Marknadens bästa kryptoinvesteringar: Därför kan Chancers pre-sale vara en fullträff för dig

publicerad 22 augusti 2023
Chancer Pre-sale
Chancer Pre-sale. Bild tillhandahållen av reklambyrå.

Chancer har blivit en av de snabbast växande online-spelplattformarna under sin pre-sale, då projektets egen krypto CHANCER erbjuds. På bara några veckor har denna pre-sale samlat in så mycket som svindlande $1.3m.

När det kommer till kryptovalutor brukar de bästa investeringsmöjligheterna komma och gå som i vågor, och nu när kryptomarknaderna rustar för nästan tjurrusning ser onlinespelplattformar som Chancer ut som enastående möjligheter.

Chancer levererar funktioner som inte går att hitta någon annanstans och mycket talar för att projektet har potential att skaka om onlinespelbranschen. Utan tvekan är alltså Chancer en av de bästa kryptovalutorna att köpa nu inför Bitcoins halvering.

Chancer tar kryptospel online till nya höjder

Nya bettingplattformar online börjar förändra landskapet för blockkedjespel. Ny idéer dyker upp titt som tätt, och handlar om allt från att sommaren av onlinespel på blockchain har anlänt, och spelarna kan göra allt från att göra satsningar med 1 000x hävstång till att satsa på lopp mellan hamstrar – hur galet det än låter.

Plattformar som Rollbit (RLB) och HamstersGG (HAMS), vilka exemplena ovan baseras på, har nyligen slagit resten av marknaderna och blivit två av årets främsta kryptoinvesteringar. HAMS uppnådde en ökning på hela 90x på bara två dagar, men RLB:s ökning var så mycket som nästan 400 % på mindre än 30 dagar.

Det här kan fungera som fina indikationer på den potentiella framgången för onlinespelplattformar medan marknaden stiger. Chancer förbereder sig för att uppnå samma grad av berömmelse som Rollbit och HamstersGG, som minst sagt har tagit vara på sina ögonblick i rampljuset.

Chancer egen krypto lanseras med en pre-sale, och den anses allmänt vara en av de bästa kryptoinvesteringarna just nu. Med Chancer kan satsningar göras på alla möjliga resultat – spelare har helt enkelt tillgång till en större variation av satsningar än någonsin tidigare.

CHANCER har alltså potential att växa och konkurrera med några av de främsta kryptovalutorna på blockkedjan, och dess pris ligger nu på endast $0.011.

När Chancers P2P-fokuserade bettingmodell lanseras senare under 2023, kommer token att göras tillgänglig på kryptobörser (Bitmart är den första, som tillkännagavs den 7 augusti), och priset ser då ut att stiga, vilket starkt bidrar det till att detta är just en av de bästa kryptovalutorna att köpa nu.

Vad är Chancer?

Chancer möjliggör för satsningar på i princip vilka resultat som helst, vilket gör plattformen till den första decentraliserade någonsin när det kommer till betting. Chancer introducerar innovativa bettingalternativ som tidigare var otillgängliga.

Det kan handla om allt från att samarbeta med andra användare via en livestream för att placera satsningar på den senaste UFC-matchen eller att satsa på vem som vinner en kubbturnering på familjens midsommar.

Användare av Chancer kan göra sina insatser med rättvisa odds och avgöra dem i appen. Chancers SUP är dess förmåga att skapa personliga spel för allt från stora internationella evenemang till mindre händelser bland vänner och familj.

Spelare som använder de mer konventionella onlinespelen och -plattformarna är begränsade i vad de kan satsa på. Detta innebär vanligtvis även att de spelar med odds med stor fördel till huset. Chancer gör saker annorlunda och ger mer makt till spelarna.

Detta genom att låta dem göra sina egna odds, spelkuponger och bettingmarknader, vilket ger projektet en enorm potential vad gäller att skak om sektorn.

Chancer erbjuder också en massiv giveaway på hela 100 000 dollar i pris till tio lyckliga pre-saleinvesterare.

Vinnarna kommer att utses slumpmässigt; det enda kravet är att engagera sig under projektets pre-sale – helt enkelt att investera i vad som ser ut att vara bland de bästa kryptona att köpa nu. Varje vinnare får $10 000.

Hur fungerar CHANCER?

Trots att CHANCER:s pre-sale är i sin linda har den redan lockat till sig investeringsvärde motsvarande otroliga $1.3m. Det skulle bland annat kunna förklaras av kryptons användningsområde, då alla insatser placerade på Chancers plattformen kommer att göras med hjälp av CHANCER, projektets egen krypto.

Detta fungerar med hjälp av smarta kontrakt, som kommer att låsa spelarnas medel i deposition innan vinster betalas ut till vinnarna direkt när en satsning har avgjorts.

Sammantaget är Chancers peer-to-peer-fokuserade bettingplattform specialbyggd för att effektivisera processen för att avgöra satsningar på alla verkliga händelser.

Eftersom det är en helt P2P-fokuseras marknad kommer Chancer att använda opartiska moderatorer för att övervaka de anpassade marknaderna i syfte att säkerställa att alla användare får bästa möjliga odds, fria från spel som inte ger någon rättvis chans för alla att vinna.

Chancer kommer dessutom snart att ha Google RTC-integration, så att användarna kan interagera. Under större internationella evenemang, oavsett om det är OS eller Superbowl, kan användare chatta i realtid och spela mot andra direkt.

Den dynamiska duon: Hur bröderna Kelbie driver P2P-betting online framåt

Adam och Paul Kelbie är Chancers grundare – två bröder som har tillbringat mycket tid i sina liv med att betta mot varandra. De står bakom Chancers vision att skapa nya bettingmarknader som är fria från restriktioner från traditionella bookmakers och som levererar en mycket överlägsen användarupplevelse i processen.

Adam har VD-posten, medan Paul är produktchef. Båda de två bröderna har kompetenser som kompletterar den andres, och deras fokus på att bygga en rolig spelplattform härrör från deras år av bettingerfarenhet på olika sätt.

Chancers community kan hålla sig uppdaterad med allt som Kelbies håller på med genom att följa dem på sociala medier.

Kommer Chancer att nå $0.60 2025?

Det är föga överraskande att Chancers pre-sale har kallats “en av årets bästa investeringsmöjligheter”, med tanke på plattformens potential att helt förändra onlinespelbranschen.

År 2030 förväntas onlinespelindustrin vara värd 150 miljarder dollar, och Chancers innovativa funktioner kan göra det möjligt för den att fånga en stor del av denna marknad.

CHANCER:s startpris i sin pre-sale uppgår till $0.01 och genom tolv etapper ökar det till $0.021. Prisprognosen för 2025 för den nya onlinespelkrypton pekar på $1.10 som en möjlig nivå.

Experter som förväntar sig att CHANCER kommer att skjuta i höjden till nya toppar omedelbart efter att den listas på börser.

Ungefär 1,6 miljarder människor, eller ungefär 20 % av världens befolkning, deltar i spelande. Eftersom det projektets egen krypto är avgörande för spelandet på plattformen, och Chancer tillåter alla på denna enorma marknad att göra sina egna satsningar, kan dess värde stiga dramatiskt med tiden.

Är Chancer värd att köpa?

CHANCER-tokens värde kan mycket väl explodera med mer än 50x under de kommande åren, så det är utan tvekan värt att fundera över att engagera sig tidigt på redan. Chancers fantastiska bettingplattform ändrar definitivt spelplanen för betting online.

Den levererar ett roligt och spännande sätt att placera satsningar, inklusive på helt skräddarsydda marknader som inte kan hittas någon annanstans.

CHANCER:s pre-sale kommer som sagt att pågå i endast 12 etapper. Priset stiger hela tiden, så se till att göra det bästa av denna möjlighet som ser ut att kunna växa exponentiellt – spana in att hoppa på tåget nu!

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.


Så här kan du stötta Newsvoice