Skyhöga standarder: så överträffar Chancers pre-sale nya kryptovalutor

publicerad 1 september 2023
- Gästskribent
Temabild: Chancers pre-sale.
Temabild: Så överträffar Chancers pre-sale nya kryptovalutor.

Säg hej till den moderna tidens under! I en värld som kryllar av nya kryptovalutor finns det ett särskilt projekt som sticker ut som en ledstjärna, som inte bara i princip utlovar avkastning utan en revolution. Så, låt oss presentera Chancer, den nya kryptovalutan som minst sagt får snacket att gå inom kryptovärlden.

Detta väcker frågan: behöver vi verkligen ytterligare en ny kryptovaluta? Vad gör den här så unik? Detta kan besvaras om vi bryter ner projektet och tar en titt på varför Chancer mycket väl kan överträffa andra kryptovalutor.

Chancer: en ny kryptotitan?

Mina damer och herrar, låt oss alltså presentera Chancer, en potentiellt strålande stjärna i den stora världen av nya kryptovalutor. Detta är inte bara ytterligare ett mynt i mängden, utan framtiden för decentraliserad betting. Föreställ dig en värld där du kan skapa anpassade P2P-spelmarknader, allt på en transparent och säker blockkedjeplattform.

Inga mellanhänder, inga dolda avgifter, bara Chancer-plattformen och direkt engagemang med alla spelare.

Men är betting en så bra idé? Säg såhär, spelmarknaden på nätet blomstrar, och är värderad till över 63 miljarder dollar 2022, och förutspås öka till 150 miljarder dollar till 2030.

Den här marknaden gapar efter investeringar, och det finns pengar att tjäna. Och inget mer tillgängligt och bättre sätt att ta del av peer-to-peer-vinster finns idag än med Chancers pre-sale.

Och det som är bra är att Chancer-användarna kontrollerar alla insatser. Du kan alltså betta på vad som helst! Det är bara att du skapar ett vad och om du vill kan du sedan livestreama det ut till resten av världen. Ju fler människor som är med och bettar i din marknad, desto mer pengar tjänar du. Med Chancer är du huset!

Globala sportevenemang, familjens spelkvällar, brännbollsturnering med kompisarna – alla marknader kan skapas, oavsett hur stort eller litet det som händer är. Den enda gränsen är din fantasi!

Med Chancer köper investerare inte bara in sig i en ny kryptovaluta; men tar täten när det kommer till ett revolutionerande spelsätt. Denna pre-sale är ett tillfälle som troligen aldrig kommer att komma tillbaka – enligt många innebär detta att vara en del av något monumentalt.

Så, om du har letat igenom marknaden efter en ny kryptovaluta som är mer än bara vilken krypto som helst, kan Chancer vara svaret.

Pre-sale-fenomenet: Chancers chans att ge dig grym avkastning

Låt oss nu ta en närmare titt på Chancers pre-sale och de underverk som där görs. Mitt i den mängd pre-sales på kryptomarknaden, dyker Chancer upp som en strålande diamant. Visst, vi ska inte vara förhastade och direkt utse detta som en stjärna, men mycket talar faktiskt för att det bara är sanningen.

Denna pre-sale är alltså en inträdesbiljett till ett decentraliserat bettingparadis, ett rike där användarna, och bara användarna, bestämmer. Chancer-token har verkligt värde som en token i en av världens största industrier.

Låt oss då fördjupa oss i det fina: Chancers pre-sale blomstrar! Den har redan samlat in svindlande $1.6m i investeringar. Och priset? Endast $0.011 för ett Chancer-mynt.

Detta är ett lågt pris för en ny kryptovaluta som syftar till att bli nya Bet365 – men förbättrad, och direkt från blockkedjeeran.

Men tid och kryptovalutor väntar inte på någon, så det gäller att agera. Denna pre-sale är en plats på första raden för de som vill vara en del av en revolution för att omdefiniera peer-to-peer-betting. Med Chancer investerar du inte bara, utan ger dig ut på en banbrytande och lönsam resa.

Varför vänta? Dyk in i denna pre-sale och ta chansen att ligga i framkant inom det senaste stora i Web3.

Bitmart lockar, och Chancer har massor av giveaways

Denna nya kryptovaluta handlar om mer än bara seriösa affärer. Det handlar också om att ha lite kul! Chancer rullar nämligen ut en giveaway som kommer att dra till sig mycket uppmärksamhet. Det är nämligen så att här lottar man ut ett enormt pris på tokens värda $100 000!

Det är inte varje dag som en ny kryptovaluta erbjuder sådana lockande incitament. Så oavsett om du är en erfaren kryptokännare eller en nybörjare som doppar tårna på detta område, är denna giveaway det perfekta tillfället att stärka din kryptoportfölj och ställa dig i kö för en fin bonus.

Och för att citera mycket reklam: Men vänta, det finns mer! Investerare och traders som förstår marknaden kommer att förstå den stora betydelsen av den Bitmart-notering som snart väntar. Den 7 augusti tillkännagavs nämligen att Chancer kommer att göra sin marknadsdebut på Bitmart.

Om det inte på ett oerhört starkt sätt indikerar legitimitet och potential för denna nya kryptovaluta, vad gör då det? En Bitmart-notering anses vara ett viktigt steg – ett erkännande från kryptocommunityn – då det indikerar ett mynts beredskap för de stora ligorna.

Och Chancer uppfyller inte bara kriterierna; dess pre-sale visar upp en styrka som överträffar det mesta.

Bröderna Kelbie: visionärer i den nya kryptovaluta-eran

På det spännande området nya kryptovalutor är två namn beredda att lysa starkare än resten: Adam och Paul Kelbie. Dessa är inte bara vanliga entreprenörer; dessa bröder är hjärnorna bakom det unika projektet Chancer.

Dessa två bröder brukade slå vad om mycket och kom på idén om Chancer – att förändra bettingen för alltid.

Satoshi, Vitalik och CZ:s namn är allestädes närvarande i kryptovärlden (hint: de som står bakom Bitcoin, ETH och Binance). Vem vet, vi kanske vördar namnen Adam och Paul snart också. Och vad som dessutom är värt att lyfta är att bröderna Kelbie engagerar sig med Chancer-användare på Twitter.

De uppmuntrar interaktion, och du kan bli en del av Chancer x.com community och få aktuella nyheter direkt från de som står bakom allt.

Sammanfattningsvis: missa inte Chancer-tåget

Som vi har visat är Chancer en potentiell raket som har mycket av det som krävs för en ljus framtid. Projektet bygger på en idé som både investerare och användare kan komma att få mycket glädje av.

Med sin banbrytande pre-sale, den efterlängtade Bitmart-noteringen och en giveaway som är riktigt populär, skulle en del säga att det är inget annat än dårskap att missa denna pre-sale.

Så, om du länge har varit på jakt efter en ny kryptovaluta som inte bara lovar avkastning utan en revolution, kan Chancer vara nästa grej. Det gäller dock att agera nu för att bli en del av nästa stora grej i kryptovärlden!

Kom ihåg att när det kommer till krypto, belönas ofta de djärva. Men med Chancer ser det inte ut att vara så mycket av en chansning, utan mer av en välgrundad och potentiellt lukrativ investering.

Låt inte denna möjlighet glida mellan fingrarna, utan dyk in i Chancers pre-sale och, om du väljer att investera, potentiellt se dina kryptodrömmar skjuta i höjden.

Chancers pre-sale pågår i allra högsta grad just nu och är för närvarande inne i fas 2, då Chancer-mynt finns tillgängliga för allmänheten till ett pris på $0.011. Har du råd att inte investera i Chancer?

Du kan ta del av CHANCER:s pre-sale här.


Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq