RT direktrapporterar om attacken mot ett sjukhus i Gaza som dödat 500 personer

publicerad 17 oktober 2023

Israel anklagar Hamas för att ha orsakat att en av deras egna missiler föll tillbaka på Gaza. Hamas anklagar Israel för attacken mot Al-Ahly Hospital som totalförstördes. 500 personer dog i denna enskilda attack, enligt RT och västmedier.

Israel utreder nu om israeliska försvarsmakten bär skuld till massakern. Israel attackerade under dagen gränsövergången mot Egypten med över 50 döda.

Uppdatering: Videon nedan är en direktsändning från RT. Sändningen tog även upp andra aktuella händelser från den 17:e oktober.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Haha, du e ju skruvad..talmudist..Iinte jude. Vet inlägget inte kommer skickas, så so wath..nån kommer läsa det

 • USA/Israel har stämplat sin fiende Hamas som en terrororganisation. Det är det normala i krigspropaganda. Den intensiva media propagandan inom USAs hegemoni, där Sverige ingår, har bara ökat volymen. ”Repeterar det ändlöst. Repetera lögnen till den blir sanning.”

  För resten av världen, som representerar 86% av mänskligheten, är det nu alltmer uppenbart att det är USA tillsammans med associerade länder som Israel och Sverige, som är terrororganisationen. Dom har praktiserat sin terror systematiskt sedan 1917, och än vidare från 1948 och kartorna visar väl deras framfart. Terrorn består av Nakba, sanktioner, invasioner – hundratals, hot, militärbaser i andra kuvade länder och områden, som Tyskland, EU, Japan, Sydkorea, Filippinerna, Taiwan, osv. och Kinas Sydkinesiska Havet eller Afghanistan, Irak, Jemen, Libyen, ”Jugoslavien”, etc.

  https://www.aljazeera.com/wp-content/uploads/2022/05/INTERACTIVE-What-is-the-Nakba-infographic-map.png?w=770&resize=770%2C770

  USA har svarat med en intensiv propaganda kampanj, i Sverige lett av flaggskeppet DN.

  Wolfgang Hansson på Aftonbladet skriver att alla svenskar måste nu ständig se sig om över axeln. Sant. Niklas Ekdal skriver på DN att ”Det är inte invandringen som gjort svenskar till måltavla för terror”. Sant, det är Sverige association med USA och Israel och Sverige aktioner som är orsaken, NATO, koranbränningar, ”stulna barn” bland annat, men vad Sverige har gjort är att importera mängder av fiender till USA terrorismen, ”fotsoldater”, som nu kan verka på svensk mark, precis som nyligen i Bryssel.

  UD säger ”Svenskar utomlands bör vara försiktiga”, men det gäller kanske inte längre bara utomlands. Sverige har länge varit känt som en fristad för terrorister och kriminella. Till Sverige kan de lätt komma, vila, planera och leda terrorism på andra platser.

  ”Att vara svensk har aldrig varit farligare” skriver DI. Nu kommer räkningen för Sverige arrogans mot omvärlden, för att släppa in terrorister och kriminella, och det är individerna som får betala.

  USA trappar nu även upp terrorismen i Ukraina genom att förse naziregimen i Kiev med långdistansrobotar ATACMS för att attakera inom Ryssland. Källa DN
  https://www.dn.se/varlden/ukraina-har-fatt-langdistansrobotar-fran-usa-i-hemlighet/

  Det går inte att vinna matchen mot USA på knockout, men det går att vinna på poäng. Den Sverige regimen fortsätter att slicka USA nerför ryggen.

  • En invändning. Det är inte fienden till USA som har importerats. Det är deras egna fotsoldater vi hyser. Ty annars hade vi aldrig hållit vidöppna gränser envist under alls dessa år. Sverige utgör konvalens för de pliktfulla fotsoldaterna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *