta inte så stor roll längre. Globalisterna segrar genom att metodiskt bit för bit reglera bara bort det mest nödvändigast från oss med t ex pandemilagar, dyr EL, inflation osv och har för avsikt att göra alla fattiga för att hålla oss sysselsatta med med ren överlevnad allt meden nedmontering av alla länders suveräna rätt att själva få bestämma monteras ner. Vi kommer att bli skinnade in på bara kroppen, frysa och gå hungriga. 

  Hur många av er besökte östblocket innan murens fall? Ni som gjorde det vet ungefär hur det kommer att bli här. Brist på allt, vilket spär på korruptionen. Gripande av dissidenter och summariska rättegångar.

  • Bra tänkt, tycker jag. Nu har vi äntligen en ny regeringen som vill göra något på riktigt mot våldet och då kan vi ju inte gnälla om att det handlar om att införa en polisstat.

   Ett massivt problem är att polisen saboterats av yttre krafter (via typer som Eliasson) som syftar till att försvaga polisen genom att införa PK-policy.

   Jag kommer aldrig att glömma när en sabotör på polisens växel valde att inte skicka en patrull när jag varnade för att barn höll på att bli överkörda av några dårar som körde crossmotorcykel intill en lekplats vid en Max-restaurang.

   Polisen och Max i Slagsta ointresserad av att förhindra barnolycka – Fel signalement
   https://newsvoice.se/2018/06/polisen-max-barnolycka-signalement/

   Så fort jag uppgav signalement ändrades tonen hos växelpolisen som omedelbart blev snorkig och snabbt avslutade samtalet. Ingen polis kom till platsen och jag väntade länge.

   • “Nu har vi äntligen en ny regeringen som vill göra något på riktigt mot våldet och då kan vi ju inte gnälla om att det handlar om att införa en polisstat”.

    Ett exempel av många när människor passivt låter sig hjärntvättas; lär sig utantill (utan att tänka själva) upprepa vad andra har sagt åt dom att säga. Syftet är att splittra så till den grad att hela debatten slår knut på sig själv: förts en massiv kritik mot det ökande gatuvåldet med kritik av främst polisens inaktivitet som ytterst beror på politiska beslut. Så ändras opinionen och en ny regering försöker ta krafttag och kritikerna vänder nu på en femöring och kritiserar politikerna och polisen för att göra något åt de problem som tidigare kritiserats?

   • “Nu har vi äntligen en ny regeringen som vill göra något på riktigt mot våldet och då kan vi ju inte gnälla om att det handlar om att införa en polisstat.”

    Undrar hur du skulle tycka om polisen stoppade dig varje gång du gick ut på ett ärende, kroppvistera dig, ge dig order hit och dit, gå igenom din bil, kräva svar på vart du ska, varför du ska dit, vem du ska träffa, hur lång din visit är.
    Och så en knuff hit och dit eller en betong på knäna när du misslyckas ge “korrekt” svar eller inte klarar av att vara extremt vänlig mot dessa människor som försöker och hålla gatorna “säkra”.
    Några veckor av sådan behandlingen kanske får dig på andra tankar.
    Det mest skrämmande i ditt inlägg, är att du verkar tro att regeringen (röd,grön eller blå) arbetar för att förbättra landet, man blir livrädd av sån naivitet.

    • Självklart har du rätt. Om polisen istället får denna typ av arbetsuppgifter kan det bli dags att antingen lägga resten av sitt liv inom partipolitiken eller att lämna landet och där ute hoppas på att det finns ett bättre land, vilket är tveksamt.

     Jag förstår att toppolitikerna styrs av yttre krafter som EU och inre krafter som ego, men jag vill ändå hoppas på det bästa och att ge den nya regeringen åtminstone EN chans.

     • För rätt länge sedan, i min ungdom, gick jag på niten att tro att hela samhället går fram rätt oplanerat, mållöst, nästan som ett fyllo på en gata, raglande från en sida till den andra, eftersom den teorin gav en förklaring till de återkommande omsvängningar som historien uppvisar på så många områden.

      Numera har jag fullständigt övergett tesen att samhällsutvecklingen kan ses som resultatet av rätt trubbiga sociologiska förklaringsmodeller.

      Istället är jag helt övertygad om att precis allt viktigt som sker i världen är planerat.

      Man kan likna den minutiöst planerade samhällsutvecklingen vid en gammaldags klocka, ett så kallat pendelur.

      Själva dynamiken utgår från pendelrörelsen: Den ena ytterligheten avlöser den andra:

      – En tids starkt överdriven vänsterextremism ger plats för fascism.

      – En tids oordning och laglöshet ger plats för ett strikt kontrollerat polissamhälle.

      Vi kan här se resultatet av hur svängningar fram och tillbaka kan förstöra det mest solida bygge:
      https://www.youtube.com/watch?v=j-zczJXSxnw

   • metoden som politiker och polis använder fungerar inte. Den har aldrig fungerat och kommer aldrig att fungera. Utom som ett skott i mörkret (tyvärr träffar man då inte de mörka personerna).
    Man har hållit på i över hundra år och bekämpat, utan minsta framgång. Det vore enklare att eliminera orsakerna till gängen med DET vill inte politikerna. Vilket torde vara uppenbart för alla som har grundläggande tankeförmåga i behåll.

  • https://expose-news.com/2022/12/13/climate-change-lockdowns-15-min-city/
   Governments are about to introduce Climate Change Lockdowns disguised as “15 Minute Cities” under the UN Agenda 2030 directive & WEF Great Reset plan
   https://odysee.com/@WindowsontheWorld:8/Opposing-Human-Settlement-Zones:1
   Opposing Human Settlement Zones = Show
   Following the news that UK cities are being split into zones and travel in cars is being restricted under Agenda 2030 this show outlines the reasons and facts behind this permanent lockdown of local travel.
   https://odysee.com/@WindowsontheWorld:8/OPPOSING-LTNS–:8
   How to Oppose LTN’s – Bullet Points
   Low Traffic Neighbourhoods are being implemented all over the UK. This lockdown of towns and cities is being done with the appearance of public participation.

   Allting idag är så korrumperat att man kan betrakta allting som ett bedrägeri med bedrägligt språk som alltid leder till nya bedrägerier och än mer finns i en stor kampanj som helt klart är synkroniserad. Vi befinner oss i ett globalt WWIII vare sig vi förstår det – vill det – eller inte – kriget om föreställningarna.
   Detta gäller även de nu föreslagna svenska “visitations-zonerna”.
   Om man verkligen ville komma tillrätta med problemen så finns det praktiska handfasta lösningar på dem – men det kommer inte att ske – “problemen” ingår i kampanjen. (Hegelian Dialiectic).

 • I det område jag bor (Hässelby, Stockholm) har det inom en radie på 500 meter från vår bostad senaste 5 åren förekommit 3 mord, 2 sprängningar, 1 våldtäkt, 3 butiksrån (med “kniv- och pistolliknande föremål”) och x antal bilstölder och inbrott. Jag nämner endast siffror jag känner till och har inte kollat om det finns fler exempel, vilket det naturligtvis gör.

  I grannorten Rinkeby kan man köpa automatvapen på öppen gatan.

  Med detta som bakgrund är det bra att veta att polisen inte bara kör runt och tittar utan även har mandat att göra något.

  Frågan är hur många vapen de kan beslagta från fordon. Jag undrar även om de kommer att åka in i orter som Rinkeby och ta vapen eftersom tätheten av vapen förmodligen är högre där. Frågan är alltså var vapnen finns lagrade? Finns det lager på Shurgard eller är det mest balar med narkotika där?

  Självklart finns de flesta vapnen i hemmen, så det kommer att krävas husrannsakan där också.

 • Ett system med visitations­zoner innebär att det blir möjligt att inrätta särskilda zoner där vissa tvångs­medel – såsom kropps­visitation och hus­rann­­sakan i fordon – får användas utan att det finns någon brotts­misstanke. “

  Detta är totalt och fullständigt olagligt, även i dem mest korrupta länderna runt om i världen.
  
  Fyra st marionetter som har fått för sig att dem kan beröva människors frihet utan nån som helst annledningen, förklarning eller misstanke om brott.

 • Sååjja, samma mönster heela tiden. Och samma mönster de använder mot Palestinierna. Hoppas verkligen folket i väst snart/snarast vaknar till sans/ur serien soffan, annars går det med västbefolkningen som nu drabbar Palestina (som def inte sitter o softar framför ngn tv). Ooch Vi ska komma ihåg, att det är fegski..tar som ger sig på de Palestinska barnen. De monster jag åsyftar, ryggar inte för nåågot, samtidigt som de ‘berättigar’ sitt mördande med modern historias största och mest penninginbringande lögn. Resten av världen står på tur, om världen inte snart vaknar till denna parasit/mordmaskin. Trodde inte jag skulle behöva skriva något sådant, någonsin. Men verklighet är verklighet

 • Detta är bara en förevändning för att införa kontroller på de som inte har vaccinpass. De kan fortsätta skjuta ihjäl varandra. Ingen kommer att kolla deras vapen.

  • A blast from the past….

   https://youtu.be/0fiv-yFMpqc
   Ulf Kristersson (M) & Sara Mazur påväg till Bilderbergmötet 2019 (Välkommen till verkligheten scenen…)
   30 maj 2019
   Idag börjar det årliga Bilderberg mötet. Moderaten Ulf Kristersson är en av deltagarna & Sara Mazur, Ordförande, Investor AB.
   Den 67: e årliga Bilderbergkonferensen pågår i Montreux Schweiz 
   30 maj – 2 juni 2019.
   Fler svenska deltagare:
   Johan, Rockström, chef för Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK). “Klimatalarmist”.
   Som vanligt deltar 
   Marcus Wallenberg, styrelseordförande, Skandinaviska Enskilda Banken AB

   Bilderberggruppen är ett av världens mäktigaste och mest mytomspunna sällskap. Varje år hålls ett möte med cirka 150 delegater som representerar den globala makteliten inom finans, industri, politik och media. Bilderberggruppen styrs av Henri de Castries som är ordförande för styrkommittén, som i sin tur bjuder in övriga gäster till de årliga mötena. Bilderberggruppens möten hålls bakom lyckta dörrar under stor sekretess. De ambulerande årliga mötena hålls i allmänhet på lyxhotell runt om i Europa och hårdbevakas av beväpnade vakter. Alla gäster måste skriva under ett avtal som förbinder dem att inte läcka ut någon information till omvärlden.

 • att stoppa våld med mera våld är det mest ointelligenta som en socialreligiös någonsin presenterat. Att bekämpa våld med mera våld.
  Politikerna borde sparras in på dårhus innan de ställer med obotliga skador i samhället.
  VÅLD BEHÖVS INTE!!
  Lös problemen istället för att slåss!!

 • Ett system med visitations­zoner innebär att det blir möjligt att inrätta särskilda zoner där vissa tvångs­medel – såsom kropps­visitation och hus­rann­­sakan i fordon – får användas utan att det finns någon brotts­misstanke. ”

  Detta är totalt och fullständigt olagligt, även i dem mest korrupta länderna runt om i världen.

  Fyra st marionetter som har fått för sig att dem kan beröva människors frihet utan nån som helst annledningen, förklarning eller misstanke om brott.

 • Sååjja, samma mönster heela tiden. Och samma mönster de använder mot Palestinierna. Hoppas verkligen folket i väst snart/snarast vaknar till sans/ur serien soffan, annars går det med västbefolkningen som nu drabbar Palestina (som def inte sitter o softar framför ngn tv). Ooch Vi ska komma ihåg, att det är fegski..tar som ger sig på de Palestinska barnen. De monster jag åsyftar, ryggar inte för nåågot, samtidigt som de ‘berättigar’ sitt mördande med modern historias största och mest penninginbringande lögn. Resten av världen står på tur, om världen inte snart vaknar till denna parasit/mordmaskin. Trodde inte jag skulle behöva skriva något sådant, någonsin. Men verklighet är verklighet

 • Detta är bara en förevändning för att införa kontroller på de som inte har vaccinpass. De kan fortsätta skjuta ihjäl varandra. Ingen kommer att kolla deras vapen.

  • A blast from the past….

   https://youtu.be/0fiv-yFMpqc
   Ulf Kristersson (M) & Sara Mazur påväg till Bilderbergmötet 2019 (Välkommen till verkligheten scenen…)
   30 maj 2019
   Idag börjar det årliga Bilderberg mötet. Moderaten Ulf Kristersson är en av deltagarna & Sara Mazur, Ordförande, Investor AB.
   Den 67: e årliga Bilderbergkonferensen pågår i Montreux Schweiz 
   30 maj – 2 juni 2019.
   Fler svenska deltagare:
   Johan, Rockström, chef för Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK). “Klimatalarmist”.
   Som vanligt deltar 
   Marcus Wallenberg, styrelseordförande, Skandinaviska Enskilda Banken AB

   Bilderberggruppen är ett av världens mäktigaste och mest mytomspunna sällskap. Varje år hålls ett möte med cirka 150 delegater som representerar den globala makteliten inom finans, industri, politik och media. Bilderberggruppen styrs av Henri de Castries som är ordförande för styrkommittén, som i sin tur bjuder in övriga gäster till de årliga mötena. Bilderberggruppens möten hålls bakom lyckta dörrar under stor sekretess. De ambulerande årliga mötena hålls i allmänhet på lyxhotell runt om i Europa och hårdbevakas av beväpnade vakter. Alla gäster måste skriva under ett avtal som förbinder dem att inte läcka ut någon information till omvärlden.

 • att stoppa våld med mera våld är det mest ointelligenta som en socialreligiös någonsin presenterat. Att bekämpa våld med mera våld.
  Politikerna borde sparras in på dårhus innan de ställer med obotliga skador i samhället.
  VÅLD BEHÖVS INTE!!
  Lös problemen istället för att slåss!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *