Jane Bürgermeister varnade 2009 för en kommande global medicinsk undantagslag

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 juni 2023
- NewsVoice redaktion
Jane Bürgermeister. Foto: img.rtvslo.si
Jane Bürgermeister.

Många minns svininfluensakrisen 2009. Politiker och medier skämde upp världsbefolkningen och man gjorde liknelser med historiska farsoter för att få hela populationer att acceptera massvaccination. Folk köade ute på trottoarerna för att få Pandemrix-sprutan. En liten skara människor gick ut och varnade för att något inte stod rätt till.

Jag själv försökte bidra till debatten genom att skicka ut ett mail med tio skäl att vänta eller inte ta sprutan alls. Mailet blev viralt i Sverige och det återpostades på bloggar och i forum.

Expressenjournalisten Lars Lindström kallade utskicket för “det sassersonska mejlet” och han menade att det var ett exempel på “den moderna tidens folktro” i sin artikel: “Hemliga avtal och dolda kopplingar göder vaccinskräck”. Han agerade grindvakt. Svenska folket skulle inte få några “ideer”. Jag replikerade på min gamla blogg.

 

Sassersonska mejlet
Det “Sassersonska mejlet” myntades 2009 av Lars Lindström på Expressen.

SVT ringde upp och frågade mig om jag startat en gräsrotsrörelse. Mitt svar var att jag ville att folk skulle sansa sig och tänka kritiskt.

Jane Bürgermeister nådde miljontals människor

Jane Bürgermeister är en journalist i Wien, Österrike som också varnade för svininfluensasprutan och vad som var i görningen, men hon nådde miljontals människor och la till uppgiften att epidemin, som av WHO omklassificerades till pandemi, i själva verket var ett första försök att placera WHO och FN i en central position för att genom en “pandemi” styra världen och utifrån den etablera “medical martil law” en global medicinsk undantagslag.

Jane Bürgermeisters varning från 2009:

 

Jane Bürgermeister skred inte orden och det är inte känt för mig vilka källor hon hade. Det som känns skrämmande är att det som hände under covidåren 2020-2022 var som hämtade från en virusthriller.

Låt oss inte glömma att 100-tals miljoner friska människor tvingades sitta hemma i lockdown. Låt oss inte glömma att runt 5 miljarder människor tog minst en spruta av ett experimentellt genetiskt preparat varav de flesta människorinte ens frågade vad sprutan egentligen innehöll och exakt hur den var avsedd att producera giftiga spikproteiner i kroppen.

Glöm inte heller bieffekterna och de som dog inom sjukvården för att de enligt protokollet förvägrades fungerande och beprövade läkemedel.

Jane Bürgermeisters varning från 2009 står åter i fokus. Hon överlevde trots att hennes karriär förstördes och hon var suicidal 2010. Det finns idag goda skäl att granska hennes källor.

Läs mer om Jane Bürgermeister och hennes varningar. Forska, ställ frågor och tänk.

Torbjörn Sassersson

 

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq