Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Nu bygger vi om NewsVoice till dagstidningsmodell

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 7 mars 2023
- Torbjörn Sassersson
Temabild: Kontor. Foto: Mario Gogh. Licens: Unsplash.com

Det är dags att bygga om och lyfta NewsVoice till en nättidning med dagstidningsutseende. Vi kommer därför att stänga sajten ett par dagar under arbetet på onsdag och torsdag denna vecka. Välkommen åter torsdag eftermiddag eller kväll.

Att migrera en sajt från en plattform eller en design till en annan är alltid förenat med en del oförutsedda problem. När jag satt som chefswebbredaktör  på Danske Bank 2008-2009 hade vi ett team med nästan 10 personer när kundsajterna bytte både teknisk plattform och design. Det tog många månader. Trots förberedelser och  god planering var arbetet inte smärtfritt.

Denna ombyggnad av NewsVoice till version 4, från starten 2011 räknat, kommer också bjuda på en del överraskningar, men vårt team på 4 personer tror att vi ska klara det under dessa två dagar. Vi stänger live-sajten för det är det mest effektiva sättet att arbeta för oss. Vi har tex inte resurser att både uppdatera sajten och samtidigt bygga om den i en parallell utvecklingsmiljö.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq