Intervju med Robert F. Kennedy Jr: JFK förstod att USA är ett skarpslipat krigsimperium

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 april 2023
- NewsVoice redaktion

https://www.youtube.com/watch?v=UuzFzVe2FKY

Robert F. Kennedy Jr (RFK Jr) som är Demokrat är även presidentkandidat i USA-valet 2024. Youtubern Aubrey Marcus fick möjlighet att Intervjua RFK Jr, som försöker beskriva maktelitens ambitioner och metoder. Han berättar om JFK:s personliga tankar och erfarenheter av sin tid som president fram till 1963.

RFK Jr:s farbror John F. Kennedy (1917-1963) och hans far Robert F. Kennedy (1925-1968) var båda medvetna om det högsta priset för att stå för vad de trodde på. De mördades 1963 respektive 1968. RFK Jr (1954-) är gjord av samma virke och han kännetecken är hans orädda ställningstaganden för att avslöja maktkorruption.

RFK Jr tror på den fria marknaden. Han är miljöadvokat, författare och grundare av Children’s Health Defense. Han har ägnat de senaste 40 åren åt rättstvister och informationsspridning för att försöka hålla USA:s regering och de företag som i bakgrunden styr den ärliga. Han har vunnit många av dessa strider och massmedia har förtalat honom skoningslöst för det. Det skriver Aubrey Marcus som fick möjlighet att Intervjua RFK Jr.

Intervjun tar upp hur amerikanska tillsynsmyndigheter har kapats, korruptionen i regeringen och de globala ledarnas nuvarande ambitioner för att nå en fullständig och totalitär kontroll över människor, företag och regeringar.

“Om jag kandiderar kommer min högsta prioritet att vara att få slut på den korrupta sammansmältning mellan stat och företag som har förstört vår ekonomi, krossat medelklassen, förorenat våra landskap och vatten, förgiftat våra barn och berövat oss våra värderingar och friheter. Tillsammans kan vi återupprätta Amerikas demokrati”, sa RFK Jr innan han tillkännagav sin kandidatur.

Läs mer: Robert F. Kennedy Jr ställer upp i USA-valet 2024 – Fokuserar på det som förenar människor

Källa: Aubrey Marcus

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Ska han vända upp och ner på hela det galna korrumperade “demokratiska” etablissemanget? Då är det ett Sisyfos-jobb, ganska hopplöst!

  • I USA finns redan miljoner som lever på u-landsnivå. Ca 50 miljoner saknar ett riktigt boende som exempel. I Sverige som ska härma USA i allt är utvecklingen på väg mot samma håll. Man kan se illegala husvagnsparker med utslitna husvagnar lite överallt numera även i Sverige! Oftast ser det för jävligt ut när de skräpar ner runt om. “Vi såg inte det komma” meddelar regimen i Stockholm….

  • Han har ju klart för sig problemen och de måste lösas om demokrati och frihet skall råda i Amerika. En stor och viktig uppgift. Synd att han har en så skräniig röst som är jobbig att lyssna till. Well, lycka till.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *