“The Final War” slutstriden mellan KKP i Kina och Väst är avgjord år 2050

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 5 januari 2023
- Torbjörn Sassersson red.
Bildruta från dokumentären "The Final War", 2022. Källa: Epoch Times.

GEOPOLITIK. The Epoch Times publicerade nyligen en mycket skrämmande dokumentär “The Final War: The 100-Year Plot to Defeat America” om hur kommunistpartiet i supermakten Kina närmar sig målet att runt år 2050 slutgiltigt besegra USA. Här finns ingen önskan om att utveckla en multipolär värld. Dokumentären porträtterar USA som den största kraften för “den fria” världen.

Dokumentären “The Final War” beskriver en geopolitisk kamp mellan två jättar genom historien och in i nutiden. Reportrar på Epoch Times har gått igenom dokument, journalfilmer och interna partiregister. Exilkineser och geopolitiska experter har intervjuats som alla varnar för KKP:s planer att besegra USA, men även resten av Väst. Teamet går grundligt tillbaka till början av det kinesiska kommunistpartiet (KKP) för att skapa insyn i en 100 år lång konspiration.

“We had studied the CCP for years. We thought we knew it inside out. But this time, what we uncovered was beyond our imagination. It would challenge the entire knowledge system we had built around it and shake the American people to the core.”

Slutmålet är att hela Väst ska underordnas det kinesiska kommunistpartiets dogmer och det beskrivs som en extremt kraftfull och makthungrig kartell.

Planerna sattes i verket 1949 och strategin bygger sammanfattningsvis på att Kina ska: dölja KKP:s styrkor, bida sin tid, ta över Västs industriproduktion, kontrollera västvalutor, tillämpa industrispionage och hybridkrig, massövervaka, utnyttja marknadsekonomin, köpa västföretag och sedan förstaliga dessa företag, prata positivt om folkstyre och frihet, kontrollera massmedia, Hollywood och underhållningsbranschen, lobba och muta politiker, söndra, växla mellan offensiva och defensiva metoder, infiltrera NGO:s, spela på falska diplomatiska förhoppningar och ljuga internationella partners rakt i ansiktet, enligt “The Final War”.

Det handlar om “unrestricted total war” mot USA och Väst, enligt Epoch Times.

“Det kinesiska kommunistpartiet (KKP) har länge varit ett mysterium för de flesta amerikaner, men bakom partijargongen, oförutsägbara handlingar och partiets ständigt föränderliga ansikte ligger KKP:s ondskefulla komplott.”

Relaterat: Kinesiskt gurgelprov för Covid-19 infekterat av mikroorganismer

Dokumentären beskriver i andra halvan av filmen KKP:s taktiska kappvändningar med några tydliga fall som till exempel maktövertaganden i Hong Kong, Taiwan och Sydkinesiska havet. Vart leder Pekings taktik i Afghanistan, Ryssland-Ukrainakriget och Taiwansundet?

Den tidigare presidenten Donald Trump beskrivs som ett stort, men endast tillfälligt bakslag för Kinas långtgående planer. Flera amerikanska presidenter har lurats, från Richard Nixon till Bill Clinton och nu senast Joe Biden som är synnerligen djupt duperad, enligt analytiker.

Dokumentären "The Final War", 2022. Klipp från Epoch Times. Montage: NewsVoice
Dokumentären “The Final War”, 2022. Klipp från Epoch Times. Montage: NewsVoice

“The Final War” är en skarp varning till Washington

Maktövertagandet och den långsamma erosionen av USA som supermakt inkluderar även den faktor som Trump kallade “the China virus”. Epoch Times beskriver i en tidigare sdokumentär “Tracking Down the Origin of the Wuhan Coronavirus” (video nedan) från 2020 den kinesiska kommunistregimens mörkläggning av pandemin. Viruset misstänks vara ett led i kampen att försvaga USA och hela Väst.

Dokumentären “The Final War” utgör framför allt en magnifik varning riktad till den amerikanska ledning i Washington som av både Kina och Ryssland pekas ut som det farligaste imperialistiska hotet mot hela planeten.

Dokumentären målar upp den framtid som väntar alla medborgare i Väst om Kina besegrar USA och Väst. Enligt detta scenario måste alla i Väst lyda under det kinesiska kommunistpartiets dogmer. Personlig frihet kommer att vara ett minne blott. All opposition kommer att behandlas på samma sätt som dissidenter i dagens Kina. De kommer att förföljas och fängslas. Alla kommer att övervakas och varje person kommer att socialt betygsättas.

“The Final War” tar i slutet upp hur Kinas kommunistparti kan bekämpas på hemmaplan.

Frågan för vanligt folk i världen är om de kan vinna något på giganternas kamp.

Se dokumentären på Epoch Times TV.

Text: Torbjörn Sassersson


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Detta visar tydligt hur både demokratins och marknadsekonomins brister effektivt utnyttjas för att övertagande av en makt som saknar bådadera.
   
  Det är görligt, för att väst saknar en nationell solidaritet med moral. Den bröt man ner först, för att sedan bryta ner resten.   

 • Jag tycker att västvärlden är väldigt bra på att begränsa folks frihet själva, yttrandefriheten är borta, banksekretessen, skattefrihet, finns inte. Regeringarna och myndigheter bedriver bedräglig politik som skadar samhället med massinvandring, klimathysteri, energisabotage, feminism, etc. Massiv digital övervakning av alla medborgare.

 • Och som ett led i detta har KKP fått USA att i Ukraina provocera Ryssland till krig.
  Allt enligt Sun Tsus mer än tusen år gamla manual.
  Västvärldens och i synnerhet Sveriges alla “skarpa” strateger fattar ingenting.

  • Är du allvarlig?
   Usa och dess Brittiska mentor pådyvlade både Ryssland och Kina kommunismen.
   Kina av idag vill inte ge Usa möjlighet att splittra dem vare sig genom vänster eller muslimska extremister så Kina kallar sig fortfarande kommunistiskt men erbjuder i verkligheten mycket mer folkligt inflytande än vi har.
   Förklaringen är att dess ledarskap verkligen vill få reda på vad som fungerar mindre bra så att de kan förbättra.
   Vi däremot företräds av vasaller som hjälper till att försvara imperiets sedelpress.
   Och ivrigt pläderar för samhällsnedbrytande processer och helt onödig krigsrisk.
   Epochtimes är en Usa-finansierad propagandablaska.
   När ska ni sluta att falla för sånt?

   • Håller med till 100%. Väst, fd väst, är helt dominerat och undertryck av city of ‘london’ och washington. Vad som framgår av dokumentären, är en projicering av de planer dessa två krigs- och intrigenklaver har för resten av världen

   • Kina är Mittens Rike med en kultur och en befolkning (hankineser – världens största folkgrupp) oavbrutet bebott samma område. Lika gammal som den äldsta egyptiska, men betydligt mer intakt.
    De kan sägas vara världens största grupp organiserade rasister. Världen tillhör dem.
    Visst vill de bedirva handel, på sina villkor. Tro inte för ett ögonblick att de känner någon plikt att låta andra blomstra. Inte heller känner de någon plikt att förhindra andra folk eller kulturer att förgöra varandra.

    Att brittiska och amerikanska oligarker närsynt bara ser till maktinnehav i USA och Europa gör dem naturligtvis farliga för oss, men på sikt inte lika hotande för världen i stort som KKP.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *