Ljudinspelning avslöjar hur sjukhusavdelning användes för “dödshjälp” för patienter med coviddiagnos

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 21 maj 2023
- NewsVoice redaktion
Thomas Renz, amerikansk advokat
Thomas Renz, amerikansk advokat

Mike Adams intervjuar advokaten Thomas Renz om en skrämmande ljudinspelning som avslöjar hur ett sjukhus i USA omvandlade en avdelning till dödshjälpssal för patienter med coviddiagnos. Patienterna bokstavligen “avlivades” med stor vinst för sjukhuset. Detta förfarande pågick systematiskt i hela USA.

Sjukhusen tjänade pengar i flera led från att de ställde diagnosen Covid-19, till att patienter medicinerades med Remdevisir och morfin samt för efterarbetet när patienten dött på grund av utebliven fungerande sjukvård.

Adams säger att läkare och sjukhuspersonal utlovades immunitet om de följde covidprotokollen, som i praktiken var dödshjälpsprotokoll, men Thomas Renz svarar att det aldrig existerat en sådan immunitet som är juridisk hållbar.

Renz säger att en stor del av sjukhuspersonalen på sjukhusen i USA sa upp sig för att de såg att covidprotokollen dödade patienterna. Dessa ersattes sedan snabbt av personal som saknade vårdbehörighet.

Mike Adams varnar att detta upplägg kommer att upprepas vid nästa pandemi om de ansvariga inte ställs inför rätta.

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det är inte bara skrämmande om det förhåller sig så! Det är exakt det som det rör sig om! Vrid klockan tillbaka till mars 2020 när bilderna från Wuhan kablades ut till världens alla nyhetskanaler och det samtidigt? Det låg döda lite “varstans” och syftet var att skrämma upp folk. Vilket lyckades till 100 % och sedan var det bara att “underhålla” skrämseln genom att en “expert” fick uttala sig varje kväll på bästa sändningstid om “dagens skörd” av covid-offer. För att det här skulle fungera så måste det finnas “offer” och det är här vårdhem, äldreboenden kommer in i bilden. Man tillämpade i allt större utsträckning s.k. palliativ vård d.v.s. ingen vård?

  Vi hyrde in kylcontainrar som skulle förvara döda, då bårhusen skulle vara överfulla på kort tid. I TV fick vi höra att Covid skulle ta ca, 350 000 svenskar liv. Fältsjukhus sattes upp för att ta emot sjuka, men sjuklingar/döda lyste med sin frånvaro då containrar och fältsjukhus saknade döda och patienter? Antalet gamla som avled av C-19 beräknades till omk. 19 000 och de flesta låg på vårdhem/äldreboenden. Hur många av dem som fick aktiv hjälp kan vi bara sia om? Däremot vet vi att dödligheten av C-19 är 0,1 % under 70 år.

  Det gällde således att hålla “liv” i skrämseln så länge som möjligt för att få maximal rusning till vårdcentralen, den dag då vaccinet kom? Det tog 10 månader, men för att nå högsta möjliga resultat var det viktigt att de sociala medierna spelade med. Google tog bort alla sökresultat på verksamma mediciner/preparat och Facebook, Twitter, Instagram, Youtube förbjöd konton som yppade något om dem. Läkare förlorade sin licens om de använde sig av de “alternativa” medicinerna. Allt i väntan på det “välsignade” vaccinet.

  För att återgå till Wuhan. Hur var det med de “döda” där? Var de verkligen döda som låg lite “överallt”? Är det någon som vet vad de heter, eller sett dödsattest och obduktionsresultat? Sedan kan man fråga sig, vem är ute och går, eller cyklar, springer i trappor då man är dödssjuk? Normalt ligger man nedbäddad i sin säng? För alla ovaxxade var det här uppenbart långt innan det “efterlängtade” vaccinet lanserades i dec. 2020.

  • Det var väl som Butja i Ukraina där skådespelare låtsades vara döda plus de som ukrainarna dödade på riktigt för att de inte kämpade mot tillräckligt. Hela detta spektakel tog tre dagar att arrangera och vaccin-bluffen har nog tagit åratal att orkestrera.

 • Säkerligen många som skulle behöva ställas till svars här i Sverige och i många andra länder.
  Någonting i stil med rättegångarna i slutet av förtiotalet där dom åtalade kan stå och bedyra att dom bara lydde order.

  • Det lär inte hända förrän de skurkaktiga regimerna i västvärlden avlägsnas från makten och riktiga oberoende domstolar inrättas!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *