Jane Bürgermeister varnade 2009 för en kommande global medicinsk undantagslag

publicerad 10 juni 2023
- av NewsVoice
Jane Bürgermeister. Foto: img.rtvslo.si
Jane Bürgermeister.

Många minns svininfluensakrisen 2009. Politiker och medier skämde upp världsbefolkningen och man gjorde liknelser med historiska farsoter för att få hela populationer att acceptera massvaccination. Folk köade ute på trottoarerna för att få Pandemrix-sprutan. En liten skara människor gick ut och varnade för att något inte stod rätt till.

Jag själv försökte bidra till debatten genom att skicka ut ett mail med tio skäl att vänta eller inte ta sprutan alls. Mailet blev viralt i Sverige och det återpostades på bloggar och i forum.

Expressenjournalisten Lars Lindström kallade utskicket för “det sassersonska mejlet” och han menade att det var ett exempel på “den moderna tidens folktro” i sin artikel: “Hemliga avtal och dolda kopplingar göder vaccinskräck”. Han agerade grindvakt. Svenska folket skulle inte få några “ideer”. Jag replikerade på min gamla blogg.

 

Sassersonska mejlet
Det “Sassersonska mejlet” myntades 2009 av Lars Lindström på Expressen.

SVT ringde upp och frågade mig om jag startat en gräsrotsrörelse. Mitt svar var att jag ville att folk skulle sansa sig och tänka kritiskt.

Jane Bürgermeister nådde miljontals människor

Jane Bürgermeister är en journalist i Wien, Österrike som också varnade för svininfluensasprutan och vad som var i görningen, men hon nådde miljontals människor och la till uppgiften att epidemin, som av WHO omklassificerades till pandemi, i själva verket var ett första försök att placera WHO och FN i en central position för att genom en “pandemi” styra världen och utifrån den etablera “medical martil law” en global medicinsk undantagslag.

Jane Bürgermeisters varning från 2009:

 

Jane Bürgermeister skred inte orden och det är inte känt för mig vilka källor hon hade. Det som känns skrämmande är att det som hände under covidåren 2020-2022 var som hämtade från en virusthriller.

Låt oss inte glömma att 100-tals miljoner friska människor tvingades sitta hemma i lockdown. Låt oss inte glömma att runt 5 miljarder människor tog minst en spruta av ett experimentellt genetiskt preparat varav de flesta människorinte ens frågade vad sprutan egentligen innehöll och exakt hur den var avsedd att producera giftiga spikproteiner i kroppen.

Glöm inte heller bieffekterna och de som dog inom sjukvården för att de enligt protokollet förvägrades fungerande och beprövade läkemedel.

Jane Bürgermeisters varning från 2009 står åter i fokus. Hon överlevde trots att hennes karriär förstördes och hon var suicidal 2010. Det finns idag goda skäl att granska hennes källor.

Läs mer om Jane Bürgermeister och hennes varningar. Forska, ställ frågor och tänk.

Torbjörn Sassersson

 


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Tre gigantiska byggnader på totalt 1,2 miljoner ton, alltså 1,2 miljarder kilo (1,200,000,000) stål och betong pulveriserades till sin grund. Den mängd bråte och stål som var kvar efteråt motsvarade material på en 10-våningshus från tre byggnader på sammanlagt 307 våningar!!!!!!!!!!!!!!!

  2 flygplan som till 90% består av aluminium och plast med 1500 liter bränsle kunde åstadkomma detta. Alltså 2 flygplan fick inte 3 byggnader att rasa utan bokstavligen kunde pulverisera dessa tre till sin grund!

  Om jag 2001 sa att detta är ju helt omöjligt och strider mot alla naturlagar vi känner till stämplades jag direkt som konspirationsteoretiker och 22 år efteråt när jag säger samma sak stämplas jag rakt mitt i pannan för samma sak!!!
  Sedan att detta blev grunden att kunna omvandla 6 länder till ruiner, 5 miljoner döda och 20 miljoner flyktingar, får vi skita i för tillfället!!!

  Med det sagt vill jag informera er alla som hoppas och väntar på att ansvariga för covid eländet ska stå till svars:
  Glöm det! Det kommer inte att hända!! Så nu vet du det!!

 • Det var ju intelligent och framsynt av henne. Senaste statistiken säger att 300.000 dog av vaccinet, 1.7 miljoner blev handikappade och över 26 miljoner skadades i USA. Läkemedel mot vaccinskador ökade med ca 28 miljoner kunder. Syftet var alltså inte att minska marknaden för läkemedel genom depopulation utan att öka marknaden för läkemedel till vaccinskadade. En satanistisk affärsmodell.

 • Tre gigantiska byggnader på totalt 1,2 miljoner ton, alltså 1,2 miljarder kilo (1,200,000,000) stål och betong pulveriserades till sin grund. Den mängd bråte och stål som var kvar efteråt motsvarade material på en 10-våningshus från tre byggnader på sammanlagt 307 våningar!!!!!!!!!!!!!!!

  2 flygplan som till 90% består av aluminium och plast med 1500 liter bränsle kunde åstadkomma detta. Alltså 2 flygplan fick inte 3 byggnader att rasa utan bokstavligen kunde pulverisera dessa tre till sin grund!

  Om jag 2001 sa att detta är ju helt omöjligt och strider mot alla naturlagar vi känner till stämplades jag direkt som konspirationsteoretiker och 22 år efteråt när jag säger samma sak stämplas jag rakt mitt i pannan för samma sak!!!
  Sedan att detta blev grunden att kunna omvandla 6 länder till ruiner, 5 miljoner döda och 20 miljoner flyktingar, får vi skita i för tillfället!!!

  Med det sagt vill jag informera er alla som hoppas och väntar på att ansvariga för covid eländet ska stå till svars:
  Glöm det! Det kommer inte att hända!!
  Så nu vet du det!!!

 • Imperiets alfahannar har lyckats omge sig med servila och inställsamma betahannar. Kina är en alfa men man ska kanske inte kalla det hanne? Jag menar Kinas filosofi känns som en mogen individ både mor och far åt flocken.
  Både Ryssland och Kina vägrar att servilt visa strupen för imperiet.

 • Ett fåtal vill förändra världen där 99,999 % är mer att likna vid en fårskock, eller viljelösa hjon som går omkring utan någon framtid? Alla dessa “rörelser” som poppat upp de senaste 10 åren är ett steg i en totalfördumning av mänskligheten. Skulle någon invända lider denne av någon typ av fobi? Ett mycket effektivt sätt att få folk att hålla käft?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *