Recension: Ännu en ny dokumentär om World Trade Center 11:e september 2001

publicerad 20 september 2023

Vissa katastrofer i världen glöms bort på några veckor, andra etsar sig fast i människors medvetande i decennier. En händelse av det senare slaget är 9/11. Inte bara för att 3000 människor dog i en fruktansvärd terrorattack, utan för att den slog till mot hjärtat av det USA som dominerat västvärlden sedan andra världskriget. Och inte minst, för att myndigheterna än idag har svårt att förklara vad som egentligen hände.

 • Hur kunde till exempel antänt flygbränsle på 95:e våningen få en av världens mest robusta stålbyggnader att på 15 sekunder förvandlas till damm?
 • Hur kom det sig att en fristående skyskrapa mer än 100 meter från tvillingtornen, plötsligt säckade ihop som en sufflé?
 • Varför nonchalerades alla vittnesuppgifter om detonationer inifrån tvillingtornen?
 • Hur kunde ett tredje flygplan kraschlanda i försvarshögkvarteret Pentagon, utan att lämna spår i form av vrakdelar?

Kanske inte så underligt om det dyker upp en och annan konspirationsteoretiker. En av dem var den kanadensiske religionsprofessorn och fredsaktivisten Graeme MacQueen, som efter att ha lusläst 12.000 sidor utredningsmaterial och vittnesprotokoll karaktäriserade 9/11 som en ”Manufactured War Trigger”.

Strax innan han dog i cancer tidigare i år, sammanställde han sina synpunkter i dokumentären ”Peace, War and 9/11”.

De första 23 minuterna av filmen är ganska ointressanta. Som den vänsterideolog han var, kan MacQueen inte avhålla sig från att berätta om USA-imperialismen, Kennedymorden, Vietnamkriget etc. Vi har hört historien förut och den har sina poänger, men samtidigt är 9/11 något unikt. Något liknande har aldrig tidigare hänt på amerikansk mark. Möjligtvis med undantag av Pearl Harbor.

Därefter lyfter dokumentären och ger en suggestiv skildring av själva attacken

Flera klipp och ögonvittnesskildringar har jag inte sett förut, trots att jag satt bänkad framför TV-apparaten för 22 år sen – man tänker sällan på att det idag finns en generation vuxna som knappt var födda när attacken inträffade.

ArcanumSkolan 2024

En häpnadsväckande detalj är att en reporter från Fox News pekar ut Usama Bin Laden som ansvarig, mindre än en minut efter att andra planet flugit in i tvillingtornet. Skuldfrågan verkar varit klar redan från början, eller råkade reportern bara ”gissa rätt”? Knappt en månad senare var i alla fall Afghanistan invaderat och jakten på Bin Laden hade börjat.

Oavsett om det var Al Qaida eller någon annan som låg bakom, blev det direkta resultatet av 9/11 ”Patriot Act”. En lagstiftning som forcerades fram på några veckor och i princip gjorde USA till ett kontrollsamhälle.

En annan påtaglig effekt blev ”Authorization for Use of Military Force” där Kongressen i stort sett gav presidenten fria händer att föra krig, var helst i världen man såg tecken på terrorism som kunde hota USA.

I en intervju 2007 berättar den 4-stjärnige generalen Wesley Clark om ett besök i Pentagon några veckor efter 9/11. En kollega ska ha visat honom ett hemligstämplat dokument, där det stod att USA inom 5 år kommer att att invadera länderna; Irak, Syrien, Libanon, Libyen, Somalia, Sudan och Iran.

I klippet påstår Clark att liknande planer fanns redan åren innan 9/11, och händelserna efter september 2001 beskriver han som en ”Policy coup”.

En samtida terrorattack som kommit lite i skymundan är ”anthrax-breven”. En vecka efter 9/11 mottog ett tjugotal personer runt om i USA brev med dödliga anthrax-sporer. Anthrax eller ”mjältbrand” är en extremt farlig bakterie och fem av personerna avled.

Värt att notera är att två av breven sändes till senatorerna Tom Dashel och Patrick Leahy, som var de enda ledamöter i Kongressen som velat fördröja godkännandet av Patriot Act. I media spreds rykten om misstänkta kopplingar mellan anthrax-breven och några av de terrorister som var inblandade i 9/11.

Paniken spred sig. Kunde det vara så att Al Qaida, och kanske även Irak förfogade över biologiska massförstörelsevapen? President Bush tog särskilt upp anthrax-hoten mot postpersonal i det tal som hölls vid undertecknandet av Patriot Act. En närmare undersökning visade dock att de aktuella anthrax-sporerna härrörde från ett militärt säkerhetslabb i USA.

En mikrobiolog som arbetade vid anläggningen utpekades som skyldig, men tog sitt liv innan saken hann prövas i domstol. MacQueen lade så stor vikt vid anthrax-breven att han skrev en särskild bok i ämnet.

Idag är det inte så många som minns anthrax-breven. Dödliga smittämnen som kommit på avvägar från säkerhetsklassade labb är däremot inget okänt fenomen på 2020-talet. Men det är ju en helt annan historia.

Text: Jan-Olof Sandgren


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Att tala om förövarna är det viktigaste anser jag. Det visar sig att de flesta personer som var yrkesverksamma och besatt de strategiska positioner som var nödvändiga för att komma undan med det hela var Israeliska medborgare.

  Israel attackerade USA den dagen.

  Det var Israels krig som man fick USA att utkämpa.

  Den dagen omhändertogs fem Mossad-agenter körandes pickuper med sprängmedel och hade bevisligen förkunskap om att det skulle ske, eftersom de filmat attackerna i sin helhet.

  400 Israeliska medborgare lyckades med hjälp av sms-tjånsten Odigo, två timmar före attacken, utebli från jobbet den dagen och överlevde således. (Rapporterades i Jerusalem-post)

  Ett hundratal mossadagenter greps under tiden efter 9/11.

  Samtliga skickades till slut hem, efter att ha misslyckats med polygrafester.

  Media har varit behjälplig med att tysta ned och inte ställa några frågor.

  Kopplingarna som leder till att vi måste dra slutsatsen att vi har att göra med en Judisk operation är så många att man måste säga att alla “truthers” som dribblar bort uppmärksamheten från detta, är grindvakter och måste starkt ifrågasättas.

  David Icke var inte först med någonting och hans roll i att upplysa allmänheten är befintlig, men problematisk.

  Det finns som ni märkt mycket desinformation att bråka om när det gäller det fysikaliska. Till de som jag med ganska stor säkerhet räknar som falska teorier räknar jag samtliga som nämnts i härvarande kommentarsfält.

  Vill man grotta in sig i det här ämnet så kan jag tipsa om https://youtube.com/@9-11TrueCrimes?si=VanAVWUQVhbxDuIN
  samt ancreport.com

  • Det var lite för tydligt med Israelers beteende.
   Det verkar vara uppgjort att Israelerna i utbyte mot det stöd dom får av USA alltid måste spela en usel roll.
   Så korkade är inte israelerna att dom totalt exponerar sig om det inte ingick i spelet.
   De hårda zionisterna anser nog även att stämningar som då blir följden ökar möjligheten att skrämma judar i diasporan att flytta till Israel.
   Men huvudskälet till att det ser ut som det gör är att Israel aldrig skapades för judarnas skull utan för att anglosaxerna skulle ha en hållhake på finansvärlden så att det förblir ett monolitiskt imperium utan win-win.

   Att Israeliska ambassaden hade högre strålningsvärden när NNSAs helikoptrar skannade över ett stort område efter 9/11 tolkar jag som en del i den nämnda ‘arbetsfördelningen’

   Du tänker just så enkelt som anglosaxerna vill och dom har lyckats frambringa den arbetsfördelning som leder till att hederliga människor reagerar som du.

   Men inte en chans att Israel skulle göra nåt sånt utan att det var i förväg uppgjort med den övriga oligarkin.

   En falskflagg i Argentina mot en judisk organisations byggnad ledde till många argentinares död omkring 1994.
   Det utnyttjade Netanyahu och CIA för att hindra Argentinas kärnkraftssamarbete med Iran.
   Jag vill minnas att en bomb språngdes i Israels ambassad där och det var efter att Israelerna hade gått därifrån.

   Det var ju ungefär under samma period som den första attacken mot wtc 1993.
   Och den attacken utfördes med ett minikärnvapen.

   Den expert som kallades till platsen insjuknade och dog av strålningen. Flera tekniska observationer pekar också på kärnvapen. Tecken fanns på att EMP utlöstes.

   Det var då USA drev igenom ett protokoll för att tillgripa en nödrivningsplan för wtc i händelse av atomterrorism.

   Och det var den nödrivningsplanen som trädde i verket en 20 minuter efter att missilen träffade Pentagon på 9/11 utan att explodera vilket var avsiktligt.

   För syftet var att militären skulle se missilen ligga på golvet innanför fem betongväggar som dess bepansrade spets hade penetrerat.

   De såg och identifierade typen och atomterrorism var konstaterad.
   Britternas militärtidskrift publicerade dagen innan en artikel om just den sovjetiska missiltyp som träffade Pentagon.

   Fem domedagsplan cirkulerade över viktiga platser. Dvs plan som möjliggör att starta kärnvapenkrig därifrån.

   20 minuter senare revs alltså det ena wtc tornet. Motiveringen var att hindra att en likadan kärnvapenmissil som den i Pentagon detonerade inne i tornen.
   Därför var det viktigt att alla skulle tro att flygplan hade penetrerat helt
   Riktiga flygplan hade gått i bitar och ramlat ner. Då vore det svårare att övertyga om att ett kärnvapen fanns inne i byggnaden

   En 500kts vätebomb som exploderar 300 m upp skulle ha dödat betydligt fler än som blev fallet

   Hela eliten var inblandad även Europas eftersom dom håller tätt och inte låtsas om att deras experter vet att det var en kärnvapenattack. Det rådde konsensus om att det var bäst att inte oroa allmänheten och eliternas broderskap slöt leden.

   Ledtrådar för att upplysa frimurare om att det var deras projekt förekom långt innan. Och efter 9/11 kunde USA få med sig etablissemanget om att dölja vetskapen.
   Barnen i den skolklass som George Bush då befann sig i fick läsa en sagobok om getkungen som ser ut som frimurarnas Baphomet och en text som lät ungefär som en beskrivning av ord som passar in på händelserna vid 9/11
   Robert Steins video föredrag från 2011 svensktextat som länkades av Ivan Björn redogör för såna detaljer och som bevisar att det var kärnvapen som användes för att riva byggnaderna.

 • Till min vän Hans (varning off topic)

  Hans du skriver det ena inlägget efter det andra om att det är meningslöst att skriva något då du censureras, men motsäger du inte dig själv när alla kan läsa vad du skriver?

  Om du är trygg i din tro (om du tror på vad du tror) varför behöver du då övertygad andra att du tror på vad du tror? Det låter mer som du behöver övertyga andra människor för att få bekräftelse på att vad du tror är sant för dig?

  Den enkla sanningen är väl att du tvivlar på vad du tror och tvivlar man på vad man tror, tror man inte.

  Men ge inte upp; du är som närmast när du tvivlar som mest, men du vågar inte gå hela vägen in i ditt tvivel.

  Förstå att du måste “dö” inombords och allt måste rasa – du måste släppa allt innan du gudomliga gnistan tänds och först då vet du. Tron ligger i vägen för de troende för de vågar inte tvivla hela vägen in.

  • Hej, men vän Erik!

   Tack för dina tänkvärda ord! Ibland känns det så motigt att jag överreagerar, men ska försöka att ta det med mig själv istället, andas djupt och blöta ner min korta stubin.

   Jag ber er alla så mycket om ursäkt, även PG!

   Newsvoice är toppen!

    • Precisera, Nils-Ola Holze!

     – Är det fegt att be om ursäkt?

     Erik Forsman och jag har haft kontakt med under en lång tid, även privat, och jag respekterar hans råd

     Newsvoice har jag alltid tyckt vara Sveriges bästa nyhetstidning.

     Mitt angrepp på PG var ett slag under bältet som jag ångrar.

 • Hur tornen togs ner, är inte särskilt intressant, för utom för dom som tog ner tornen, oberoende hur det gjordes.

  Så här tänker jag: alla fattar att ett, i förhållandevis litet, rör av aluminium inte kan ta ner 50 miljoner ton stål med lite underventilerad eld – ofullständig förbränning ger mycket rök och låga temperaturer. Det är inte heller meningen att vi ska tro det, och det är just av den anledningen den officiella förklaringen ser ut som den gör.

  Efter attacken drog spekulationerna i gång, vilket var själva syftet med att ge en omöjlig förklaring från början. Det är steg 1 i processen. Steg 2 är att vänta lite sedan lansera flera motstridiga spekulativa, fantasifulla och konspiratoriska förklaringar.

  Trovärdigheten ökar om de alternativa förklaringarna lanseras av ”sanningssägare”, ”frihetskämpar” och oberoende medborgarjournalister spinner i altmedia – det är där trovärdigheten finns.

  Ju mer traumatisk en händelse är ju lättare att vilseleda och ju svårare att tänka klart.

  MSM spelar med genom att kalla alternativa tillvägagångsätt just som konspiratoriska, vilket i sig ökar trovärdigheten i altmedia, för som alla vet är MSM inte att lita på – MSM dåliga trovärdighet blir dess trovärdighet.

  Folk bekämpar nu varandra med olika konspiratoriska idéer vilket var syftet från början. På så sätt leder man bort den omedvetna men dock kontrollerade oppositionen från det uppenbara: för att få full kontroll, så att inget kan gå fel spelar man givetvis in en fiktiv kontrollerad nertagning med flygplanen och allt i förväg. Kunde man spela in filmen 2001 redan i slutet av 60-talet, så vad kunde man inte göra 2001 i en filmstudio?

  Sedan döljer man hela området i massor av rök. Det går fort. Det blir även trovärdigt, då rök även syns på filmen, som man gett till MSM i förväg för att kabla ut i exakt rätt ögonblick, givetvis tillsammans med skådespelare som agerar som chockade ”ögonvittnen” till traumat.

  När röken är lagd tar man sedan ner tornen på ett kontrollerat sätt.

  Vad kan gå fel? Man har ju total kontroll över filmen, som man kör om och om igen, som man spelat in innan; men inte nog med det, för man styr även de spekulativa konspiratoriska idéerna bland de som tvivlar, då man själv har skapat dom. Total kontroll. Inget går fel.
  Så skulle jag gjort i vart fall om jag fick uppgiften på mitt bord.

  • De olika konspirationsteorierna har väldigt olika kvalitet och som väntat är de som har specialkunskap när de framför en av eliterna oönskad teori mer trovärdiga.

   Medan de mindre trovärdiga lättare kan sälja böcker och få beundrare.

   Att det gjordes med kärnvapen spelar roll.

   Därför är det av intresse att lansera utomjordingar som gärningsmän.
   Att NASA 14/9 efter årsdagen av 9/11 går ut med att de ska avslöja hemligheter av det slaget är ingen slump.
   Från utomjordingar kan man förvänta sig okänd teknik.
   Amerikanerna har förannonserat att avslöjandena ska berätta om okänd teknik från utomjordingar.
   Händelserna i Maui på Hawaii gav utrymme för såna rykten som förberedelse inför årsdagen 11te eptember

   • Möjligen ja… Sedan har vi alla symboler, bilder, spel, TV-serier osv som har dolda hintar om just 9/11 och likt produktplaceringar som ögat inte ser men som vi omedvetet uppfattar. Utsätts vi tillräckligt länge och ofta blir de mest absurda till slut självklart vad vi ser på TV.

    Dom trixar och manipulerar människans vassaste instrument nämligen vår intuition. Det är tack vare intuition vi vädrat faror i god tid och det är så vi överlevt som art.

   • Svar från AI:

    “Till skillnad från strålningen från en typisk fissionsbomb kan en smutsig bombs strålning endast spridas inom några hundra meter eller några kilometer från explosionen/…/de är utformade för att sprida radioaktivt material över ett visst område. De verkar genom effekterna av radioaktiv kontaminering på miljön och relaterade hälsoeffekter av strålningsförgiftning i de drabbade befolkningarna1.

    Så ja, medan konventionella bomber inte lämnar radioaktiva spår, kan en “smutsig bomb” göra det genom att kombinera konventionella sprängämnen med radioaktivt material”.

    • Kolla in kärnfysikern Heinz Pommers dokument som jag länkade tidigare han har bra koll på detaljerna.
     Det var enligt honom ett tredje generationens kärnvapen och det borde ge fynd av tritium och det gjorde det mycket riktigt
     Den tyska videon med Robert Stein från 2010 hade bilder av NNSA vid Fresh Kills=från det holländska namnet för källvatten.
     (NNSA Nationella Nukleära Säkerhetsadministrationen, som även skannade hela området runt wtc både före och efter 9/11 för att mäta förändringar i radioaktivitet. Det skedde ingen annanstans)

     Där syns att NNSA folket hade heltäckande strålningsmasker.
     Dom arbetade ju med att identifiera kroppsdelar i högar av bortforslad bråte och kunde därför inte undvika att komma i kontakt med riskfylld materia.

 • Det nämns inte här hur tornens fasader var byggda. De var även en bärande stålkonstruktion. Ett flygplan av tunn aluminium hade aldrig kunnat penetrerat den fasaden i ett helt stycke. Motorer, vingar, stjärtfena och annat från en krossads flygplanskropp borde ha regnat ned utanför fasaden.

 • Visst har det sitt intresse att diskutera de olika tekniker, som skulle kunna ha varit aktuella vid demoleringen av World Trade Center, men det finns ingen anledning att förespråkarna för de olika teorierna att kasta skit på varandra.

  Efter det tidigare misslyckade terrordådet i WTC har man 2001 gått grundligt och vetenskapligt tillväga. Uppenbarligen har man utnyttjat både traditionella demoleringsmetoder och senaste high-tech. Det alla de olika teorierna* säger är dock, att en primitiv arabisk terrorist-organisation är fullständigt utesluten från att ens misstänkas ha orsakat massmordet – det är det väsentliga.

  När det gäller Judy Woods bok, “Where Did The Towers Go” – ett sanslöst gediget dokument, i finaste flerfärgstryck – har jag bara en fråga: Vem finansierade boken och arbetet bakom den?

  När det gäller att utse de verkliga förövarna bakom dådet, ser jag David Ickes bok “The Trigger” som (troligen) sista ordet. Ingen annan synes ha gjort en lika grundlig genomgång, av de ekonomiska och politiska incitamenten, såvitt jag vet.

  */ Hit räknar jag självklart inte de officiella sagorna eller koncernmedias BS.

  • Inom vetenskapen är det naturligt att angripa ovetenskapliga resonemang utan att det kallas att kasta skit.
   Dålig vetenskap angrips bestämt
   Det är så man visar respekt.
   Woods påstod att en armerad järnstång pulveriserades och hänvisade till ett videoklipp.
   Vid närmare analys av det klippet visade det sig att stången snabbt föll utom synhåll medan lite betong-damm från stången svävade kvar i luften efteråt som hon tolkade som att stången pulveriserades
   Och directed energy weapons pratar många om utan att visa någon evidens.
   Den enorma energin vid wtc kräver en enormt kraftig strålning. Om hon hade förklarat det med kärnvapen inne i byggnaden hade det överensstämt med andra seriösa bedömare. Men hennes typ av DEW saknar förklaring om den kom utifrån.
   Det är en helt avgörande punkt och innebär att det är helt fel att kalla det gediget.
   Men Judy Woods liksom alla andra som lyckas få sitt arbete sålt vet att det gäller att hålla sig väl med etablissemanget. Att förse allmänheten med ett alternativ till kärnvapen som förklaring är välkommet. Speciellt eftersom det helt saknas bevis. Utomjordingar är en av de förklaringar de tänker sig att folk ska köpa. Tänk independence day. Spelar ingen roll att ingen såg dödsstrålen.

 • Organisationen bakom den här dokumentären är International Center for 9/11 Justice (IC911). Tittar på ledarskapet för denna organsiation blir det uppenbart att den är en spinn-off av lobbyorganisationen Architects & Engineers for 9/11 Truth (ae911truth).

  En titt på videon bekräftar IC911 ett sanningsfilter, en kontrollerad opposition, på samma sätt AE911truth.org var och är

  Uppdraget är handlar om att mörka existensen av den teknik genom vilken 9/11 förstördes.

  Alla politiska teorier om bakgrund, war on terror, m m är kända sedan två decennier och presenterar inget nytt.

  Den hemligstämplade teknologi som användes mot WTC presenteras i Dr Judy Woods bok “WHERE DID THE TOWERS GO?”

  wheredidthetowersgo[dot]com

  • Den tyske kärnfysikern Heinz Pommer har överblick över de trovärdiga teorier som publicerats beträffande metoden att riva skyskraporna
   https://resistance71.files.wordpress.com/2018/01/911_history_en.pdf
   Han anser liksom jag att Judy Woods ideer är helt orealistiska
   Hans slutsats är att det var ett modernt kärnvapen och han redovisar översiktligt de väsentliga argumenten.
   Tex angående att den smälta graniten doldes.
   Han jämför med tidigare teorier och visar på svagheter och han menar att den moderna typen av kärnvapen han föreslår eliminerar dessa svagheter.
   Den metoden utgör till skillnad från Woods teori ett konkret exempel på directed energy men inifrån byggnaden. Inte som Wood osynlig strålning utifrån som ingen märkte.
   Tänk på att ryktena från Hawai om osynlig DEW antagligen är tänkta att bygga vidare på Woods desinformation.
   Han berör också tex att digitalkameror vid 9/11 visade tecken på hur radioaktiva partiklar registrerades i kamerans sensor.
   (Det fenomenet används även av ett kommersiellt företag med en app som gör kameran till detektor av radioaktiv strålning.)
   När det gäller den politiska elitens agerande under den kritiska perioden är Dmitri Khalezovs dokument the third truth från 2013 fortfarande unikt klarsynt.
   Han var sovjetisk nukleär säkerhetsofficer och hade insyn i USAs användning av civila kärnsprängningar och han hävdar att han sett dokument om att WTC i sista stund inför byggnadernas godkännande tillfogades en nukleär nödrivningsplan.
   Och han hävdar också att det sen 1994 efter den tidigare attacken mot wtc har aktiverats en rivningsplan i händelse av atomterrorism.
   Han utvecklar fakta av betydelse för att passa in i just ett sånt scenarie på 9/11.
   Där förklaras de omständigheter som gör att Ryssland avhöll sig från offentlig kritik.
   Det dokumentet har flyttats runt på nätet men går antagligen att åtminstone delvis finna fortfarande.

   • Förstår inte varför du skriver “Woods desinformation”. Hennes analys är lika god som någon annans, dvs en hypotes. Slarva inte med språket! Din trovärdighet undergrävs.

   • Heinz Pommer är klockrent i sin analys och därav anledningen att knappt några känner till det.

    Denna film är tagen från en båt som visar fallet av södra tornen från annan vinkel.
    https://youtu.be/3HbD_Q6kmh8?si=BSby0DmjqswUzNtQ&t=107

    Pulveriseringen har somliga karaktäristika former av underjordiska kärnvapenexplosioner och den tredje generationen av atombomber han beskriver är kapabla att åstadkomma exakt vad som hände byggnaderna under 9/11.

    Woods beskrivning av VAD som hände är korrekt men hennes beskrivning på HUR det hände är i sig bland värsta lögnen!

    Under de senaste 5-8 åren, har hon och hennes anhängare inte gjort annat än att diskreditera alla andra 9/11 rörelser!

    • Hon kanske hyrdes för att matcha fram en utomjordisk förklaring utan att själv behöva föreslå det.
     Hon bäddade för det och någon annan skulle fylla i.

     • Var kommer kopplingen till utomjordningar ifrån?

      Det finns de som aktivt sprider UFO historier och användning av utomjordisk teknologi och sådant tjafs om allt möjligt men jag har faktiskt inte sett Dr. Wood eller andra 9/11 organisationer skriva om nånting sådant!

      Men människorasen har blivit så korkad idag att män med upptill 28cm långa penisar kan samtidigt vara kvinnor så allt är ju möjligt idag!

      Att skylla på utomjordingar är faktiskt inte så mycket värre eller mer skrattretande än pannkaka teorin !

   • Varför hålla på att träta om ditten eller datten?

    9/11 psyopen var en Hollywoodspelfilmen som rullade hela dagen 11 september.
    Hela Manhattan rökfylldes
    Tunnelbanestationen var stängd
    Tornen var avfolkade – (inga människor omkom)
    Tornen togs ner med kontrollerad rivning – som Amerikanarna är experter på!
    Bush körde mantrat att Amerika har anfallits – Är ni med oss eller mot oss, startade krigen mot terrorister/islam.

    • Det ligger i allas intresse att eliters bedrägerier avslöjas så att folk vaknar
     Bland räddningspersonalen hade år 2016 5400 fått 6370 olika cancerdiagnoser. Och många runt Manhattan fick cancer även på Wall street
     Det är inte bluff och det spelar roll att dom fick cancer som orsakades av att byggnaderna demolerades med kärnvapen
     Även läkaren som hanterade personalens mätdosor dog 2011 av leukemi. Officiellt påstods dosorna mäta asbest men det tror inga initierade på.
     Myndigheterna skannade av ett stort område med helikopter med mätinstrument och jämförde radioaktivitet före och efter 9/11.

 • Just när bränderna efter flygplanen som flugit in i dom två tornen höll på att slockna, hörde man en hög explosion, därefter kom smällarna tätt efter varandra.

  Tornen var byggda från början för att tåla att ett större jetplan flög in i dom, så just det var inga större problem.

  Så när tornen rasade, var det en noga kontrollerad och planerad rivning.

  Några veckor innan hade folk utklädda till hissreparatörer planterat in sprängämnen i dom två tornen, även israeler som sades hålla på med ett konstprojekt gjorde lika dant.

  Försäkringsbedrägeri i så stor skala, att ingen kan förstå det.

  Samt en påhittad orsak att förändra världen i grunden.

  Ytterligare en detalj, i alla flygplanen fanns det medlemmar i Mossad, den israeliska säkerhets tjänsten, förmodligen var det dom som flög in flygplanen i tornen.

  Världen är verkligen inte vad man tror att den är..

  • Inga flygplan var inblandade. Ett ögonvittne såg att ett hål sprängdes upp inifrån byggnaden och en tydlig bild i överensstämmelse därmed finns, där aluminiumplåtarna flyger rakt ut utan att något träffar byggnaden utifrån.
   Hade det varit tillåtet hade resten av den fotosekvensen också visats som antagligen var ännu mer avslöjande. Men det fanns några tusen pers som noga höll koll på att beslagta oönskad info.
   Att några individer ljög om att de såg flygplanen väger lätt mot att uppenbara fejkvideos visades och mot att hela västetablissemanget håller tyst.

   • Det roligaste var hålet i fasaden som skulle föreställa att ett flygplan kört in. Vingarna har skurit som i smör genom kraftigt armerad betong. Helt i stil med den tecknade serien Gråben och Hjulben när de springer genom klippblock.

     • Jag är övertygad om att JFK skrev det här talet själv. Det utstrålar hela hans personlighet.

      Nuförtiden har politiker skickliga talskrivare – och det enda de behöver göra är att läsa upp och mima med.

      • JFK:
       “Själva ordet hemlighetsmakeri är motbjudande i ett fritt och öppet samhälle och vi historiskt sett varit motståndare till hemliga sällskap, till hemliga eder och till hemliga förfaranden.”

       Är det inte ironiskt att JFK avslöjade öppet att USA styrs av ett hemligt sällskap samtidigt som han “hemlighöll” vilka de var? 🙂

       I imperialismens styrelserum sitter runt 100 Jesuiter som ligger bakom allt elände som händer. Det är dax att du avslöjar jävlarna, tycker jag!

       Är fortsättning på artikelserien på gång?

      • Reza, min vän, det är min avsikt, trots att allt som rör tabubelagda ämnen tas bort, även på Newsvoice, men om inte, så hoppas jag att du och andra ärliga tar vid.

      • Och i nuläget känns det meningslöst att skriva något mer om roten till det onda överhuvudtaget, innan Nils-Ola Holtzes, sedan länge insända artikel, om Big-bang-hokus-pokuset publicerats.

       Det är en grundläggande förutsättning för att förstå vad som pågår.

      • I write in English because I know comments disappear through automated filters.

       If we do not realize that there is a god, then we also have no way of understanding the evil that is still allowed to prevail for a little while.

  • Ja den är mkt bra och lägg märke till att det står att videon var från en konferens för grenzwissen 2010

   Robert Stein drar ungefär samma slutsatser som Dmitri Khalezov, fd sovjetisk nukleär underrättelseofficer också gjorde för över tio år sen.
   i slutversionen var Ks titel The Third Truth från 2013 men han debatterade det på nätet sen 2008 efter att amerikaner hade hört vad han ansåg.
   Båda pekar på att det var kärnvapen, att det inte var några flygplan och att frimurarnas symboler figurerade.
   Videon med Robert Stein angav intressanta detaljer som tillsammans med Khalezovs uppgifter ger en djupare beskrivning av vad eliterna höll på med den dagen 11 september 2001
   Nu har det alltså gått 13 år sen Stein’s föredrag då han sa att vi skulle välkomna en ny värld och jag antar att han menade BRICS.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *