Myndighetsdata visar att Sverige klarade covidkrisen bra

publicerad 9 januari 2023
- av Gästskribent
Anders Tegnell och Ivor Cummings. Montage: NewsVoice

ANALYS. Vetenskapsanalytikern Ivor Cummings går igenom myndighetsrapporter som bevisar att Sverige tog rätt beslut under covidkrisen genom att inte tillämpa lockdown. Data visar att de länder som stängde ner sina samhällen tog fel beslut. 

Video: Ivor Cummings, Thefatemperor.com


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag blir förbannad varje gång som jag läser eller hör att Sverige inte låste in sin befolkning.
  Det är lögn.
  Åldringarna på “hem” låstes in, med besöksförbud.
  I Uppsala stängde kommunen pensionärsmatsalarna och samlingslokalerna.
  Det blev distansundervisning för SFI och grundvux.

  Skräckpropagandan var olidlig, för oss pensionärer; bekanta vågade inte hälsa på. Jag blev portförbjuden av en man som hade drabbats av en psykos.
  Senare kom man varken in på bio eller många andra ställen utan att ha injicerat råttgiftet.

  Denna höst blev jag osams med en adjunkt (naturvetare !?!) som hade fått en fjärde dos, för att jag påpekade att oprövade injektioner är farliga.
  Det är skämmande att folk som har akademiska betyg i naturvetenskapliga ämnen inte ens bryr sig om att snabbkolla vettigheten i diverse påståenden.

  Ivor Cummings har tyvärr undersökt enkom OECD-länder.
  Tvärs över Östersjön finns dock ett land vars president vägrade att böja sig för kuppmakarna, och som gjorde narr av cirkusen.
  Vad jag försår fick Vitryssland ett ännu bättre utfall än Sverige, men “ingen” skriver om det.

 • Sverige tog ekonomiskt ‘rätt’ beslut att terminera många gamla och svaga.
  I Kina där man har respekt för de gamla sökte man skydda dem genom lockdown.
  Avsikten var längt mer human där än här.
  Vi anslöt oss till anglosaxernas eugeniska tänk bakom vår sedvanligt hycklande fasad.
  En vanlig brittisk tidning skrev att vi inte skulle beklaga att det nu skedde en sån utsållning.
  Jag känner inte till vilka konsekvenser öppningarna i Kina har fått för de gamla.
  Vidare – det förekommer uppgifter om att dödligheten var 20 ggr högre för ovaccinerade amerikaner för de farligare varianterna av viruset eller spikproteinerna eller vad som är det verksamma. Vad är sant?
  Objektiv info lyser ännu med sin frånvaro.
  Polio tycks ha berott på gift efter 1880 men jag har ingen säker info. Det pratas om bly arsenik kvicksilver. Senare DDT.
  Syfillis beror på nån bakterie. Inte bluff alltså.
  AIDS samvarierade ursprungligen med OPV-vaccinets geografiska utbredning. Men eftersom proverna aldrig officiellt undersöktes vet man heller inte säkert vad orsaken var. Tidiga prover försvann även i Europa.

  Covid var antagligen avsiktligt iscensatt bla för depopulation av de svaga men detaljerna och även vad som blir fortsättningen är inte avgjort.
  Den civilplikt som nu införs innebär, misstänker jag, även kognitiv infiltratíon. Det talas om civil aggression och man menar antagligen att även att uttala sig i strid mot USAs officiella syn på Ryssland. Beträffande Covid verkar det i stället ha öppnats upp lite i debatten. Har det möjligen något att göra med USAs interna politik? Amerikanernas Epochtimes (Jo det är en amerikansk propagandamegafon) har förutom sin kamp mot Kina som USA vill värva in oss i, även en roll i den interna kampen mot Biden-regimen, Den extremt impopulära regimen är tacksam att angripa här så det är lätt förtjänta poäng för USA samtidigt som ingen förändring sker till det bättre.

  • Är nyfiken över om, och isf hur många man euthanizeade egentligen… hmm. Ja nej inga lockdowns och det var väl bra med tanke på att 99.98% eller vad det nu är överlever covid. Massvaccination blev det iaf trots allt av någon outgrundlig anledning 🙂

   • Gordon Duff påstod att ej vaccinerade amerikaner hade 20ggr dödligheten av de vaccinerade. Han skrev på neo att det gällde de farligaste varianterna.
    Jag har ingen tillgång till information som gör det möjligt att ha någon välgrundad uppfattning
    Men rådata för USA som visar överdödlighet av alla anledningar under 2020-2022 visar att det stötvis var 30% högre dödlighet och inte någon gång under tidigare prediktioner
    https://ourworldindata.org/excess-mortality-covid#excess-mortality-using-raw-death-counts
    De anger för USA 470000 överdödlighet 2020

    • Okej, ja det var ju intressant information. Om ca 99%+ av de insjuknade överlever sjukdomen är det inte lite svårt att då tala om en global pandemi? Så tycks det för mig iaf 🙂 Särskilt med tanke på att man var tvungen att redefiniera vad en pandemi faktiskt innebär för att kunna utlysa globalt krisläge. Ska bli extremt intressant att se hur datan pans out såsmåningom. @*nyfiken medborgare*

     • Kanske men om det visar sig i fortsättningen att varianterna blir farligare och att motmedlet då visar sig hindra dödsfall så är alla fast i ett beroende av imperiet som kan bestämma priset. Så kanske uttrycket plandemi kvarstår?
      Sen har det också hävdats att maskerna gav tillfälle för myndigheterna att testa teknologin för massregistrering av ögonpar som behövs för identifiering med AI kameror.
      Genom att screena oppositionella i samband med demonstrationer har de nu omfattande övervakningsdata
      Det har även framförts att maskerna inte är till nån medicinsk nytta för Covid. Jag vet inte vad jag ska tro om allt som vädrats.

      • PCR=Pandemi. EU länderna inskaffade dessa diaboliska test, trots Kary Mullis tidigare protester över att det inte kan avgöra något virus.
       Lämpligt nog så gick han ur tiden den 7 Aug 2019
       Staten skickade även till oss medborgare, vill minnas 2017, eller kanske 18. (Någon annan kanske minns?)
       Ifall kriget kommer. Idag vill styrande ansluta oss till NATO, änne en gäng över huvudet på medborgarna.
       Hoppas att jag har fel då min fråga är! Är det slumpen?

 • Sverige tog nog enbart delvis rätt beslut. Häxjakten mot de renblodiga var i full sving ändå. Jag erfor på nära håll hur en pensionärsförening bar sig riktigt illa åt med utestängningar etc.
  Nog bör man fråga sig direkt vid en plandemi, vem tjänar på den? När ville BigPharma ha friska människor? Som det är nu prenumererar man på en sjukdom.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *