Nu produceras Fakta-TV en ny webbkanal med debatt och djupintervjuer

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 1 mars 2023
- Torbjörn Sassersson
Torbjörn Sassersson klipper i realtid i studio.

Vi har senaste veckorna gjort flera studioinspelningar för en ny webbkanal som heter Fakta-TV. Vi kan även webbsända live från studion nära Stockholm. Första programmet som läggs ut inom kort fokuserar på Ukrainakriget och NATO. Innehållet kommer även att speglas på NewsVoice och vår egen Youtube-kanal.

Fakta-TV ska bli tittarfinansierat, men är även öppet för sponsring från de företagare som vill ha riktig public service bortom åsiktskorridorerna. Vi vill väcka liv i traditionell och ofiltrerad TV-journalistik med intervjupersoner, ämnesexperter och debattörer som vågar tala fritt.

Det känns fantastiskt att få producera innehåll med TV-kvalitet i en riktig studio. Vi på NewsVoice har inte dessa tekniska resurser, men vi kan få använda materialet i samarbetet.

Västmedia går nu igenom en svår tid av radikal och överstatlig anpassning som hindrar all vettig granskning av makten. Vi vill därför punktera den rådande och mentalt dysfunktionella åsiktsballongen tillsammans med intelligenta människor som beslutat sig för att sluta gnälla och börja söka lösningar på samhällets och Europas problem.

Vi gör det seriöst, med glimten i ögat och vi ska ha kul tillsammans med tittarna.

Vi återkommer med mer information inför pilotsändningen.

Torbjörn Sassersson, en av programledarna

En av programledarna: Ann-Sofie Jakobsson på Fakta-TV
Ann-Sofie Jakobsson deltar i avsnitt om kontanterna. Fakta TV


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Fakta-TV