Robbie Williams – ”Lost”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 februari 2024
- NewsVoice redaktion
Robbie Williams, Lost
Robbie Williams

Robbie Williams ville som ung bli skådespelare, men när Williams var 15 år såg hans mamma en annons som sökte efter nya talanger till ett popband. Hon skickade in hans CV och efter en audition fick Williams en plats i bandet som skulle komma att bli Take That.

När samlingsalbumet XXV med låten ”Lost” släpptes 2022 för att fira Williams 25 år som soloartist slog han rekord för flest album av en soloartist som nått en förstaplacering i Storbritannien. Elvis presley hade tidigare rekordet.

 

”I know Robbie probably won’ read this but I just want to tell him that he hasn’t lost his fans and this fan has faith and love in him after all the many years that have gone by.”  – Chiarina Blake

 

Relaterat

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq