Robert F. Kennedy Jr. exponerar CIA:s smutsiga historia in i nutid

publicerad 28 juli 2023
Robert F. Kennedy Jr. framför Vita Huset. Montage: NewsVoice. Foton: Teamkennedy.com och Alex Proimos (licens: CC BY 2.0)

Presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr. (RFK jr) säger att hans familj kämpat mot CIA:s övergrepp i 60 år och att det var CIA som mördade John F. Kennedy. Han ger talet helt utan manus och teleprompter eftersom han studerat CIA under hela sitt vuxna liv.

RFK jr avslöjar CIA för brott som begåtts på amerikansk mark mot miljontals amerikaner, bland annat biovapen, experiment, Operation Paperclip, MK Ultra mind control, mjältbrandsattacken mot Kapitolium och Milgram-experimentet.

Operation Paperclip var ett hemligt amerikanskt underrättelseprogram där mer än 1600 tyska vetenskapsmän, ingenjörer och tekniker fördes från det forna Nazityskland till USA för statlig anställning efter andra världskrigets slut. Många av dessa personer var tidigare medlemmar och vissa var tidigare ledare för nazistpartiet.

RFK jr  berättar om de amerikanska biolaboratorierna som producerar biologiska stridsmedel och hur CIA experimenterade med biovapen på sin egen befolkning vid många tillfällen. Dessa biovapen användes även för att angripa andra länder.

MK Ultra var ett topphemligt CIA-projekt där myndigheten genomförde hundratals hemliga experiment, ibland på ovetande amerikanska medborgare, för att bedöma den potentiella användningen av LSD och andra droger för tankekontroll, informationsinsamling och psykologisk tortyr.

Det hemliga programmet blev inte offentligt förrän 1975 i samband med en kongressutredning om omfattande olagliga CIA-aktiviteter i USA och runt om i världen. Det används fortfarande idag.

Milgram-experimentet var ett experiment om lydnad mot auktoriteter där en serie socialpsykologiska experiment utfördes av psykologen Stanley Milgram vid Yale University.

Fyrtio personer i åldern 20-50 år från olika yrken med varierande utbildningsnivå skulle lyda en auktoritet som instruerade dem att utföra handlingar som stred mot deras personliga samvete. Deltagarna förleddes att tro att de deltog i ett orelaterat experiment där de var tvungna att ge en ”elev” elchocker. Dessa falska elchocker ökade gradvis till nivåer som skulle ha varit dödliga om de hade varit verkliga.

Experimentet visade oväntat att en mycket hög andel av försökspersonerna helt och hållet lydde instruktionerna och att alla deltagare gick upp till 300 volt och runt 67% gick upp till hela 450 volt, vilket skulle ha dödat deltagarna.

RFK jr säger attcirka 33% lämnade experimentet för att det vägrade delta i tortyren och att hans tal i första hand vänder sig till dessa personer. Medvetna personer måste förstå att de experiment som CIA utfört sedan det andra världskriget idag används för manipulera hela populationer i världen, säger Kennedy. De 33% procenten måste väcka de 67%, menar han.

RFK jr nämner även Stockholmssyndromet som en psykologisk faktor som CIA tagit lärdom av.

Kennedy säger att dagens amerikaner måste avsluta den kamp som Joseph Kennedy inledde för 60 år sedan när han rekommenderade att CIA skulle upplösas.

President John F. Kennedy mördades för att han avslöjade CIA:s korruption och mord, säger RFK jr. Han ville splittra CIA i tusen bitar och sprida dem för vinden. ”Vi kommer att avsluta den här kampen och vi kommer att återta mänskligheten.”

Videon med RFK jr avslutas med några ord av skådespelaren Jim Caviezel som uppger att CIA driver världens största pedofilring som omfattar handel med miljontals oskyldiga barn. Inspelningen av Caviezel inkluderar tidigare general Mike Flynn som arbetade direkt för en tidigare administration i Washington.

Caviezel läser från en opinionstext på Twitter som fått över 4 miljoner visningar. Den spekulerar att RFK jrs dagar nu är räknade.

Både Caviezel och RFK jr säger i separata inspelningar som publicerats offentligt att de är beredda att dö för att fakta om CIA, barnsexhandel och en rad andra övergrepp mot mänskligheten avslöjas och läggs på bordet öppet för debatt och beslut.

Översättning och textredigering: NewsVoice. Källa bla: Truth Justice

Källor och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq