Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Mats Jangdal: Militärkuppen i Sverige är styrd av USA och Wallenberg

Debatt om upprustningen till ett krig mot Ryssland

publicerad 26 februari 2024
Svenska politiker för NATO
De svenska politikerna Ulf Kristersson (M), Pål Johnsson (M), Ebba Busch (Kd), Johan Persson (L) och Elisabeth Svantesson (M) som drömmer om NATO saknar förmågan att se anaklande faror, anser skribenten.

Den 16 maj 2022 beslutade den socialdemokratiska regeringen ledd av Magdalena Andersson, livligt påhejad av moderater och liberaler att söka svenskt medlemskap i NATO. Inget formellt beslut fattades i riksdagen. De demokratiskt folkvalda fick aldrig en chans att säga sin mening och har inte heller kunnat ställas till svars.

Det hela beslutades av icke valda partieliter i respektive partier. Ingen folkomröstning i saken var ens på fråga. Det blir allt mer tydligt att detta egentligen var en militärkupp.

Det som också blir smärtsamt tydligt är att Magdalena Andersson är en sanslöst feg och dålig politiker. Hon hade inte modet, inte sinnesnärvaron att begära en stunds eftertanke och klargörande konsekvensanalyser när propåerna om en snabb NATO-anslutning dök upp i debatten, som ett resultat av Rysslands invasion av Ukraina.

Det minst lika skrämmande är att Socialdemokraterna anser hon är det bästa de kan ställa upp med för att vinna valet 2026. I deras föreställningsvärld är hon räddningen för Sverige.

Vi betalar politiker och diplomater för att de ska upprätthålla freden. Idag söker de ursäkter för krig. För just dessa politiker och diplomater finns det inga ursäkter för krig. Blir det ändå krig har de misslyckats fullständigt.

Nu har de gått i bräschen för att militarisera och mobilisera Sverige i ett proxykrig som USA önskar bedriva mor Ryssland.

Alla som undrar hur det går till när USA infiltrerar bananrepubliker och ordnar militärkupper för att göra landet mer följsamt till amerikansk politik, nu vet ni!

Medan jag totar ihop denna text beslutar Nederländerna att ge ett enormt stöd till kriget i Ukraina i tio år. EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen twittrar dagligen om att Ukrainas sak är EU:s och inget får stoppa “EU-krainas” totala seger över Ryssland.

Det lutar alltså åt att hela Europa är utsatt för en militärkupp, styrd av USA, World Economic Forum och ekonomiska intressen som tex. svenska Wallenberg för att sedan marschera Europas militär mot Ryssland. Allt utan debatt, konsekvensanalys eller motstånd.

 

Text: Mats Jangdal, Frihetsportalen.se

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq