Tre sjuksköterskor varnar för misstänkta biverkningar av mRNA-injektioner

publicerad 16 februari 2023
- Gästskribent
Ewa Karin Ottosson

Sedan man började vaccinera mot Covid-19 är det många som arbetar inom sjukvården som har märkt hur vissa typer av symptom och sjukdomsförlopp verkar ha ökat, gått ned i åldrarna och även drabbat människor som i övrigt är friska.

På de flesta arbetsplatser är det dock inte välkommet att prata om misstänkta biverkningar, trots att det är fråga om en helt ny typ av vaccinteknologi som inte använts tidigare.

I här intervjun möter vi erfarna sjuksköterskorna Ingmarie Nilsson, Ann-Christine Roshäll och Ewa-Karin Ottosson. De berättar om sina iakttagelser och om den stränga tystnadskulturen inom vården.

Text och video: Per Shapiro, Folkets Radio | Redigering Samuel Tyskling

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • “sjuksköterskorna Ingmarie Nilsson, Ann-Christine Roshäll och Ewa-Karin Ottosson….berättar om sina iakttagelser och om den stränga tystnadskulturen inom vården.”
  Ja, det är många “läkare” och “sköterskor”som har blod på sina händer – fega uslingar som mot bättre vetande medverkat till att skada och döda. Enda trösten är att ingen av dem kommer undan sitt straff.

 • “sjuksköterskorna Ingmarie Nilsson, Ann-Christine Roshäll och Ewa-Karin Ottosson….berättar om sina iakttagelser och om den stränga tystnadskulturen inom vården.”
  Ja, det är många “läkare” och “sköterskor”som har blod på sina händer – fega uslingar som mot bättre vetande medverkat till att skada och döda. Enda trösten är att ingen av dem kommer undan sitt straff.

 • Det var en hemsk tid under denna vaccin-propaganda som 80% av folket gick på, trots att bara 1% dog och dom flesta var 80+.
  Ingen kunde heller förklara det helt ologiska att ovaccinerade var en fara för alla andra som var vaccinerade. Det var fullständigt uppåt väggarna, men det blev också tydligt hur enkelt det är att manipulera människor.
  Men ingen i Sverige går ju på propaganda, eller hur?

 • Det stora misstaget jag gjorde när ”giftbödeln” stod klar med sprutan var att jag inte avkrävde honom en ”bipacksedel” till ampullen med giftet.
  Kunde anmält honom på blotta ”misstanken”.

 • Träffade en sköterska idag, en trevlig en som berättade att stroke och hjärtproblem är vanligare nu.

  Hon vet precis vad det beror på, men hennes kollegor mobbar henne för att hon är oinjicerad samt allmänt emot eländet.

  Tänk att hennes kollegor fortfarande inte har fattat.

  Finns det något hopp

  • Alla som sprutat in gift (som kallas mrna-injektion eller covidvaccin felaktigt) i människor kommer att ställas inför domstol för brott mot mänskligheten. Och det gäller all personal som inte blivit informerade ordentligt. Det går inte att “att de inte visste”.

   • År 2021 1 juli tog man väl bort signaturen för sköterskor och läkare. Så det står bara vilken vårdcentral eller sjukhus man fått sin injektion.

   • Var är de människors ansvar som frivilligt gick med på detta och som dessutom dömde andra i sin omgivning som inte deltog i detta? Ska de också ställas till svars?
    I en händelse finns det alltid två part.

    • Ja de ansvarar för sina handlingar redan när de tjatat på föräldrar, barn eller släktingar att ta giftinjektionen med dödsfarliga biverkningar, vid dödsfall eller handikapp är alla skyldiga och de lider fruktansvärt för de tjatat på eller hotat sina barn eller föräldrar.

     • Jag känner till sådana fall av utpressning i närmiljö.
      Också tjat av vuxna till sina barnbarn. Kom inte nära tänk på…C

      Undrar hur lång tid det tar innan kärlek, närhet, rörelsefrihet, respekt, glädje av livet, lekfullhet m.m. Blir en verklighet

  • Jag gick in i Fass på nätet och läste. Det intressanta var de ständiga uppdateringarna i listan för biverkningar. Den växte medan experimentet pågick. Det är bevis i sig att människor användes som labb råttor.

  • Ja det finns hopp! Svaret är definiera rädsla! Vad är rädsla? Det är en laddning analog med likström och med 2 poler (i sinnet)(likt kondensatorn) laddar du ur den på sekunder. Lättas demonstrerat på en sorgeladdning, som bara försvinner.
   De som tagit jabben får söka avgiftning.

 • Finns det nån som kunnat hitta de första filmerna man visade om covidutbrottet i China? Alltså filmsnuttar där folk bara föll ner på gatorna o dog och gator fyllda med svarta säckar avsedda för alla som dött på gatorna?
  Till och med SVT visade denna video. Vart tog dessa videon vägen?

  • Tors vrede kan ligga på denna korta snutt som SVT tilldelade allmänheten!
   Men, snälla! Be mig inte så abrupt att plocka fram det. Men jag minns!

   Har/hade även Kary Mullis inspelat på VHS då vår konung överlämnade nobelpriset till vederbörande. Detta var1993, varav VHS. Kastat 100 tals för ca 5 år sedan.
   Men hur som helst så förvånar det mig att den stora allmänheten inte kan göra sig till minnes då K.M. ifrågasatt tillämpningen av hans skapelse under HIV perioden då han uttalade internationellt des vansinne över att tillgripa PCR testen
   under påstådda pandemi. Samma sak under svininfluensan.
   Han hamnade i persona non grata. Och vi som kan tänka lite längre än media
   förstår varför han hamnade där. Nu gäller det för Globalisterna att sköta korten väl! K.M. gick tyvärr bort den 7 Augusti 2019. Döds orsak påstådd lunginflammation. Men spela kort väl så Bill Gates kan ha sin planerade Covid övning i Kalifornien i oktober 2019. Det är många år sedan jag slutade att tro på slumpen. Allt är planerat in i minsta detalj.
   Saknar K.M. än idag efter som han var en så fantastisk person som talade med hela kroppen. Frid över honom, men han snurrar nog i graven.
   Mvh

   • Hej Tors vrede,
    Om du har denna korta snutt, får jag be dig att plocka fram den, snälla!
    Den är mycket värdefull nu när sanningen om covid avslöjas hela tiden.
    Om du har den, ta fram den. Då gör du alla som drabbats av bedragarna och de som kämpar att avslöja bedragarna en jätte STOR tjänst.

    • Befinner mig sedan ett drygt halvår i en riktig livskris som skulle få Franz Kafkas skräckromaner att stå i lä. Skillnaden är att mina upplevelser är i värkliga livet. Söker någon som kan skriva en bok vilket skulle kunna bli en bästsäljare.

     Var och varannan dag består av ångest som sätter mig till att vara handlingsförlamad.

     Har samlat på mig en gigantisk samling inspelningar och skrifter efter som jag föddes till en sanningssökare.
     men till vilken nytta idag då väl måendet saknas.
     Men visst! Lite ork och tid till att orka så kan jag göra ett försök.

     • Hej Rena! Har nu genomsökt inspelningar från SVT från den 24 Dec 2019-27 Juli 2020 utan något resultat.
      Men jag minns att dom visade en man som låg med ansiktet mot trottoaren som det första jag kan komma ihåg.
      Pandemin började den 31 Dec 2019 om jag inte minns fel.
      Hade det varit 1 Jan efter nyåret så borde det ha hetat Covid 20, och det var nog inte bestämt så från eliten.
      Jag är ledsen över att inte lyckats göra din önskan till viljes
      men i detta fallet gick jag bet.
      Minns i vilket fall sändningen med dom svarta säckarna som i dagens Ukraina.

      • Hej, smittan hade inte fått nåt namn just då så med sökord som covid hittar man inte det.
       Jag har letat överallt efter videon. Jag tycker att med tanke på att vi nu vet vilken typ av sjukdom covid är, kan dessa filmer bevisa att man på det sättet manipulerade hela mainstream och skapade enormt rädsla i hela världen under de få dagarna dessa filmer var tillgängliga och visades i alla nyhetskanaler världen över.
       Det värsta är att jag inte kunnat heller hitta en artikel i tidningar eller nyhetskanaler att dessa videofilmer var falska.
       Videofilmerna försvann från internet och media tog aldrig upp vad det var som vi egentligen såg i filmerna.
       Men nånstans finns dessa sparade så jakten fortsätter!!
       Trevligt helg!

       • Jag vet att du har rätt vännen. Har fortfarande liksäckarna i minnet som berörde mig.
        Men sedan för att bli hatad på detta forum!
        Vem/vilka ligger i säckarna?

        Men visst! Kan ha sparat klippet på någon externa hårddisk, kopierat från SVT, eller annat forum, till DVD format. Det är inga större utrymmeskrävande ytor mina samlingar, men!
        Det är en djungel efter som jag inte har fullständig kontroll på allt
        Men skulle jag finna det då så kopierar jag det och ber om din adress, eller till T Sassersson
        så han kan vidarebefordra det som personlig DVD kopia, om han står ut med det.

        • Och andra sidan nån av alternativmedia tidningar borde ha den videon. Jag menar om Torbjörn själv inte har den så borde det finnas en kopia hos vaken, nyatider, nya dagbladet …….. Ska komma ihåg att skicka ett mail till ett par av dessa så kanske vi får napp!!

       • Vill tillägna dig Rena denna låten Ala 1975 som vi som jag förmodar var lite äldre! Kan ha fel!
        Men tror att det är någon generation mellan oss? Förlåt om jag har fel! Spela roll!
        Detta var 1975. Men det Peps sjunger gäller i sin fulla text i sanning i högsta drag än idag om inte ändå mer. Var han synsk? Eller en klarsynt föregångare? Bedöm själva inklusive redaktören. Detta var för 48 år sedan.
        Ha en fin helg nu.
        Och Rena! Stå på dig för du har fattat!

        https://www.youtube.com/watch?v=8Bn4NHP0pj4

        • Bor du i Stockholm? Om du gör det och vill, vore det trevligt att träffas över ett kopp kaffe och prata om alla tokigheter som händer!

        • Hej igen Tors vrede!
         Vi får väl höras på nåt sätt när du kommer förbi huvudstaden!!
         Ett par av mina svar till dig blev nog censurerade av Torbjörn! Skickar igen en länk där Dr. Fauci pratar om att han hade ansvaret att bevilja stöd för genomförandet av “Gain of function”.
         Fauci var med ett antal förfrågningar och nekade blankt till anklagelserna trots alla dessa bevis och ingen brydde sig ens att ta upp detta!
         Sjuk värld vi lever i, va? Inte så konstigt att Gud upptäckte vilka hemska varelser han skapat och övergav människor och valde nån annan galax så långt bort att människor aldrig skulle nå honom och andra världar och förstöra även allt och alla där!

        • Apropå Greta så finns det en bild av henne i videon du skickade med följande text:

         How dare you?
         We’re supposed to die from climate change and not from some virus named after a beer!!

         🙂

        • Jag läste det så här
         How dare you?
         We are going to die from climate change and not some tired virus named after a beer!!

  • Mycket intressant. Minns såväl dessa dramatiska filmer från Kina som visades i median i Sverige.Sedan läste jag en artikel i Nya Tider där några av tidningens journalister besökte platsen för denna dramatik. Ingen av de tillfrågade i staden hade sett eller upplevt av detta som framställdes i median i västvärlden.

   • Sökte i Nya Tider men kunde inte hitta den! 🙁
    Dock såg jag Nya Tiders löpande covidrapportering och bläddrade ner till februari 2020. Kolla på denna från 2020-02-24:
    Totalt i världen har 79 556 smittade bekräftats. 25 218 har tillfrisknat än så länge, eller 31,7 procent av det totala antalet smittade. 2 628 personer har dött, det vill säga 3,3 procent av det totala antalet smittade, vilket är högre än den officiella dödlighetssiffran på 2 procent som angivits sedan starten av utbrottet.
    Det är klart att alla blir skiträdda om en smittsam sjukdom med över 3% dödlighet sprider sig. Och på ett par meddelande i februari och mars 2020 står att dödligheten vid covid kan vara upp till 18% !

 • Det var en hemsk tid under denna vaccin-propaganda som 80% av folket gick på, trots att bara 1% dog och dom flesta var 80+.
  Ingen kunde heller förklara det helt ologiska att ovaccinerade var en fara för alla andra som var vaccinerade. Det var fullständigt uppåt väggarna, men det blev också tydligt hur enkelt det är att manipulera människor.
  Men ingen i Sverige går ju på propaganda, eller hur?

 • Det stora misstaget jag gjorde när “giftbödeln” stod klar med sprutan var att jag inte avkrävde honom en “bipacksedel” till ampullen med giftet.
  Kunde anmält honom på blotta “misstanken”.

 • Träffade en sköterska idag, en trevlig en som berättade att stroke och hjärtproblem är vanligare nu.

  Hon vet precis vad det beror på, men hennes kollegor mobbar henne för att hon är oinjicerad samt allmänt emot eländet.

  Tänk att hennes kollegor fortfarande inte har fattat.

  Finns det något hopp

  • Alla som sprutat in gift (som kallas mrna-injektion eller covidvaccin felaktigt) i människor kommer att ställas inför domstol för brott mot mänskligheten. Och det gäller all personal som inte blivit informerade ordentligt. Det går inte att “att de inte visste”.

   • År 2021 1 juli tog man väl bort signaturen för sköterskor och läkare. Så det står bara vilken vårdcentral eller sjukhus man fått sin injektion.

   • Var är de människors ansvar som frivilligt gick med på detta och som dessutom dömde andra i sin omgivning som inte deltog i detta? Ska de också ställas till svars?
    I en händelse finns det alltid två part.

    • Ja de ansvarar för sina handlingar redan när de tjatat på föräldrar, barn eller släktingar att ta giftinjektionen med dödsfarliga biverkningar, vid dödsfall eller handikapp är alla skyldiga och de lider fruktansvärt för de tjatat på eller hotat sina barn eller föräldrar.

     • Jag känner till sådana fall av utpressning i närmiljö.
      Också tjat av vuxna till sina barnbarn. Kom inte nära tänk på…C

      Undrar hur lång tid det tar innan kärlek, närhet, rörelsefrihet, respekt, glädje av livet, lekfullhet m.m. Blir en verklighet

  • Ja det finns hopp! Svaret är definiera rädsla! Vad är rädsla? Det är en laddning analog med likström och med 2 poler (i sinnet)(likt kondensatorn) laddar du ur den på sekunder. Lättas demonstrerat på en sorgeladdning, som bara försvinner.
   De som tagit jabben får söka avgiftning.

 • Finns det nån som kunnat hitta de första filmerna man visade om covidutbrottet i China? Alltså filmsnuttar där folk bara föll ner på gatorna o dog och gator fyllda med svarta säckar avsedda för alla som dött på gatorna?
  Till och med SVT visade denna video. Vart tog dessa videon vägen?

  • Tors vrede kan ligga på denna korta snutt som SVT tilldelade allmänheten!
   Men, snälla! Be mig inte så abrupt att plocka fram det. Men jag minns!

   Har/hade även Kary Mullis inspelat på VHS då vår konung överlämnade nobelpriset till vederbörande. Detta var1993, varav VHS. Kastat 100 tals för ca 5 år sedan.
   Men hur som helst så förvånar det mig att den stora allmänheten inte kan göra sig till minnes då K.M. ifrågasatt tillämpningen av hans skapelse under HIV perioden då han uttalade internationellt des vansinne över att tillgripa PCR testen
   under påstådda pandemi. Samma sak under svininfluensan.
   Han hamnade i persona non grata. Och vi som kan tänka lite längre än media
   förstår varför han hamnade där. Nu gäller det för Globalisterna att sköta korten väl! K.M. gick tyvärr bort den 7 Augusti 2019. Döds orsak påstådd lunginflammation. Men spela kort väl så Bill Gates kan ha sin planerade Covid övning i Kalifornien i oktober 2019. Det är många år sedan jag slutade att tro på slumpen. Allt är planerat in i minsta detalj.
   Saknar K.M. än idag efter som han var en så fantastisk person som talade med hela kroppen. Frid över honom, men han snurrar nog i graven.
   Mvh

   • Hej Tors vrede,
    Om du har denna korta snutt, får jag be dig att plocka fram den, snälla!
    Den är mycket värdefull nu när sanningen om covid avslöjas hela tiden.
    Om du har den, ta fram den. Då gör du alla som drabbats av bedragarna och de som kämpar att avslöja bedragarna en jätte STOR tjänst.

    • Befinner mig sedan ett drygt halvår i en riktig livskris som skulle få Franz Kafkas skräckromaner att stå i lä. Skillnaden är att mina upplevelser är i värkliga livet. Söker någon som kan skriva en bok vilket skulle kunna bli en bästsäljare.

     Var och varannan dag består av ångest som sätter mig till att vara handlingsförlamad.

     Har samlat på mig en gigantisk samling inspelningar och skrifter efter som jag föddes till en sanningssökare.
     men till vilken nytta idag då väl måendet saknas.
     Men visst! Lite ork och tid till att orka så kan jag göra ett försök.

     • Hej Rena! Har nu genomsökt inspelningar från SVT från den 24 Dec 2019-27 Juli 2020 utan något resultat.
      Men jag minns att dom visade en man som låg med ansiktet mot trottoaren som det första jag kan komma ihåg.
      Pandemin började den 31 Dec 2019 om jag inte minns fel.
      Hade det varit 1 Jan efter nyåret så borde det ha hetat Covid 20, och det var nog inte bestämt så från eliten.
      Jag är ledsen över att inte lyckats göra din önskan till viljes
      men i detta fallet gick jag bet.
      Minns i vilket fall sändningen med dom svarta säckarna som i dagens Ukraina.

      • Hej, smittan hade inte fått nåt namn just då så med sökord som covid hittar man inte det.
       Jag har letat överallt efter videon. Jag tycker att med tanke på att vi nu vet vilken typ av sjukdom covid är, kan dessa filmer bevisa att man på det sättet manipulerade hela mainstream och skapade enormt rädsla i hela världen under de få dagarna dessa filmer var tillgängliga och visades i alla nyhetskanaler världen över.
       Det värsta är att jag inte kunnat heller hitta en artikel i tidningar eller nyhetskanaler att dessa videofilmer var falska.
       Videofilmerna försvann från internet och media tog aldrig upp vad det var som vi egentligen såg i filmerna.
       Men nånstans finns dessa sparade så jakten fortsätter!!
       Trevligt helg!

       • Jag vet att du har rätt vännen. Har fortfarande liksäckarna i minnet som berörde mig.
        Men sedan för att bli hatad på detta forum!
        Vem/vilka ligger i säckarna?

        Men visst! Kan ha sparat klippet på någon externa hårddisk, kopierat från SVT, eller annat forum, till DVD format. Det är inga större utrymmeskrävande ytor mina samlingar, men!
        Det är en djungel efter som jag inte har fullständig kontroll på allt
        Men skulle jag finna det då så kopierar jag det och ber om din adress, eller till T Sassersson
        så han kan vidarebefordra det som personlig DVD kopia, om han står ut med det.

        • Och andra sidan nån av alternativmedia tidningar borde ha den videon. Jag menar om Torbjörn själv inte har den så borde det finnas en kopia hos vaken, nyatider, nya dagbladet …….. Ska komma ihåg att skicka ett mail till ett par av dessa så kanske vi får napp!!

       • Vill tillägna dig Rena denna låten Ala 1975 som vi som jag förmodar var lite äldre! Kan ha fel!
        Men tror att det är någon generation mellan oss? Förlåt om jag har fel! Spela roll!
        Detta var 1975. Men det Peps sjunger gäller i sin fulla text i sanning i högsta drag än idag om inte ändå mer. Var han synsk? Eller en klarsynt föregångare? Bedöm själva inklusive redaktören. Detta var för 48 år sedan.
        Ha en fin helg nu.
        Och Rena! Stå på dig för du har fattat!

        https://www.youtube.com/watch?v=8Bn4NHP0pj4

  • Mycket intressant. Minns såväl dessa dramatiska filmer från Kina som visades i median i Sverige.Sedan läste jag en artikel i Nya Tider där några av tidningens journalister besökte platsen för denna dramatik. Ingen av de tillfrågade i staden hade sett eller upplevt av detta som framställdes i median i västvärlden.

   • Sökte i Nya Tider men kunde inte hitta den! 🙁
    Dock såg jag Nya Tiders löpande covidrapportering och bläddrade ner till februari 2020. Kolla på denna från 2020-02-24:
    Totalt i världen har 79 556 smittade bekräftats. 25 218 har tillfrisknat än så länge, eller 31,7 procent av det totala antalet smittade. 2 628 personer har dött, det vill säga 3,3 procent av det totala antalet smittade, vilket är högre än den officiella dödlighetssiffran på 2 procent som angivits sedan starten av utbrottet.
    Det är klart att alla blir skiträdda om en smittsam sjukdom med över 3% dödlighet sprider sig. Och på ett par meddelande i februari och mars 2020 står att dödligheten vid covid kan vara upp till 18% !

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *