Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Världskänd hjärtläkare – Dr Peter McCullough: Alla vacciner måste kvalitetsgranskas

publicerad 2 april 2023
- Gästskribent
Dr Peter McCullough
Dr Peter McCullough.

Kardiologen dr Peter McCullough är en av de få läkare i världen som är lojal mot det vetenskapliga paradigmet med objektiv observation av reproducerbara resultat. Han har fått betala ett högt pris för sin strikta efterlevnad av vetenskapen, ett begrepp som numera är ett varumärke som har tagits över av Big Pharma, köpta regeringar och institutioner runt om i världen.

Dr McCulloughs datadrivna och etiska resa in i det medicinska system där han är en av de mest citerade och legitimerade läkarna innebar massmedial vanära för att han ifrågasätter berättelsen om covid- och mRNA-vaccin.

Som ett kritiskt bevis på hans förmåga att avstå från den indoktrinering, som det allopatiska medicinska systemet utgör, undersöker dr McCullough nu alla vacciner.

Den svenska journalisten Aga Wilson och Glen Jung gjorde en rad intervjuer, bland annat denna intervju den 8 januari från Orlando, Florida, där dr McCullough berättar vad han förväntar sig att se år 2023, på gott och ont, den viktiga rollen för alternativa medier, den amerikanska fotbollsspelaren Damar Hamlins öde och mycket mer…

Text (redigerad): Glen Jung, Bright Light News (Rumble)


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq