Robert F. Kennedy Jr. exponerar CIA:s smutsiga historia in i nutid

publicerad 28 juli 2023
Robert F. Kennedy Jr. framför Vita Huset. Montage: NewsVoice. Foton: Teamkennedy.com och Alex Proimos (licens: CC BY 2.0)

Presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr. (RFK jr) säger att hans familj kämpat mot CIA:s övergrepp i 60 år och att det var CIA som mördade John F. Kennedy. Han ger talet helt utan manus och teleprompter eftersom han studerat CIA under hela sitt vuxna liv.

RFK jr avslöjar CIA för brott som begåtts på amerikansk mark mot miljontals amerikaner, bland annat biovapen, experiment, Operation Paperclip, MK Ultra mind control, mjältbrandsattacken mot Kapitolium och Milgram-experimentet.

Operation Paperclip var ett hemligt amerikanskt underrättelseprogram där mer än 1600 tyska vetenskapsmän, ingenjörer och tekniker fördes från det forna Nazityskland till USA för statlig anställning efter andra världskrigets slut. Många av dessa personer var tidigare medlemmar och vissa var tidigare ledare för nazistpartiet.

RFK jr  berättar om de amerikanska biolaboratorierna som producerar biologiska stridsmedel och hur CIA experimenterade med biovapen på sin egen befolkning vid många tillfällen. Dessa biovapen användes även för att angripa andra länder.

MK Ultra var ett topphemligt CIA-projekt där myndigheten genomförde hundratals hemliga experiment, ibland på ovetande amerikanska medborgare, för att bedöma den potentiella användningen av LSD och andra droger för tankekontroll, informationsinsamling och psykologisk tortyr.

Det hemliga programmet blev inte offentligt förrän 1975 i samband med en kongressutredning om omfattande olagliga CIA-aktiviteter i USA och runt om i världen. Det används fortfarande idag.

Milgram-experimentet var ett experiment om lydnad mot auktoriteter där en serie socialpsykologiska experiment utfördes av psykologen Stanley Milgram vid Yale University.

Fyrtio personer i åldern 20-50 år från olika yrken med varierande utbildningsnivå skulle lyda en auktoritet som instruerade dem att utföra handlingar som stred mot deras personliga samvete. Deltagarna förleddes att tro att de deltog i ett orelaterat experiment där de var tvungna att ge en “elev” elchocker. Dessa falska elchocker ökade gradvis till nivåer som skulle ha varit dödliga om de hade varit verkliga.

Experimentet visade oväntat att en mycket hög andel av försökspersonerna helt och hållet lydde instruktionerna och att alla deltagare gick upp till 300 volt och runt 67% gick upp till hela 450 volt, vilket skulle ha dödat deltagarna.

RFK jr säger attcirka 33% lämnade experimentet för att det vägrade delta i tortyren och att hans tal i första hand vänder sig till dessa personer. Medvetna personer måste förstå att de experiment som CIA utfört sedan det andra världskriget idag används för manipulera hela populationer i världen, säger Kennedy. De 33% procenten måste väcka de 67%, menar han.

RFK jr nämner även Stockholmssyndromet som en psykologisk faktor som CIA tagit lärdom av.

Kennedy säger att dagens amerikaner måste avsluta den kamp som Joseph Kennedy inledde för 60 år sedan när han rekommenderade att CIA skulle upplösas.

President John F. Kennedy mördades för att han avslöjade CIA:s korruption och mord, säger RFK jr. Han ville splittra CIA i tusen bitar och sprida dem för vinden. “Vi kommer att avsluta den här kampen och vi kommer att återta mänskligheten.”

Videon med RFK jr avslutas med några ord av skådespelaren Jim Caviezel som uppger att CIA driver världens största pedofilring som omfattar handel med miljontals oskyldiga barn. Inspelningen av Caviezel inkluderar tidigare general Mike Flynn som arbetade direkt för en tidigare administration i Washington.

Caviezel läser från en opinionstext på Twitter som fått över 4 miljoner visningar. Den spekulerar att RFK jrs dagar nu är räknade.

Både Caviezel och RFK jr säger i separata inspelningar som publicerats offentligt att de är beredda att dö för att fakta om CIA, barnsexhandel och en rad andra övergrepp mot mänskligheten avslöjas och läggs på bordet öppet för debatt och beslut.

Översättning och textredigering: NewsVoice. Källa bla: Truth Justice

Källor och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Glöm inte bort att USAs marin redan på 1950 talet visste genom experiment att det gick att påverka människiors tankar genom det som idag är 5G.
  Du tror väl inte att det bara används för normala samtal?
  Påverkan som du inte ens förstår och ovanpå det spårning av allt du företar dig.
  Känns det bra? Kanske till ocvh med RIKTIGT BRA?
  Marinen i USA kunde genom ett misstag upptäcka att bärvågen på ca 3GHz (dvs 5G) genom modulation med en ton på 1KHz gjorde artt tonen i sig kunde höras i huvudet. Dett var bara början.

 • Bästa insynen i CIA måste jag rekommendera er att finna genom två tips.
  Douglas Valentine “CIA as organized crime”

  En lång intervju med Kay Griggs, som ni hittar lätt på Rumble eller Odysee. Ger en helt unik inblick i själva mentaliteten som USA insjuknat i.

 • Jag tror på Tage Tuvheden. Hans Holmer fick uppdraget att avrätta Palme vilket han ordnade med en mkt liten grupp i vilken Engström ej ingick. Ordern kom från CIA och mördarna kan inte åtalas för brott de utfört åt Svenska staten. Statskuppen däremot, är den som fortfarande måste hemlighållas.
  Bakgrund: https://youtu.be/aErIjhzBJN4

 • RFK Jr ger sej helt onödigt in i president fighten. Ingen blir president i uza utan den styrande globalist elitens godkännande och support. Blir man president så tillhör man maktens män/kvinnor.
  Han avslöjar inget nytt.
  Presidentvalet är en show.

 • Med största säkerhet var det CIA-styrda “Stay-Behind” avdelningen i Sverige som fimpade Palme! Stig Engström var sannolikt organisatören bakom mordet. Kanske var mördaren en hitman som CIA tillhandahöll, vilket även skulle förklara den amatörmässiga hanteringen efter mordet som inte skulle lösas av förklarliga skäl! Engström var tidigt intressant i utredningen men Holmer såg till att blanda bort korten! Undrar vem/vilka som efter Ingvar Karlssons död kommer att först lägga vantarna på hans anteckningar eller möjlig dagbok?

 • Alla CIA operationer och hemliga experiment är fortfarande igång och mer omfattande än någonsin. Sverige har genom avtal givit tillstånd till CIA att utföra experiment på svenska folket. Alla demoninfiltrerade och AI-kontrollerade individer som ser ut som människor men som inte längre är människor, är resultatet av dessa experiment. Zombie apokalypsen är annalkande.

 • Det RFK jr säger är vad Dr. Mattias Desmet förklarat från ett psykologiskt perspektiv i sin bok “The Psychology of Totalitarianism”.
  https://newsvoice.se/2023/07/dr-mattias-desmet-massformationspsykologi/

  PDF versionen av hans bok kan laddas här:
  https://mega.nz/file/y1cBwJDR#ngqfwVazZSThhEP2oGef6VN8jUag7qu02k_r2FxxTfo

  Det är dax för alla VAKNA att aktivt vara med och delta i kampen!
  https://newsvoice.se/2023/07/trust-freedom-who/

  Skriv på och informera andra om:
  https://exitwho.se/

  Använd sociala medier för att sprida budskapet.

  Börja med att stödja upproret genom att ENBART dela info inom alla kretsar i sociala medier.

  Stödja Alternativ media DU gillar bäst och donera.

  Delta inte i meningslösa diskussioner på sociala medier.

  Mer än så behöver du inte göra för att aktivt vara med och stödja kampen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *