Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Vi avslöjar kryptomarknadens bästa pre-sales i september – 5 pärlor du inte vill missa

publicerad 1 september 2023
- Gästskribent
Temabild: Kryptomarknadens bästa pre-sales.

Pre-sales erbjuder tidiga investerare ett gyllene tillfälle att säkra en andel i ett lovande projekt till ett lägre pris innan dess fullständiga lansering. Detta tidiga inträde kan leda till betydande avkastning om projektet lyckas, vilket gör pre-saleinvesteringar till en värdefull strategi för dem som vill kapitalisera på bottennivån av innovativa satsningar.

Men att välja en pre-sale kräver noggrant övervägande av ett projekts vision, trovärdighet, tokenomik och krypton i frågas användbarheten. Som tur är har vi gjort mycket av det tuffa arbetet åt dig!

Genom att tillämpa erkända marknadsmått har vi kommit fram till att följande fem projekt står för kryptomarknadens bästa pre-sales i september:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)
  4. Strong Pepe (SPT)
  5. FxBox.io (FXB)

Shiba Memu: hundbaserad självmarknadsföring som är en av septembers bästa pre-sales

Buga er, diamanter – det finns en ny pärla i stan med päls och en känsla för självreklam! Säg hej till Shiba Memu, det magiska meme-myntet som har förmågan att verkligen få snacket att gå bland de kryptoinvesterare som skannar marknaderna i september för att hitta just pärlor till pre-sales.

SHMU är inte bara ett digitalt mynt; det är en slags marknadsföringsfunktion med en förmåga att sprida sitt varumärke.

Genom att utnyttja kraften i artificiell intelligens skapar den här kunniga valpen självständiga marknadsföringsstrategier som är riktigt vassa. Shiba Memus AI-drivna strategi definierar hur en kryptovaluta kan marknadsföra sig själv på ett helt nytt sätt.

Det sträcker sig från att skapa bra innehåll till att rikta in sig på rätt målgrupp, vilket gör detta projekt till en framstående i dagens digitala era.

Shiba Memus pre-sale är dessutom genialisk, då den bjuder på dagliga prishöjningar på $0.000225, vilket skapar en känsla av brådska. Det gör att många investerare skyndar sig till denna möjlighet. Det är helt enkelt en av kryptomarknadens bästa pre-sales för potentiell avkastning och passar även de som vill vara en del av AI-revolutionen.

I en värld som kryllar av ICO:er, sticker Shiba Memu ut med sin blandning av lekfullt varumärke och seriös finansiell strategi. Är du redo att frigöra din portföljs potential? Shiba Memus pre-sale hälsar dig välkommen till ett pris som just nu ligger på $0.024175 per token.

Till följd av hög efterfrågan har denna pre-sale även förlängts med ytterligare 60 dagar. Detta gör att projektet lyckas med att ge nya investerare extra tid att dra fördel av och låta de allra tidigaste investerarna få en avkastning på upp till det dubbla sina initiala vinstprognoser.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du köper SHMU, här <<<

Chancer: en VIP-biljett till briljant betting

Här är en solid pärla som verkligen ser ut att skaka om en enorm bransch i form av spelbranschen. Vi talar om Chancer, en decentraliserad, peer-to-peer-baserad bettingplattform som får snacket att gå som en av de bästa ICO:erna i september.

Föreställ dig detta: en värld där du skapar dina egna bettingmarknader, ställer in dina odds och satsar utan någon mellanhand. Det är Chancer, och det är inte bara en kryptovaluta – det är en revolution! Men vänta, det finns mer!

Med en kommande BitMart-notering och en häpnadsväckande giveaway värd $100 000 är Chancer inte bara med i gemet, projektet ändrar spelreglerna.

Så, varför lyser denna potentiella stjärna så starkt bland kryptomarknadens bästa pre-sales i september? Jo, eftersom Chancers pre-sale är mer än en grym pre-sale – är det en enorm möjlighet att vara en del av en ny era inom spel.

Detta ger Chancers användare ett sätt att generera vinst och vara en del av en mångmiljardindustri. Så, är du redo att satsa på en vinnare? Du kan satsa på Chancer med ett pre-salepris på bara $0,011.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du köper CHANCER, här <<<

AltSignals: AI-baserad genialitet bland septembers bästa pre-sales på kryptomarknaden

AltSignals kan stå stolt bland de stora namnen när det gäller mynt med verklig nytta. Med en meritlista som sträcker sig tillbaka till 2017, ger AltSignals högklassiga handelssignaler till traders och investerare. Dessa har haft rätt över 60 %, vilket gör detta projekt till en leverantör av några av marknadens mest noggranna handelssignaler.

Nu är det alltså dags för AltSignals (ASI) pre-sale, vilket är en satsning på att locka likviditet för att utveckla ActualizeAI. Detta är en ny funktion för att integrera artificiell intelligens i syfte att leverera ännu mer exakta signaler. Den förutspås ha en precision över 85 %!

Detta skulle positionera AltSignals som marknadsledare när det gäller att tillhandahålla handelssignaler, så att användarna här får den bästa chansen att tjäna pengar på marknaderna, oavsett omständighet. Du förstår alltså att detta absolut är en av kryptomarknadens bästa pre-sales.

AltSignals är inte bara ytterligare en token på den oändliga listan över kryptovalutor; det är drivkraften bakom den mest spännande användningen av AI på de finansiella marknaderna idag. AltSignals pågående pre-sale med tokens tillgängliga till ett pris på $0,01875 förtjänar alltså definitivt sin plats i listan över de bästa ICO:erna i september.

>>> Du kan hitta mer information, inklusive hur du köper ASI, här <<<

Strong Pepe: flexar sig till toppen

Redo att bevittna en meme-revolution? Strong Pepe är här, i hopp om att pumpa upp din kryptoportfölj! Detta mynt är inspirerat av det ikoniska Pepe the Frog-memet, och inte som vilket meme-mynt som helst. Den presenterar Pepe i ett nytt ljus: muskulös, vältränad och självsäker.

Strong Pepe Token fungerar som en BEP20-token på BNB Chain och är designad med deflationär tokenomik, inklusive en omfördelningsavgift på 5 % på varje försäljning för att öka det långsiktiga värdet, vilket gör det till en av de bästa ICO:erna att investera i nu.

Säkerhet är en högsta prioritet, och här säkerställs att inga team- eller utvecklarplånböcker kan manipulera tokens. Dessutom garanteras brist, då 60 % av utbudet brändes före lanseringen. Som en av de bästa pre-salepärlorna på kryptomarknaden i september är Strong Pepe mer än bara ett meme; det är ett statement!

FxBox.io: en heltäckande kryptolekplats

Låt oss nu presentera FxBox.io, där GameFi-världen möter DeFi med en twist i form av valutahandel. Kort sagt kan man säga FxBox.io är en lekplats för traders och investerare, präglad av en allt-i-ett-lösning. Föreställ dig en värld där du kan växla, satsa, bryta, alstra och handla krypto medan du njuter av en spelliknande upplevelse. FxBox.io revolutionerar GameFi-arenan, så att investeringar och handel på de finansiella marknaderna kan bli både lönsamt och roligt.

Med sin egen FXB-token är FxBox.io designad för att vara stjärnan i din kryptoportfölj. Kort sagt, varför är detta projekt inkluderat i vår lista över kryptomarknadens pre-salepärlor just nu? Jo, eftersom FxBox.io:s pre-sale är en av de bästa ICO:erna genom en värld där finans och nöje möter varandra.

Det sista ordet

Investeringar i kryptomarknadens pre-sale kan vara enormt lönsamma, och investerare bör absolut hålla ett öga efter de bästa. Kryptohandel är dock fyllt av risker så det är alltid en bra idé att göra sin egen analys. Något som dock är tydligt är att det finns projekt med stor potential och innovativa idéer, inte minst Shiba Memu, Chancer och AltSignals.


Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq