Nu bygger vi om NewsVoice till dagstidningsmodell

publicerad 7 mars 2023
- Torbjörn Sassersson red.
Temabild: Kontor. Foto: Mario Gogh. Licens: Unsplash.com

Det är dags att bygga om och lyfta NewsVoice till en nättidning med dagstidningsutseende. Vi kommer därför att stänga sajten ett par dagar under arbetet på onsdag och torsdag denna vecka. Välkommen åter torsdag eftermiddag eller kväll.

Att migrera en sajt från en plattform eller en design till en annan är alltid förenat med en del oförutsedda problem. När jag satt som chefswebbredaktör  på Danske Bank 2008-2009 hade vi ett team med nästan 10 personer när kundsajterna bytte både teknisk plattform och design. Det tog många månader. Trots förberedelser och  god planering var arbetet inte smärtfritt.

Denna ombyggnad av NewsVoice till version 4, från starten 2011 räknat, kommer också bjuda på en del överraskningar, men vårt team på 4 personer tror att vi ska klara det under dessa två dagar. Vi stänger live-sajten för det är det mest effektiva sättet att arbeta för oss. Vi har tex inte resurser att både uppdatera sajten och samtidigt bygga om den i en parallell utvecklingsmiljö.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *