Den stora globala återställningen spricker som ett troll

publicerad 31 maj 2023
Klaus Schwab, 18 jan 2023 i Davos. Foto: Masako Ganaha
Klaus Schwab, 18 jan 2023 i Davos.

Vad som är äkta opposition eller en kontrollerad sådan, är numera en meningslös fråga. Likaså vilka som är infiltratörer eller inte; detta har i praktiken ingen betydelse. Det är själva målet vi bör sätta vårt fokus på.

Så länge vi riktar uppmärksamheten mot att bekämpa globalisterna och deras huvudmål för att kunna genomföra sitt Agenda 2030 och inte låta oss engageras av deras avledningsmanövrar, har vi läget under någorlunda kontroll.

Propaganda är egentligen ett nät av lögner och halvsanningar, som blir alltmer utbredda inom i stort sett, alla viktiga områden. Dess osvikliga kännetecken är avsaknaden på öppna debatter.

Frågan är väl om inte den globalistiska rörelsen har bitit sig själv i svansen, eftersom de numera inte längre är säkra på vad som är deras egna ”sanningar” eller vilka som är deras motståndares.

Vilka sanningar kommer från deras eget narrativ och vilka kommer från den andra sidan i detta destruktiva informationskrig? Psyops är en fara för bägge sidor av konflikten. Ingen kan vara riktigt säker på någonting. På så sätt kanske det har uppstått ett dödläge.

Till och med självaste Klaus Schwab vet inte längre vem han säkert kan lita på, vilka som är hans riktiga vänner eller vilka som i hemlighet planerar att överta hans maktposition. Säkert finns det även inom denna maffialiknande gruppstruktur olika meningar om hur projektet skall bedrivas. Där finns säkert inga hjärtevarma band.

Alla är sig själv närmast, i den s.k. egennyttan. De är alla mer eller mindre känslostympade psykopater, där det sociala kittet är tanken på ekonomiska, karriärmässiga fördelar, kalkylerade med en sjuklig, misstänksam noggrannhet.

World Economic Forum (WEF) kanske utåt framstår som en mycket välplanerad verksamhet, som med osviklig precision driver sin agenda till ohotad fulländning. Jag tänker på trollkarlen Joe Labero, som är mästare på att skapa illusioner, men nu har alla deras lögner genomskådats.

Motståndet blir alltmer organiserat. Vi lär oss deras trick. Allt detta borde få dem att börja darra på manschetten och därvid uppstår det sprickbildningar i fasaden. Min gissning är att WEF snart börjar krackelera inifrån.

Psykopater är inga tålmodiga människor. De är maktberusade, vill ha snabba resultat, och tar till desperata handlingar i stället för att lugnt analysera det nya oväntade läget. Det kanske är detta som händer just nu. Det kanske är därför världen blivit så galen. Tiden får utvisa hur det blir i denna fråga.

Till detta kan tilläggas att så länge globalistprojektet blir förhindrat och deras fullbordande drar ut på tiden, desto mer hinner vi på motståndarsidan att organisera oss och samla in ännu mera kunskap om deras avsikter, och vi är tusenfalt många fler.

Dessutom blir deras välbetalda underhuggare mera medvetna om riskerna över vad som kan hända dem om ”den stora återställningen” misslyckas och tyrannerna tappar greppet om rättsväsendet och det återgår till folket.

Text av en medlem i partiet Knapptryckarna


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Konstigt att ingen skjuter den här Hitler liknande tysken mellan ögonen. Han är ju en fara för mänskligheten.

 • Bra tanke, men skribenten missar det religiösa skitet som binder samman globalisterna.

  Globalisterna mål är religiöst – något större än individen. Här talar vi om målsättningar som har hundratals år fram i tiden, kanske tusentals och då en människa bara lever i kanske lite drygt 100 år är det en rätt kvalificerad gissning att det ligger religiösa motiv i bakgrunden.

  • Ww3 som vi kanske börjar se slutet på inom kort är helt klart religiöst, tillkommer sen att vi verkar ha att göra med reinkarnation och kan det då möjligen vara så att de tror sig återfödas inom samma folkgrupp, i så fall ser de en betydligt längre tidsram för sig själva än människans livslängd. Googla på reinkarnation så ser ni åtskilliga exempel på återfödelse.

 • Det er vel ikke så ofte han kan fotograferes offentlig.
  Bildet her er vel fra Davos-møtet?
  Og bra er kanskje det, for hvem vil vel egentlig se dette…?

 • Globalisterna tror de besitter en större intelligens än oss “dödliga”? Hur många av oss genomskådade bluffen om covid? Jo, det var en hel del som på ett tidigt stadium förstod att allt var ett enda stort bedrägeri. Redan i början förbjöds läkare att använda beprövade mediciner och sociala medier (Facebook, Twitter, Youtube, instagram m.m) fick sina konton avslutade när de nämnde något om dessa. Google tog även bort alla sökresultat på dem. Konceptet var exakt detsamma som användes då de lanserade “fenomenet” Greta och “skolstrejk för klimatet” som gick i alla stora nyhetskanaler världen runt – samtidigt. Nu gjorde man det om “alla döda i Wuhan” som låg där lite “överallt” någon låg vid sin cykel, en annan vid busshållplatsen, en del i en trapp. Bilderna kablades ut till alla stora nyhetskanaler – samtidigt. Resultatet lät inte vänta på sig och en hel värrld blev så uppskrämd att de lydde varje order, antingen det gällde att hålla sig inomhus, eller hålla behörigt avstånd till närmaste person. Många länder tvingade på folk att bära “munskydd” och större folksamlingar mer 8 förbjöds. Restauranger tvingades stänga tidigt enär riskan var stor att, “folk börjar dansa”. När sedan “vaccinet” kom började klappjakten på de “ovaxxade” som snabbt blev parias i samhället. Hysteriska skrik hördes om att, “de får stå för sina egna sjukhuskostnader om de drabbas”! Ropen på vaccinpass hördes allt tydligare och ovaxxade fick epitetet – Idioter! Upprepar A. Lincoln bevingade ord, You can fool all the people some of the time, and some of the people all
  the time, but you cannot fool all the people all the time.Hur många går på samma sak en gång till? Om de har större intelligens? Tillåt mig småle.

  • Såg jag redan 2019 att det var en bluff, där en tysk filmade akuter som kablades ut på MSM som skulle vara fulla med smittade, lika USA där statister stod på rad utanför akuter och dagar efter bara tälten kvar utan dessa statister.
   Lika Italien där det visades bilder som var flera år gamla på sjuka människor i salar/akuter.
   Läkare med över 30 års erfarenhet inom virologi bannades på nätet som förklarade att detta var en vanlig “flu”.
   Att folk skulle inte träffa varandra är ju det sämsta som finns, och det vet dom,, då sjunker immunförsvaret och man blir sjukare då man återgår till att träffa varandra igen.
   De som gjort lumpen vet fenomenet då man är många på “luckan” och blir sjuka i ett par tre veckor innan man mår bra igen och kroppens försvar har byggt upp för det nya när man är tillsammans med nya personer….
   Samma med svin och fågelinfluensan som var första steget de testade för att se hur de kunde styra folket.
   Tyvärr forsätter denna idioti i flera länder än….
   Vissa har slutat att tänka logiskt och med viss kritik över verkligheten och varför saker sker runtom oss.
   Bättre med lets dance och annan smörja som kablas ut i dyng TV som bedövar tänkandet hos folk.

 • Det kommer snart att dyka upp avhoppare som anser sig blivit missgynnade och börjar gola på nätet.

 • “Klaus Schwab vet inte längre vem han säkert kan lita på, ”
  Kännetecknet på den mörka och ondskefulla gruppen. Deras yttersta drivkraft är deras EGO. Det betyder allt och resten ingenting.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *