Rishi Sunak duckar landets 100,000-tals fall av misstänkta covidvaccinskador

Efterdebatt om de experimentella covidvaccinerna

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 februari 2024
- NewsVoice redaktion
Rishi Sunak (th)
Rishi Sunak (th) konfronteras av en vaccinskadad man under en direktsänd TV-debatt, 12 feb 2024.

Storbritanniens premiärminister Rishi Sunak fick känna på ilskan från en person som representerar flera miljoner medborgare som är arga över hundratusen överskjutande dödsfall i landet efter covidvaccinkampanjen.

Källa: GB News – People’s Forum

“GBN stängde ner debatten när Sunak inte hade några svar. Han behöver inte deras personuppgifter för att erkänna och undersöka de 100 000 överskjutande dödsfall som dokumenterats av ONS och som han ständigt har ignorerat”, kommenterar en person på Youtube.

En annan kommentar av de över 1300 kommentarena på GB News kanalsida lyder:

“Det är bara toppen på det isberg av ilska som folket i vårt land känner för den här premiärministern och hans regering.”

Relaterat i Sverige: Socialminister Jakob Forssmed måste ersättas om han fortsätter ducka covidvaccinskadorna

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Rishi Sunak
    • Börja med att ta bort avtalet med Big Pharma om att de är imuna mot alla krav på skadestånd m anl av skador från deras produkter. I synnerhet från experimentella mRNA-preparat. Sistnämnda borde tvärtom avkrävas HÖGRE säkerhetskrav!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *