Kom till Celebration – ett fantastiskt evenemang i Eksjö för medvetna människor och ledare

publicerad 4 januari 2023
- Gästskribent
Celebration. Foto: Criene Images. Licens: Elements.envato.com

EVENT. Upplysning, middag och fest står på programmet på ett helt nytt och återkommande evenemang för medvetna och nyfikna i Eksjö. Det är den livaktiga gruppen Wise-Up Eksjö, som arrangerar och siktar på att få folk från hela landet, som vill komma och få ett större nätverk.

Celebration är ett evenemang med föreläsningar och paneldebatter blandat med mingel, middag och fest. Klara att medverka på premiärevenemanget är ett par väldigt intressanta profiler och fler kommer att tillkomma inom kort.

”Vi måste träffas oftare, nätverka mer och festa tillsammans, för att utvecklas” Det är parollen som arrangörerna i Wise-Up Eksjö har inför det nya eventet, som har namnet Celebration.

Celebration är tänkt att bli ett återkommande evenemang, som samlar medvetna och nyfikna, för att sprida kunskap, tro, hopp och glädje.

Medverkande

Medverkar på premiären gör bl.a. folkets radioprofil Per Shapiro, Zoia Zakariasdotter från podden modiga människor, musikpoeten Anna Vild och f.d. polisen Conny Andersson. Det blir också underhållning av bl.a. Christoffer Lundqvist från Roxette

Per Shapiro, som bl.a. har arbetat för bland annat P1 Dokumentär, Kaliber, Ekot och Uppdrag granskning, men som nu driver den granskande mediakanalen Folkets Radio. Shapiro vann 2017 radiopriset Prix Europa i kategorin “Best European Radio Investigation of the Year”. Per hade frilansat för statskontrollerade Sveriges Radio i flera år och såg hur den publicistiska friheten inskränktes alltmer.

Zoia Zakariasdotter är mest känd från podden Modiga människor där hon själv intervjuar intressanta personer, som just är modiga och vågar stå upp emot etablissemanget. Zoia har dock många strängar på sin lyra utöver det, hon är även psykosyntesterapeut, teolog och doula.

Anna Vild, musikpoet, ska prata om häxprocesserna i föredraget “Oväsen – En förlorad historia”. Anna är uppvuxen i de sörmländska skogarna och är utbildad sångerska, musikalartist och dansare vid Kulturama i Stockholm och Musikhögskolan i Piteå. Hon har arbetat med krogshow och musikal i södra Europa och runt om i Sverige. Parallellt med musikproduktion och scenkonst har hon ett utpräglat intresse för kombinationen psykologi, mytologi och nordisk förhistoria.

Christoffer Lundqvist är artist och musiker från Roxette är en av landets mest framgångsrika producenter någonsin. Han är mest känd som producent och musiker i Roxette, men har också producerat det mesta som Per Gessle gett ut de senare åren. Christoffer är den enda i Sverige som mottaget den hedervärda utmärkelsen; Sir George Martin Music Award, som är The Beatles legendariska producents musikpris. Christoffer kommer att spela solo akustiskt på Celebration.

Conny Andersson tidigare polis och är inom våra kretsar även känd som spårare (Apache tracker). Conny var polis i fält under 20 år. Han blev sedan visselblåsare, föreläsare, coach och kursledare. Conny har medverkat i mainstream media innan han blev för obekväm. Conny ska prata om ämnet sanning och hinder för att nå frihet. Han bygger sin föreläsning på nya testamentet.

Eventet bjuder på ytterligare två ännu inte namngivna talare.

För mer info maila: celebration@mailfence.com

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq