Världskänd hjärtläkare – Dr Peter McCullough: Alla vacciner måste kvalitetsgranskas

publicerad 2 april 2023
- Gästskribent
Dr Peter McCullough
Dr Peter McCullough.

Kardiologen dr Peter McCullough är en av de få läkare i världen som är lojal mot det vetenskapliga paradigmet med objektiv observation av reproducerbara resultat. Han har fått betala ett högt pris för sin strikta efterlevnad av vetenskapen, ett begrepp som numera är ett varumärke som har tagits över av Big Pharma, köpta regeringar och institutioner runt om i världen.

Dr McCulloughs datadrivna och etiska resa in i det medicinska system där han är en av de mest citerade och legitimerade läkarna innebar massmedial vanära för att han ifrågasätter berättelsen om covid- och mRNA-vaccin.

Som ett kritiskt bevis på hans förmåga att avstå från den indoktrinering, som det allopatiska medicinska systemet utgör, undersöker dr McCullough nu alla vacciner.

Den svenska journalisten Aga Wilson och Glen Jung gjorde en rad intervjuer, bland annat denna intervju den 8 januari från Orlando, Florida, där dr McCullough berättar vad han förväntar sig att se år 2023, på gott och ont, den viktiga rollen för alternativa medier, den amerikanska fotbollsspelaren Damar Hamlins öde och mycket mer…

Text (redigerad): Glen Jung, Bright Light News (Rumble)

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Och Här får vi se när den islamiska bossen och grundare av företaget BioNTech inte ens höjer ögonbrynen medans en journalist ställer honom intill väggen med påståendet om att de utvecklar virus

   #coronatruth

   Vk punkt com/wall518846902_9819

  • Något patogent s k virus har aldrig isolerats i ordets rätta betydelse och har aldrig bevisats finnas i påstått “smittade” människor och djur. Att påstå att patogena virus finns är villospåret som håller igång vaccinindustrin och skapar pandemilagar.

   • Att förstå och ta in det faktum att man aldrig isolerat något virus,
    lika lite kunnat påvisa existensen av något patogent virus i varken
    människa eller djur, är inte något “flum”. Du kommer med
    påståenden utan några bevis för dessa och det låter flummigt i mina öron.
    Jag litar varken på någon “plan” eller på dig. Det behövs inga s k virus för att skapa giftiga/skadliga injektioner, och för att motivera vaccinernas existensberättigande räcker det uppenbarligen med att folk tror på att s k patogena virus finns, och där bidrar du med att upprätthålla denna tro, detta villospår.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *